Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Melduję że, 28 stycznia będę miała scratching Chruścik jest w tym czasie na urlopie więc przeprowadzi mi go ktoś inny.
-
pabelka88 wrote:Ogłaszam wszem i wobec że nam się udało! Zaczynamy za miesiąc krótkim protokołem na Fostimonie !!!
aaaa: i plus za szybki raport. takie lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 12:05
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:gratuluje drapanka i... jak to na urlopie? na ile idzie? ja przecież wtedy zaczynam działać! niech się nie wygłupia!
-
nick nieaktualny
-
pabelka88 wrote:Ogłaszam wszem i wobec że nam się udało! Zaczynamy za miesiąc krótkim protokołem na Fostimonie !!!
-
nick nieaktualny
-
Fiona12 wrote:U męża wszystko ok. U mnie ebdometrioza. I mam 33 lata więc chyba powinnam mieć udokumentowane ostatnie 2 lata leczenia i dlatego się obawiam.
dla mnie te 5 lat to przerwanie starań. a teraz jest za mało. ale to zależy jak to konkretny lekarz potraktuje. jak nie pojedziesz to się nie przekonasz. najlepiej jakbyś załatwiła od swojego gina zaświadczenie że się tyle czasu staracie. -
ewlinaaa85 wrote:Nie mam pojęcia na ile idzie może będzie tylko ten tydzień na urlopie Pani z rejestracji poinformowała mnie tylko że, go nie będzie i że zabieg musi mi kto inny wykonać. Mam tylko cichą nadzieję że nie trafi mi się na Pani Dr. która przeprowadzała mi punkcje bo ona tak jakoś mało rozmowna i w ogóle mało charyzmatyczna
Hehe właśnie zastanawiam się jak ona się nazywa :p dziwna kobieta -
nick nieaktualnyEwa ja wiem jak ona się nazywa mam jej pieczątkę na wypisie hyhy nie jest zła na pewno jest dobrym fachowcem skoro pracuje w klinice tylko nie ma w niej tej empatii którą mają inni lekarze w klinice. Chruścik też jest poważny ale, do tego bardzo rzeczowy o wszystko mogłam go zapytać i zawsze podaje rękę jak chcę wstać z usg hyhyyh całkiem inny lekarz. Może mi się trafi Dr. Serafin hyhy ten akurat jest świetny i baaardzo charyzmatyczny nie czuję się w ogóle skrępowana przy nim i tak jak Chruścik na wszystko odpowie
-
nick nieaktualnyHej kochane! Pabelka tu tez gratulejszyn
Lonia kciukasy za malucha
Ja dzis od rana z nerwem chodzę, chyba musze faktycznie popijac meliske,w grudniu zaraz po świętach wykupilam sobie pakiet w medicoverze aby miec ewentualne badania za darmo, mialo byc tak ze od potwierdzenia wplaty maja 72 h na włączenie, potwierdzenie dostali w tamten wtorek i do dzis jeszcze nie mam aktywnego pakietu,kpina totalna, na 20stego jeszcze żadnych badań nie mam zrobionych i dzis czekam jeszcze na włączenie jak tego nie zrobia bede zmuszona jutro robić te badania prywatne za kase,wyjdzie ponad 3 stowki, nosz wsciekla jestem jak osaLonia, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:może nie zauważą przerwy
dla mnie te 5 lat to przerwanie starań. a teraz jest za mało. ale to zależy jak to konkretny lekarz potraktuje. jak nie pojedziesz to się nie przekonasz. najlepiej jakbyś załatwiła od swojego gina zaświadczenie że się tyle czasu staracie.ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dobra wlaczyli w końcu, dziewczynki ile czekalyscie na wynik biocenozy, toxo? Grupy krwi i anty hbc? Bo na cytologie to wiem ze ok 3 tyg.
-
ewlinaaa85 wrote:Ewa ja wiem jak ona się nazywa mam jej pieczątkę na wypisie hyhy nie jest zła na pewno jest dobrym fachowcem skoro pracuje w klinice tylko nie ma w niej tej empatii którą mają inni lekarze w klinice. Chruścik też jest poważny ale, do tego bardzo rzeczowy o wszystko mogłam go zapytać i zawsze podaje rękę jak chcę wstać z usg hyhyyh całkiem inny lekarz. Może mi się trafi Dr. Serafin hyhy ten akurat jest świetny i baaardzo charyzmatyczny nie czuję się w ogóle skrępowana przy nim i tak jak Chruścik na wszystko odpowie
No to poproszę na priv hehe
No ja byłam u tej pani doktor w dłuższych włosach i bardzo sympatyczna była, byłam u doktora Pietrus-a? i taki luzak śmieszny a doktor Serafin robił mi transfer i wypis bardzo dokładny i przejęty był generalnie zespół wg mnie na prawdę super.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahah Dr Serafin to był przejęty nawet wtedy gdy mi jajcole liczył Panią Dr w dłuższych włosach też kojarzę wydaje się być bardzo sympatyczna
Masz rację ekipa w artvimed jest świetnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:59
Lonia lubi tę wiadomość