Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa wrote:Jestescie kochane :*
Jutro chyba też nie bede miała kiedy zrobić bety więc dopiero w 9dpt na wizycie
Na razie czuje sie jak świruska chodze i sprawdzam ten test milion razy ! Chyba czeka mnie leczenie psychiatryczne po tym wszystkim .... szok
Myśle ze każda ma za sobą epizod wyciągania testów nawet z kosza liczę ze każda z nas za jakiś czas będzie tylko wspominała ten czas starań który będzie za nami ...nowa, __maria__ lubią tę wiadomość
-
Maryl wrote:Nowa i co?
Wczoraj zrobiłam po południu bete, ledwo zdązyłam, wynik zobaczyłam wieczorem i było 30 więc nawet troche sie ucieszyłam ze cokolwiek ruszyło, byłam pełna nadziei że dzis w Novum bedzie duzo lepiej ale niestety dzis 24 czyli spada, mam powtorzyc w poniedziałek i podac telefonicznie wynik żeby odstawic luteine
-
nowa wrote:I lipa, tak jak myślałam serio bardzo mi smutno
Wczoraj zrobiłam po południu bete, ledwo zdązyłam, wynik zobaczyłam wieczorem i było 30 więc nawet troche sie ucieszyłam ze cokolwiek ruszyło, byłam pełna nadziei że dzis w Novum bedzie duzo lepiej ale niestety dzis 24 czyli spada, mam powtorzyc w poniedziałek i podac telefonicznie wynik żeby odstawic luteine
O nie! Strasznie mi przykro:(((( Zwlaszcza, że po tej pierwszej becie można było się nastawić, że się udało:( Ale coś się zadziało, jest nadzieja na kolejny transfer.nowa lubi tę wiadomość
01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
nowa wrote:I lipa, tak jak myślałam serio bardzo mi smutno
nowa lubi tę wiadomość
-
__maria__ wrote:Jak się czułyście pod koniec stymulacji? A czy coś się zmieniło po podaniu leku 36godz przed punkcją?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Ja właśnie jestem po zastrzyku i potwierdzam ze cieszę się ze choć na chwile przerwa tez delikatnie czuje jajniki aczkolwiek to chyba od tego ze jajeczka już ostatecznie podrosły. Dostałam zalecenia żeby się oszczędzać wiec odpoczywam i czuje się normalnie.
-
Nat29 wrote:Cześć kochane
Ja jestem po transferze który odbył się wczoraj
Podana blastocysta 5 AA mam nadzieję że się uda 🥺🥺🥺 no i teraz czekanie cały tydzień 🤧 najgorsze to czekanie ajj🤔
Czy robilyscie test sikaniec przed wizytą?
Powodzenia, piękna blastka:)
Ja robiłam i sikaniec i betęNat29 lubi tę wiadomość
01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Nat29 wrote:Dzień przed wizytą?
Jeju strasznie się boję ale mam nadzieję że wkoncu szczęście się do nas usmiechnie🥰
Sikanca 6dpt a betę 7dpt.
Będzie dobrze, ktoś musi odwrócić złą passę na wątku!nowa, Nat29 lubią tę wiadomość
01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Malaw wrote:Ja melduje sie po punkcji. 14 pobranych 10 dojrzałych. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń. Trochę się boja hiperstymulacji, co polecacie żeby chociaż trochę zapobiec ?
Mi na drugi dzień właśnie bardzo popuchły jajniki ale jakoś to przetrzymałam
Powodzenia
Bardzo ładny wynik stymulacji -
Malaw wrote:Ja melduje sie po punkcji. 14 pobranych 10 dojrzałych. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń. Trochę się boja hiperstymulacji, co polecacie żeby chociaż trochę zapobiec ?
Podobno trzeba pić dużo wody i jeść dużo białka. Super wynik!01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407