X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ewa nazwalam je bezsensowne bo na pierwszej wizycie tylko sobie pogadalismy a teraz zaś jade tylko po recepty dla mnie o jedna wizyte jest za duzo bo wszystko można bylo ogarnac na pierwszej :/ stad u mnie ten niesmak. Bo gdyby to chodzilo o monitoring to nie było by co gdybac bo trzeba to trzeba.My do Krakowa mamy 265 km w jedna stronę ale nie ma sie co licytowac kto ile tam ma bo kazda z nas jest w innej sytuacji pod wzgledem możliwości finansowych czy tez zalatwienia sobie wolnego w pracy itd.
    Ja na pierwszą wizytę też jechałam żeby sobie pogadać, omówić temat i dostać kwalifikację dopiero na drugiej dostałam rozpiskę leków ale, no kurcze pojechałabym jeszcze dziesięć razy na taką wizytę jeżeli prędzej czy później ma mi przynieść pozytywny efekt.
    Ania jak to cometa mówi cycki do przodu i nie marudzimy tylko działamy :P

szurusiowa, ewa84, Ania1986, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Ewa ja tak teraz patrze Tu w nocy spać nie możesz??? Hyhyhy
    Hehe wyspalam się w dzień i tak to później jest:p

Aniu: Masz rację, każda ma inną sytuację. Też podjęłam drugą pracę aby sobie móc pozwolić na ivf, więc kombinacje były:)
    Mam nadzieję że jakoś uda Ci się ogarnąć wszystko :)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Hej dziewczyny, dołączam do Was...mam wizytę kwalifikującą na początek lutego...
    Przede mną te wszystkie badania - powiedzcie jaki jest szacunkowy koszt wszystkiego?
    Aniu1986 Ty jakiś abonament wykupowałaś?? Podpowiedz...
    Tak kochana wykupilam pakiet w medicoverze bo sprawdzilam i mialam to co potrzebuje w pakiecie jednak sie nie udalo zrobic i wykupilam go na darmo tak naprawdę bo ugralam tylko cytologie ( maz się śmieje ze za 125 zl sobie cytologie zrobilam,bo tyle mnie kosztuje pakiet miesięcznie) resztę robilam prywatne, ale być moze trafilam na taka ginke szelmowata bo tu dziewczyna pisala ze jej wszystko zrobili co potrzebowala do ivf

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszcie dziewczyny jak u Was sytuacja z in vitro??? bo ja nie moge sie doczekac do dnia wizyty co mi pan dr powie????:)

XXXXXXXXXXXX
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na jakim jestescie etapie???? :)

XXXXXXXXXXXX
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bejbiś wrote:
    piszcie dziewczyny jak u Was sytuacja z in vitro??? bo ja nie moge sie doczekac do dnia wizyty co mi pan dr powie????:)
    Czeka Cię chyba lektura 176 stron ;-)

bejbiś, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Czeka Cię chyba lektura 176 stron ;-)

hahaha szurusiowa nawet nie zartuj :) ze mam czytac tyle stron za duzo hihi napisz w skrocie co u Ciebie? jak sytuacja

XXXXXXXXXXXX
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Pisalam wczoraj maila do dr.ch...poprosilam o zgode na rozpoczecie procedury w nadchodzacym cyklu,bo akurat będę w tym czasie w Kielcach i mam wieksze mozliwosci dojazdu...jedź 140km,a 500 to jednak jest roznica i koszt też...poza tym tu mam mame i mogę zostawic z nią starszaka,a gdybym jezdzila od siebie ,to musieli bysmy zabierac go ze soba...myslicie ze dr.sie zgodzi?
    Buziaki! :-)

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ma ktoras numer tel do dr Chrostowskiego???

XXXXXXXXXXXX
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Hej kochane! Pisalam wczoraj maila do dr.ch...poprosilam o zgode na rozpoczecie procedury w nadchodzacym cyklu,bo akurat będę w tym czasie w Kielcach i mam wieksze mozliwosci dojazdu...jedź 140km,a 500 to jednak jest roznica i koszt też...poza tym tu mam mame i mogę zostawic z nią starszaka,a gdybym jezdzila od siebie ,to musieli bysmy zabierac go ze soba...myslicie ze dr.sie zgodzi?

mUsi sie zgodzic nie ma innej opcji :) trzeba mocno wierzyc :) Wiara w naszym przypadku jest na pierwszym miejscu :)

XXXXXXXXXXXX
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nr do doktorka Ch, mogę podać nr na priv, proszę o wiadomość. Ja jestem po jednej procedurze transfer ze świeżym zarodkiem się nie przyjał, potem miałam scratching no i 7 stycznia transfer mrożonego zarodka. Teraz najtrudniejszy czas oczekiwania na bete.

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wysłałam zaproszenie...przyjmij proszę:)

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Ja mam nr do doktorka Ch, mogę podać nr na priv, proszę o wiadomość. Ja jestem po jednej procedurze transfer ze świeżym zarodkiem się nie przyjał, potem miałam scratching no i 7 stycznia transfer mrożonego zarodka. Teraz najtrudniejszy czas oczekiwania na bete.

Tym razem napewno bedzie dzidzius:) po takiej walce jak piszesz napewno sie uda

Lonia lubi tę wiadomość

XXXXXXXXXXXX
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    raczej sie nie zgodzi, skoro kazał Ci czekac do lutego to byc moze dla nowo zakwalifkowanych jest jakas kolejka na rozpoczecie, a to ze Ci powiedział zebys cykl odpoczeła i wyciszyła organizm to moglo miec jakis podtekst.Pewnie duzy nawał teraz maja osob i sie nie ogarna

Kochana skad wiesz ze bedziesz miec icsi? u Was przeciez nie ma problemu meskiego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 11:45

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Aniu wysłałam zaproszenie...przyjmij proszę:)

hej kochana !!! Ty juz jestes po 2 probach in vitro???

XXXXXXXXXXXX
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bejbiś ja jestem prawie w tej samej sytuacji co lonia :) pierwszy transfer żywego zarodka się nie udał teraz czekam na scratching i w lutym kolejne podejście tym razem z mrozakiem :)

Kochane miłej soboty wam życzę :) ja zmykam odreagować do wisły na narty hyhyhg

pabelka88, Lola79, ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania,wiemy,bo tak powiedziała nam Pani dr.K .pierwszy spermiogram wyszedl mam super idealnie,natomiast w powtorce wyszla minimalnie gorsza ruchliwosc i stad icsi...
    Moze i masz racje,bo wlasnie dr mowila,ze maja bardzo duzo pacjentow na wlasnie ten czas...ehhhno trudno,poczekam...buziaki! :-)

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Graśka Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poradźcie mi proszę czy powinnam po transferze wykupić sobie jeden nocleg gdzieś na kwaterach? Chodzi mi o to czy podróż samochodem 260 km może zaszkodzić mi w jakiś sposób? Podeślijcie proszę namiary na sprawdzone noclegi, będę bardzo wdzięczna :)Miłej soboty wam życzę :)

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    Poradźcie mi proszę czy powinnam po transferze wykupić sobie jeden nocleg gdzieś na kwaterach? Chodzi mi o to czy podróż samochodem 260 km może zaszkodzić mi w jakiś sposób? Podeślijcie proszę namiary na sprawdzone noclegi, będę bardzo wdzięczna :)Miłej soboty wam życzę :)

Graśka a Ty kiedy masz transfer??? :)pozdrawiam

XXXXXXXXXXXX
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Tez mi się wydaje że rozpoczynają procedury wg kolejności jakiejś zgłoszeń i dostępności środków. Ty recepty juz dostałaś na leki? Myślę że odległośc od miejsca zamieszkania niestety tu nie gra roli chyba że w przypadku monitoringu skracają o jedną wizytę tym którzy mają daleko. Dziewczyny tu mają nawet po 700 km..i tez jeżdżą taki kawał. Ale Lepsze to niz 100 % komercja mysle.

‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ