Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Dziewczyny zarodek przeżył, będzie transfer
najwyższej klasy 411
Lonia lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy ewentualnie krwawienie( po pobraniu) nie jest przeciwskazaniem do zrobienia wymazu na cytologie czy biocenozę bo chce juz jutro ogarnac wszystko najpierw jade na chlamydie znow a później do gina na cytologie i biocenozę chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:53
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam do domku po transferze, wzruszajaco jakoś dziś było, pani embriolog jest świetna z taka czułościa pokazywałam nam zdjęcia i opowiadała o wszystkim. Pokazała zdjęcie przed zamrożeniem, po rozmrożeniu, nacięcie otoczki przejrzystej i po nacięciu jak zarodek cytuje "wrócił do siebie" i dalej zaczał się rozwijać. Po transferze 15 minut leżakowania i miłe zaskoczenie otóż nie ma żadnych zastrzyków aż ze zdziwienia sama zapytałam ani clexane ani gonapeptylu tylko luteina duphaston encorton i estrofem. Testuje 19 stycznia
szurusiowa, ewlinaaa85, Torunianka, pabelka88, Lola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lonia teraz tylko pozostaje czekać
A co musiałaś przyjmować po scratchingu?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Pabelka gratuluję! Kiedy początek stymulacji wypada?
Lonia cudownie! To czekamy teraz na ładną betęjunior widać silny!
Ewelina super! Po drapaniu będzie juz z górki
Więc czekamy na Vanilli jeszcze!
Ja dziś zalepalam wizytę z usg u mojego gina na 18.01.
Jeśli będzie czysto bez torbieli uderzam na Kraków 21.01. Potwornie się boje że będę musiała czekać kolejny cykldo końca lutego. Wtedy już ciężko będzie ze środkami. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:23
ewlinaaa85, Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Pabelka gratuluję! Kiedy początek stymulacji wypada?
Lonia cudownie! To czekamy teraz na ładną betęjunior widać silny!
Więc czekamy na Vanilli jeszcze!
Ja dziś zalepalam wizytę z usg u mojego gina na 18.01.
Jeśli będzie czysto bez torbieli uderzam na Kraków 21.01. Potwornie się boje że będę musiała czekać kolejny cykldo końca lutego. Wtedy już ciężko będzie ze środkami. .
teraz juz będzie tylko z górki
Lola79 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Wypada w granicach 10 lutego...chociaż wolala bym wcześniej,ale niestety...najważniejsze że jest kwalifikacja!
teraz juz będzie tylko z górki
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Witam!
pabelka88, gratuluję! byłaś dziś pierwszy raz w Krakowie?super,że masz kwalifikację, zazdroszę i też o tym marzę.
Tak tu czytam o tych waszych pozytywnych betach, że aż nie wierzę.
Lonia, super, że wszystko poszło gładko, oby teraz dzieciątko już zostało z Tobą!!!To dobrze, że embriolog tam Wam tłumaczyła wszystko, to musi być miłe uczucie.
w ogóle to dziękuję za miłe przyjęcie.
dzwoniłam dziś do kliniki dopytać o to jakie badania mam odświeżyć i co dorobić.
i kurcze jak na złość nie mam jeszcze @ i boję się,że z niektórymi badaniami się nie wyrobie do 21.. bo te wymazy to muszę pewnie zrobić jak będzie czysto w środku, a ja mam plamienie.. zawsze piach w oczy..
Lonia lubi tę wiadomość
-
bubus wrote:Witam!
pabelka88, gratuluję! byłaś dziś pierwszy raz w Krakowie?super,że masz kwalifikację, zazdroszę i też o tym marzę.
Tak tu czytam o tych waszych pozytywnych betach, że aż nie wierzę.
Lonia, super, że wszystko poszło gładko, oby teraz dzieciątko już zostało z Tobą!!!To dobrze, że embriolog tam Wam tłumaczyła wszystko, to musi być miłe uczucie.
w ogóle to dziękuję za miłe przyjęcie.
dzwoniłam dziś do kliniki dopytać o to jakie badania mam odświeżyć i co dorobić.
i kurcze jak na złość nie mam jeszcze @ i boję się,że z niektórymi badaniami się nie wyrobie do 21.. bo te wymazy to muszę pewnie zrobić jak będzie czysto w środku, a ja mam plamienie.. zawsze piach w oczy..
zrób te bezwzględnie konieczne do kwalifikacji. Niektóre można dowieźć później przez rozpoczęciem procedury juz. Wymazy są zazwyczaj zalecane po kwalifikacji. Wiec po @ zrobisz.