Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Gratulacje! Czyli jeszcze na jeden pozytyw w dniu dzisiejszym czekamy )
Ps a jakie leki dostalyscie? Ja menopur czy jakos tak i cos na C do wykupienia ale jeszcze tego nie brac.
A właśnie, u mnie nie było mowy o witaminach a jak u was -dr pytal i zalecal cos?
Ja i tak zaczelam lykac D i olej z wiesiołka.
Ja też mam menopur, a po USG doktor powie czy włączamy już ten na c.... też nie pamiętam jak się nazywa
Dodatkowo biorę kw.foliowy, femibion, magnez i wit. C
-
Julita76 wrote:Dzwoniłam dziś do kliniki, przesunąć USG na poniedziałek, bo jednak to jest mój 6 dc i pytałam o tą biocenozę i dzisiejsza rejestratorka powiedziała że jak nie będę miała już @ to mogę zrobić u nich za jedną wizytą, więc jednak robią
może miała cytologię na myśli? bo cytologię to pisały wcześniej dziewczyny że robiły w klinice. w razie czego dopytam jutro na miejscu. -
nick nieaktualnyOooo, to jutro trzymamy kciuki za Ciebie Cometa o której mam zrobić sobie przerwę w pracy i zaciskać kciuki ??
Super to podpytaj jeśli możesz o tą biocenozę, żebym nie została w razie czego z palcem wiadomo gdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:23
ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja za wymaz płaciłam niedawno60zł u gin, on zlecal ocenę właśnie DIAGNOSTYCE ale teraz też mam pod kątem chlamydii więc nie wiem czy to ta sama cena, wynik po tygodniu
Biocenoze można chyba w każdej klinice zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:41
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ja za wymaz płaciłam niedawno60zł u gin, on zlecal ocenę właśnie DIAGNOSTYCE ale teraz też mam pod kątem chlamydii więc nie wiem czy to ta sama cena, wynik po tygodniu
Biocenoze można chyba w każdej klinice zrobić
Tak wiem, w razie czego zrobię w swojej poprzedniej klinice, chciałabym tylko wiedzieć na czym stoję, żeby w razie czego zrobić go z samego rana, bo jak zrobię we wtorek lub środę to nie wiem czy zdążę odebrać wynik
-
Julita76 wrote:Oooo, to jutro trzymamy kciuki za Ciebie Cometa o której mam zrobić sobie przerwę w pracy i zaciskać kciuki ??
Super to podpytaj jeśli możesz o tą biocenozę, żebym nie została w razie czego z palcem wiadomo gdzie
my dopiero pod koniec dnia, więc myślę że odezwę się jakoś przed 18stą.
postaram się nie zapomnieć i zapytać ale mogą mnie nerwy ponieść hyhyhy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ja za wymaz płaciłam niedawno60zł u gin, on zlecal ocenę właśnie DIAGNOSTYCE ale teraz też mam pod kątem chlamydii więc nie wiem czy to ta sama cena, wynik po tygodniu
Biocenoze można chyba w każdej klinice zrobić
Mi kazał zrobić wymaz z szyjki chlamydia trachomatis metodą pcr (DNA) i to kosztowalo 140zl
-
ewlinaaa85 wrote:Ewka a co dokładnie Ci Dr zlecił pod kątem chlamydii?
Mi kazał zrobić wymaz z szyjki chlamydia trachomatis metodą pcr (DNA) i to kosztowalo 140zl
Mi to samo właśnie
Doktor zapytał jakie badanie na chkamydie robiłam to mówiłam że krwi i zlecił ten wymaz -
ComeToMeBaby wrote:dzięki.
my dopiero pod koniec dnia, więc myślę że odezwę się jakoś przed 18stą.
postaram się nie zapomnieć i zapytać ale mogą mnie nerwy ponieść hyhyhy
Czekamy na informacje z niecierpliwością jednak jestem przekonana ze będzie dobrze
Ja to byłam tak zdenerwowana ze brak słów, miałam wyniki w koszulkach posegregowane w skoroszycie i ręce mi się trzesly i nie umiałam wyjąć jednej kartki :p i doktor mówi w końcu ze sam sobie przejrzy co mu się przyda :p mexyk
Mój mąż wyluzowany niby, już wiadomo że zakwalifikowani byliśmy doktor rozpisywał wszystko a mój mąż się pyta na koniec czy jesteśmy zakwalifikowani:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:28
Vanili lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Mi to samo właśnie
Doktor zapytał jakie badanie na chkamydie robiłam to mówiłam że krwi i zlecił ten wymaz -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kurdę, to jeśli z krwi nie było potrzebne to mogli nam o tym od razu powiedzieć w rejestracji. A przecież wyraźnie mówili że badania serologiczne.
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Czekamy na informacje z niecierpliwością jednak jestem przekonana ze będzie dobrze
Ja to byłam tak zdenerwowana ze brak słów, miałam wyniki w koszulkach posegregowane w skoroszycie i ręce mi się trzesly i nie umiałam wyjąć jednej kartki :p i doktor mówi w końcu ze sam sobie przejrzy co mu się przyda :p mexyk
Mój mąż wyluzowany niby, już wiadomo że zakwalifikowani byliśmy doktor rozpisywał wszystko a mój mąż się pyta na koniec czy jesteśmy zakwalifikowani:p
hihi ja byłam tak zdenerwowana że, nawet męża ze sobą do gabinetu nie wzięłam heh i siedział na korytarzuComeToMeBaby, Julita76, ewa84, Torunianka lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Come może zleca ten wymaz tylko tym które mają jakieś normy podwyższone tak jak ja. Bo nie wiem jak ewka ale ja niestety miałam podwyższone lekarz powiedział że, musiałam kiedyś przebyć tą chorobę a teraz muszą sprawdzić czy wygasła
coś chyba zaczynam być podminowana
ja jeszcze nie wiem co mam w badaniach krwi na chlamydię, wyniki w przyszłym tygodniu dopiero będą. -
ewlinaaa85 wrote:hihi ja byłam tak zdenerwowana że, nawet męża ze sobą do gabinetu nie wzięłam heh i siedział na korytarzu
zapomniałaś go?
hehehe mojego gdybym zapomniała to by wszedł z drzwiami chyba hehee
no ale do umowy to chyba był ci on potrzebny osobiście, no ie? -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:yhym, yhym... no możliwe. bo już się zbulwersowałam
coś chyba zaczynam być podminowana
ja jeszcze nie wiem co mam w badaniach krwi na chlamydię, wyniki w przyszłym tygodniu dopiero będą.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:coś ty?!
zapomniałaś go?
hehehe mojego gdybym zapomniała to by wszedł z drzwiami chyba hehee
no ale do umowy to chyba był ci on potrzebny osobiście, no ie?
Umowę podpisaliśmy razem już po wizycie w recepcji. Szaleństwo normalnie, Dr se pewnie pomyślał że, mąż się boi ;pComeToMeBaby lubi tę wiadomość