Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Dziewczyny zarodek przeżył, będzie transfer najwyższej klasy 411
Lonia lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy ewentualnie krwawienie( po pobraniu) nie jest przeciwskazaniem do zrobienia wymazu na cytologie czy biocenozę bo chce juz jutro ogarnac wszystko najpierw jade na chlamydie znow a później do gina na cytologie i biocenozę chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:53
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam do domku po transferze, wzruszajaco jakoś dziś było, pani embriolog jest świetna z taka czułościa pokazywałam nam zdjęcia i opowiadała o wszystkim. Pokazała zdjęcie przed zamrożeniem, po rozmrożeniu, nacięcie otoczki przejrzystej i po nacięciu jak zarodek cytuje "wrócił do siebie" i dalej zaczał się rozwijać. Po transferze 15 minut leżakowania i miłe zaskoczenie otóż nie ma żadnych zastrzyków aż ze zdziwienia sama zapytałam ani clexane ani gonapeptylu tylko luteina duphaston encorton i estrofem. Testuje 19 stycznia
szurusiowa, ewlinaaa85, Torunianka, pabelka88, Lola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lonia teraz tylko pozostaje czekać
A co musiałaś przyjmować po scratchingu?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Pabelka gratuluję! Kiedy początek stymulacji wypada?
Lonia cudownie! To czekamy teraz na ładną betę junior widać silny!
Ewelina super! Po drapaniu będzie juz z górki
Więc czekamy na Vanilli jeszcze!
Ja dziś zalepalam wizytę z usg u mojego gina na 18.01.
Jeśli będzie czysto bez torbieli uderzam na Kraków 21.01. Potwornie się boje że będę musiała czekać kolejny cykl do końca lutego. Wtedy już ciężko będzie ze środkami. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:23
ewlinaaa85, Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Pabelka gratuluję! Kiedy początek stymulacji wypada?
Lonia cudownie! To czekamy teraz na ładną betę junior widać silny!
Więc czekamy na Vanilli jeszcze!
Ja dziś zalepalam wizytę z usg u mojego gina na 18.01.
Jeśli będzie czysto bez torbieli uderzam na Kraków 21.01. Potwornie się boje że będę musiała czekać kolejny cykl do końca lutego. Wtedy już ciężko będzie ze środkami. .Lola79 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Wypada w granicach 10 lutego...chociaż wolala bym wcześniej,ale niestety...najważniejsze że jest kwalifikacja! teraz juz będzie tylko z górki
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Witam!
pabelka88, gratuluję! byłaś dziś pierwszy raz w Krakowie?super,że masz kwalifikację, zazdroszę i też o tym marzę.
Tak tu czytam o tych waszych pozytywnych betach, że aż nie wierzę.
Lonia, super, że wszystko poszło gładko, oby teraz dzieciątko już zostało z Tobą!!!To dobrze, że embriolog tam Wam tłumaczyła wszystko, to musi być miłe uczucie.
w ogóle to dziękuję za miłe przyjęcie.
dzwoniłam dziś do kliniki dopytać o to jakie badania mam odświeżyć i co dorobić.
i kurcze jak na złość nie mam jeszcze @ i boję się,że z niektórymi badaniami się nie wyrobie do 21.. bo te wymazy to muszę pewnie zrobić jak będzie czysto w środku, a ja mam plamienie.. zawsze piach w oczy..
Lonia lubi tę wiadomość
-
bubus wrote:Witam!
pabelka88, gratuluję! byłaś dziś pierwszy raz w Krakowie?super,że masz kwalifikację, zazdroszę i też o tym marzę.
Tak tu czytam o tych waszych pozytywnych betach, że aż nie wierzę.
Lonia, super, że wszystko poszło gładko, oby teraz dzieciątko już zostało z Tobą!!!To dobrze, że embriolog tam Wam tłumaczyła wszystko, to musi być miłe uczucie.
w ogóle to dziękuję za miłe przyjęcie.
dzwoniłam dziś do kliniki dopytać o to jakie badania mam odświeżyć i co dorobić.
i kurcze jak na złość nie mam jeszcze @ i boję się,że z niektórymi badaniami się nie wyrobie do 21.. bo te wymazy to muszę pewnie zrobić jak będzie czysto w środku, a ja mam plamienie.. zawsze piach w oczy..
zrób te bezwzględnie konieczne do kwalifikacji. Niektóre można dowieźć później przez rozpoczęciem procedury juz. Wymazy są zazwyczaj zalecane po kwalifikacji. Wiec po @ zrobisz.