Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
19ilonka87 wrote:Właśnie zwiększam dawkę, a napisze dr poziom d-dimerow razem z wynikiem progesteronu, dziwna sprawa taki wynik przy clexane
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Mi doktor nie kazał zwiększać dawki jak mu podałam wynik tsh 3.31, mówił, że leki do stymulacji podwyzszaja wynik i jest nie miarodajny. Należy wynik powtórzyć po około10 dni od stymulacji
-
Jestem po. Bylo 10 pecherzykow, dotarli przez zrosty do 8. Z czego uzyskali 6 kumulusow...
lipa, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Acha a to ja myślałam, że Ty chcesz już teraz startować na świeżym
zdążysz jeszcze w czerwcu z crio?
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Vanili, Suomi lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Aaaaha trzymajcie mnie!!!
Beta hcg: 21,15 !!!
Teraz możesz i siebie wpisać na listę forumowych ciążfajne uczucie, polecam
A propos ciąż - nie wiecie co słychać u Kaczorka? Miała mieć wizytę pod koniec maja i cisza, nie pokazuje się. Mam nadzieję że wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:25
Suomi lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Czyli idealnie do zapłodnieniaEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
nick nieaktualny
-
Imienia dla Kosmity jeszcze nie mamy wybranego. Dopiero zaczęliśmy o tym myśleć, zanim nie poznaliśmy płci nie zawracaliśmy sobie tym głowy. Tym oto sposobem mamy pół roboty mniej
hyhy Raz kiedyś na jakimś mamowym portalu natknęłam się na księgę imion to przeleciałam imiona dla chłopców, na dziewczęce w ogóle nie spojrzałam. Coś w tym musiało być
nie znalazłam wtedy raczej konkretnego faworyta, więc temat odłożyłam. Wczoraj wieczorem mąż grzebał w necie i przeglądaliśmy imiona. Do konkretnych typów nie doszliśmy, czas mamy w sumie do listopada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Więc przyjmuję że w rozmowie się przejezyczyla pani i były blastki 422. Zamrożoną mam 411. Zobaczymy co z tego będzie. Swiruje lekko, mąż jest na poligonie a ja na zwolnieniu lekarskim zdecydowanie za dużo mam czasu na myślenie
Lonia lubi tę wiadomość
-
A moze zostac ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:A moze zostac ?
Może, ale bardzo sporadycznie się to dzieje, po to ją później oglądają, żeby wykluczyć taka sytuacje.
Kometa, weź pod uwagę też ranking popularności imion tworzony przez GUSżebyś później nie wolała synka a będzie się odwracalo pół piaskownicy
Lonia, ewlinaaa85, szurusiowa, Ania1986, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hehe ja jakos o tym nie mysle tym bardziej ze czuje sie tak jakbym wogule tego transferu nie miała, gdyby nie to ze embriolozka przyszła do zabiegowego powiedziec ze zarodek nie został w strzykawce to głupie mysli bym miała ze moze został w tej strzykawce
-
nick nieaktualny