Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Też mam inne odczucia po Gamecie i mimo km nie żałuje, że trafiłam do Krakowa. Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała diete warzywno-owocowa? jak wygladało wasze menu?
Loniu dieta warzywno - owocowa to tzw dieta oczyszczająca organizm z toksyn. Kilka dni temu stosowała to moja siostra ze swoim narzeczonym.
Z tego co pamiętam to jedli same sałatki haha w każdej postaci :p
zupki warzywne w postaci kremów itp.
Jesteś już na takiej diecie? Jak tak to ile ją będziesz stosowała?
Sama jestem ciekawa czy to nie było by dobre tak się oczyścić, choć ostatnio przeglądałam menu dla kobiet planujących ciąże i wygląda całkiem inaczejJulita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tej diety, to biorąc pod uwagę że aktualnie prawie nie ma na rynku warzyw i owoców bez pestycydów, to według mnie ciężko będzie się faktycznie oczyścić, ale żeby zmienić przyzwyczajenia żywieniowe to jak najbardziej. U mnie zdecydowanie poprawił się metabolizm po tej diecie, a soki tak mi zasmakowały że nadal je robię
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Loniu dieta warzywno - owocowa to tzw dieta oczyszczająca organizm z toksyn. Kilka dni temu stosowała to moja siostra ze swoim narzeczonym.
Z tego co pamiętam to jedli same sałatki haha w każdej postaci :p
zupki warzywne w postaci kremów itp.
Jesteś już na takiej diecie? Jak tak to ile ją będziesz stosowała?
Sama jestem ciekawa czy to nie było by dobre tak się oczyścić, choć ostatnio przeglądałam menu dla kobiet planujących ciąże i wygląda całkiem inaczejewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak, ja też mam ich zdecydowanie za dużo u mnie też ten efekt dodatkowo spotęgowało łykanie hormonów, jak gdzieś pisze w skutkach ubocznych "tycie" to ja na pewno akurat ten skutek będę miała
No ale jeszcze poczekam z odchudzaniem bo teraz to chyba niezbyt dobry moment na drastyczne zmiany, a u mnie tylko takie przynoszą efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 12:41
-
Vanili wrote:Ewka czytajac to nie wiem czy piszesz o sobie czy o mnie :p Dzień przed wszystko sobie uporzadkowalam a na wizycie rece mi lataly jak... nic nie moglam normalnie mu podac. Wstyd. Ale przynajmniej widzial ze nerwy stres i ze nam zalezy.
A w Artvimed chyba nie robią tego PCR.
Jak się okazuje nie wszędzie robią, w invikcie usłyszałam że tego nie stosują tylko z krwii teraz robią, znalazłam 2placówki Lux med cena 190zł z groszami jakoś np -
nick nieaktualnyLonia wrote:Ogólnie na codzień stroniłam od owoców, warzywa ok obecnie jeszcze nie przeszłam na ta diete ale codziennie zjadam miseczke sałatki owocowej żeby się do nich przyzwyczaić. Próbuje zmienić tryb życia i dodatkowo zrzucić kilogramy. Trochę mi przybyło po rzuceniu palenia, letnich grillach i hormonach.
Z tego co wyczytałam we wskazaniach przy In vitro to powinnyśmy stosować dietę bogatą w białko. -
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Ja w ciągu 3 lat leczenia mam naprogramowe 10 kg przy mojej wadze przed rozpoczęciem leczenia to bardzo dużo
Ale to chyba często się dzieje przy stosowaniu progesteronu?
Ostatnie 3 miesiące mam az +3, a przez 15 mcy łącznie mam extra +10 (
Az się boję co to będzie po zastrzykach -
nick nieaktualnyewa84 wrote:Dziewczyny jak nauczyłyście sie robić zastrzyki? To są domiesniowe czy podskórne?
Ja też według instrukcji, ale one wszystkie są podskórne, czyli ta łatwiejsza opcja. Jeśli robiłaś sobie zastrzyki z Ovitrellu to identycznie się robi.
Mnie się tylko ręce trzęsły przy łączeniu, bo Menopur trzeba sobie zmieszać proszek i rozpuszczalnik który jest w 2 ampułkach, ale teraz już luzik -
nick nieaktualnyVanili wrote:To i tak nie jest źle.
Ostatnie 3 miesiące mam az +3, a przez 15 mcy łącznie mam extra +10 (
Az się boję co to będzie po zastrzykach
Po urodzeniu syna miałam 30kg do zrzucenia i się udało, więc nie martwię się na zapasBydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKayaa wrote:Ja w Puregon Pen miałam dołączoną instrukcję robienie zastrzyków, podobnie mam w Cetrotide. Są też filmiki na Youtube. Mi zastrzyki robi mąż.
-
nick nieaktualnyA ja to mam nadzieję że, mi się troszkę przytyje po tych hormonach najlepiej żeby poszło w tyłek i cycki hihi brałam progesteron to moja waga ani drgnęła a jestem naaaaaprawdę szczupła hihi określenie chuda chyba nawet bardziej pasuje do mnie heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:17
Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiecie jak dlugo czeka sie na wyniki tych wymazow na chlamydię i z szyjki? Wczoraj wróciłam z Krakowa z infekcja, fuck chyba z rok nie mialam i musiałam teraz cos zlapac gdy takie drogie te wymazy mam do zrobienia. Nie chce ich robić dwa razy.