Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Wiesz co mij dostał testosteron w żelu do smarowania w skórę od urologa, ale dr Serafin na 2 wizycie absolutnie zakazał stosowania tłumacząc że to hamuje wytwarzanie plemników. ..i działa na facetów jak antyki u kobiet. Wiec żel poszedł w odstawke.
Nam tez androlog chciał dac czysty testosteron tylko ze w tabsach ale nie zgodziłam sie aby go przyjmował a androlog nie widział potrzeby wypisania tzw"osłony" -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:a mnie chyba jednak szybciej @ nawiedzi bo od 2 dni boli mnie brzuch jakby to za chwile mialo mnie zalac, jeszcze dzis luteina i koniec...
Jutro kupie jakieś suple z Twojej listy. Stoisko z Olimpem mam blisko domu -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Ej no nie zgadzam się. Twoja @ miała czekać ma moją
Jutro kupie jakieś suple z Twojej listy. Stoisko z Olimpem mam blisko domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:A ze tak zapytam , gdzie reszta ekipy? w kulki sobie lecą?! chyba pora za to kary wprowadzic!
-
Jesteśmy, jesteśmy, ale faktycznie coś tu dziś spokojnie.
Ja tez juz kupiłam część z tych suplementów i mój je bierze. Mam też lekarze mówili, że suplementacja nie ma sensu, a leczenie hormonalne w naszym przypadku nic nie da, bo wszystko idealne. Mój jak przestał pić piwsko i włączył niektóre suplementy to podskoczylo z 0,8 do 2,8 mln. Zawsze coś
Ale u niego była operacja na jądrach w dzieciństwie i chyba przez to taka lipa z plemnikami bo innej przyczyny nie widzę.
Z tego wszystkiego chyba aż się piwa napiję w samotności -
nick nieaktualnyLonia wrote:Pytałam Chrostowskiego o suplementy dla mojego M, usłyszałam odpowiedź, że suplementy to bujda i nie ma sensu wydawać pieniędzy. U nas tylko 10%żywych plemników i 0% ruchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:23
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Mialo byc cytuj nie lubie to. No normalnie chyba w końcu mu krzywdę zrobie za takie gadanie to pewnie według niego u nas stal sie cud i same sie poprawily hehe
-
No i chyba faktycznie nie ma sensu wierzyć w suplementy i czekać na cud.
U nas jeszcze morfologia 1%, ruch szybki max 8% i reszta też do bani, ale ostatnio w moim wyniku biocenozy była uwaga: w materiale występują ruchome plemniki co kilka pól widzenia
Mój mąż akurat odbierał wyniki i najbardziej to przeżywał i się bardzo cieszył.ComeToMeBaby, Torunianka, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:No i chyba faktycznie nie ma sensu wierzyć w suplementy i czekać na cud.
U nas jeszcze morfologia 1%, ruch szybki max 8% i reszta też do bani, ale ostatnio w moim wyniku biocenozy była uwaga: w materiale występują ruchome plemniki co kilka pól widzenia
Mój mąż akurat odbierał wyniki i najbardziej to przeżywał i się bardzo cieszył. -
O kurde, to niedobrze chyba poniżej 1mln nie da się wykonać, tak? U nas dwa razy się udało.
Na pierwszej wizycie w invikcie baba dala dam 10% szans na powodzenie in vitro przy takim nasieniu i żeby najlepiej od razu zamrozić i wysłała nas na milion badań genetycznych za 500 bankiek. Nie zrobiliśmy żadnego, ale chyba tylko dlatego, że ona nie wzbudziła w nas zaufania. -
nick nieaktualnyLonia wrote:Miałam go za jakiś autorytet ponieważ wcześniej trafialiśmy na pseudo lekarzy. Chętnie byśmy spróbowali wszystkiego żeby tylko pomogło i dobija mnie taka informacja,że nam już nic nie pomoże i przy tak ciężkim czynniku męskim i z in vitro też może być problem. Mam teraz watpliwości czy samemu nie zaeksperymentować
-
nick nieaktualnySuomi wrote:No i chyba faktycznie nie ma sensu wierzyć w suplementy i czekać na cud.
Mój mąż akurat odbierał wyniki i najbardziej to przeżywał i się bardzo cieszył. -
Aniu, no faktycznie u Was poprawa jest wielka. Dobrze, dobrze, zawsze to większa szansa na dobrej jakości zarodki.
Mój też dlatego wcina suplementy. Na naturalsa może i szanse znikome, ale wzrastają przy in vitro. -
Ania1986 wrote:bo puki sie nie spróbuje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36049430fc64.jpg
póki póki póki póki póki póki póki póki póki póki
póki się nie nauczysz będę w ciebie ciskać strzały, z premedytacją piętnując twoje "pukanie".
ewlinaaa85, sylwiaśta159, Lonia, Vanili lubią tę wiadomość