Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanili super że dostałas l4 nie przejmuj się tylko zostań w domu już i tyle
Niestety ktoś kto nie był w danej sytuacji nie potrafi tego zrozumieć albo nie chce...
Bhcg powtórzę w pn '
Brzuch mnie już nie boli a nie chce ryzykować rozszerzenia infekcji i inni też będą bezpieczni jeśli nie będą mieli kontaktu ze mną i tak już męża zarazilam, wystarczy -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Do wczoraj mimo świadomości ciąży moje życie bylo normalne, ale po tym co wczoraj zobaczyłam teraz nic innego się nie liczy. Można wszystko przewartosciowac, można. Trzeba tylko chcieć hihi.
Jestem przeszczesliwa. Leżę w łóżku i cały czas się głupio do siebie samej uśmiecham.
Pozdrawiam cieplutko!ewa84, Torunianka, Lola79, Kayaa, pabelka88, Lonia, ComeToMeBaby, bubus lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Do wczoraj mimo świadomości ciąży moje życie bylo normalne, ale po tym co wczoraj zobaczyłam teraz nic innego się nie liczy. Można wszystko przewartosciowac, można. Trzeba tylko chcieć hihi.
Jestem przeszczesliwa. Leżę w łóżku i cały czas się głupio do siebie samej uśmiecham.
Pozdrawiam cieplutko!Lola79, Julita76, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, bubus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Mam pytanie czy ktoras z Was korzystala z programu w tej klinice, przygotowanego dla kobiet z niska rezerwa jajnikowa ?? http://www.artvimed.pl/content/view/132/70/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:15
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho- raczej nie. My tu podejścia rządowe do IVF mamy. Niektóre ICSI, niektóre IMSI. A ten program to raczej komercyjny jest. Chociaż nie wiem czy dla odpowiedniej pacjentki dr by nie wymyślił IVF z odpowiednio dobranymi parametrami. Chociaz nie- co ja piszę, w rządówce wymaga się określonego poziomu AMH. Więc to będzie możliwe tylko w podejściu komercyjnym, jednak żadna z nas tu takiej kuracji nie przechodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:20
-
ComeToMeBaby wrote:Serducho- raczej nie. My tu podejścia rządowe do IVF mamy. Niektóre ICSI, niektóre IMSI. A ten program to raczej komercyjny jest. Chociaż nie wiem czy dla odpowiedniej pacjentki dr by nie wymyślił IVF z odpowiednio dobranymi parametrami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:22
-
Serducho wrote:Tak tak komercyjnie musze, z racji nizszego AMH.
A jak Wasze odczucia jak chodzi o leczenie tam? Jakies ciaze na horyzoncie ?
Ja w grupie oczekujących dopiero na stymulację
Ogólnie to się tu sporo dzieje
Jakie masz AMH? -
nick nieaktualnyHej kochane! Udalo mi sie w koncu zrobic chlamydie za 62 zl w alabie tylko w innym punkcie. Poszlam tez na wizyte do gin z medicoveru bo chcialam cytologie, biocenozę i toxo to franca zrobila tylko cytologie, nie wiem czy wyjdzie ok jak godz szybciej mialam wymaz na chlamydie, na reszte nie chciala wystawic i musze dzis jeszcze zapinkalac do diagnostyki, dobrze ze toxo,grupe i hbc nie trzeba na czczo, noi jutro jeszcze musze odwiedzic invikcie bo tam biocenozę robia w 2h
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Hej kochane! Udalo mi sie w koncu zrobic chlamydie za 62 zl w alabie tylko w innym punkcie. Poszlam tez na wizyte do gin z medicoveru bo chcialam cytologie, biocenozę i toxo to franca zrobila tylko cytologie, nie wiem czy wyjdzie ok jak godz szybciej mialam wymaz na chlamydie, na reszte nie chciala wystawic i musze dzis jeszcze zapinkalac do diagnostyki, dobrze ze toxo,grupe i hbc nie trzeba na czczo, noi jutro jeszcze musze odwiedzic invikcie bo tam biocenozę robia w 2h
a mnie w medicover zrobili wszystko co trzeba do in vitro oprócz oczywiście wit.D i AMH...
ale cyt, chlamydie i te wszystkie inne w Medicover, więc nie rozumiem czemu dranie Tobie nie dali chlamydii??LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:a mnie w medicover zrobili wszystko co trzeba do in vitro oprócz oczywiście wit.D i AMH...
ale cyt, chlamydie i te wszystkie inne w Medicover, więc nie rozumiem czemu dranie Tobie nie dali chlamydii??Saramago lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:może ma inny pakiet wykupiony?
Racja! O najprostszym nie pomyślałam ZONK!
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam w pakiecie wszystkie te badania ktore potrzebuje( cytologie, biocenozę, anty hbc,grupe krwi, toxo) , oprocz chlamydii pcr,mam ta zwykla wymazowa antygen. Kolejna wizyte mam w medicoverze we wtorek u innego gin ale już czasu braknie na wyniki -tak aby byly do 20 stego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:56
Saramago lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wybaczcie, że się wbijam z pytaniem.
Czy w ARTVIMED są kwalifikacje nowych par do rządowego programu? Dzwoniłam tam przed chwilą i mówiła mi , że nie i dzwonić koiec lutego i początek marca. Ostatnio dzwoniłam w listopadzie i kazała dzwonić w styczniu i tak mnie tylko przekładają a widzę, że chyba nic z tego nie będzie
Widzę, że ktoś tutaj dostał w ostatnim czasie kwalifikację (pabelka?) i ciekawa jestem czy właśnie tam?
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Hej dziewczyny, wybaczcie, że się wbijam z pytaniem.
Czy w ARTVIMED są kwalifikacje nowych par do rządowego programu? Dzwoniłam tam przed chwilą i mówiła mi , że nie i dzwonić koiec lutego i początek marca. Ostatnio dzwoniłam w listopadzie i kazała dzwonić w styczniu i tak mnie tylko przekładają a widzę, że chyba nic z tego nie będzie
Widzę, że ktoś tutaj dostał w ostatnim czasie kwalifikację (pabelka?) i ciekawa jestem czy właśnie tam? -
vioris wrote:Hej dziewczyny, wybaczcie, że się wbijam z pytaniem.
Widzę, że ktoś tutaj dostał w ostatnim czasie kwalifikację (pabelka?) i ciekawa jestem czy właśnie tam?endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤