Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie genetyczne zarodków - co daje, kto robił
Odpowiedz

Badanie genetyczne zarodków - co daje, kto robił

Oceń ten wątek:
  • Margolcia1988 Debiutantka

Wysłany: 13 lutego, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina185b wrote:
    Chce wiedzieć czy transfer ma sens ja jestem przed 40 mąż jest starszy to jest nasze 3 podejście do ivf raz nie badaliśmy i nic z tego za drugim razem zbadaliśmy i mamy już dzidziusia.
    Czyli warto badać? A dlugo to trwa takie podejście z badaniem zarodkow?

• Ewelina185b Autorytet

Wysłany: 13 lutego, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem warto!Jak nie zbadałam to byłam w ciazy ale okazało się że że dziecko jest chore wi musiałam przerwać ciążę bo groziło mi że umrę razem z nim.W mojej klinice płacę za 4 zarodki 8,500 + biopsja zarodków!

Ewelina185b
‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ