BOCIAN WARSZAWA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny! Czekam jak na szpilkach na pierwsza wizyte. Zabralabym sie juz za to w zeszlym roku, ale mielismy troche wypadkow losowych i probowalismy naturalnie. Nie mam jakiejs spektakularnej dokumentacji medycznej, ale bardzo niskie AMH ponizej 0.05 i wiek 41 wiec troche juz stracilam nadzieje, ze wyjdzie naturalnie.
-
Hejo, która miała transfer 28.06.2025 i też czeka z niecierpliwością na betę ?Ja 33, On 38
30.06.2021 Operacja bariatryczna.
28.06.2025 Pierwszy transfer, prog 5,22
9dpt beta 145 ,progesteron 19,30 (duphaston)
11dpt 331
13dpt 951
25.07.2025 pierwsze USG❤️
Leczenie w Klinice Bocian w Warszawie -
Mandi41 wrote:Hejka, a Ty jakie masz świeże wrazenia z Bociana?
Pani która mnie prowadzi jest naprawdę super, ale lekarze którzy są na zastępstwo i się Tobą konkretnie nie zajmują nie przypadli mi do gustu. Miałam zmianę jednej P.Doktor Czarnej ..strasznie wyszłam niezadowolona,nie wiele mi wytłumaczyła, jakby wszystko było oczywiste a transfer też robił facet bo mojej nie było i on też mi konsultował progesteron. Totalnie zero dialogu zadałam pytanie a ten się rozłączył
Po za tym lubię tam być,bardziej mam w głowie chaos co dalej bo jestem po operacji bariatrycznej 4 lata i nie wiem co dalej z lekarzem,czy szukać na NFZ kogoś czy prywatnie.
Ja 33, On 38
30.06.2021 Operacja bariatryczna.
28.06.2025 Pierwszy transfer, prog 5,22
9dpt beta 145 ,progesteron 19,30 (duphaston)
11dpt 331
13dpt 951
25.07.2025 pierwsze USG❤️
Leczenie w Klinice Bocian w Warszawie -
Hej dziewczyny, ja również jestem pacjentką w warszawskim bocianie. Najpierw na przełomie 22/23 byłam u doktora N, myślałam, że to najlepsza opcja, ale szczerze mówiąc nie podpasował mi, namawiał na iui gdy wiadomo było, że drożny jest tylko jeden jajowód. Potem przez jego niedostępność trafiłam do doktora Ireneusza i on nam dużo lepiej doradził, dlatego zostaliśmy już z nim. Bez zbędnych slow, doktor jest konkretny, może nie jakiś wylewny, ale godny zaufania, dzięki niemu mamy półtorarocznego synka, a teraz szykuję się do transferu mrożonego zarodka.
-
Sablessea wrote:Hej dziewczyny, ja również jestem pacjentką w warszawskim bocianie. Najpierw na przełomie 22/23 byłam u doktora N, myślałam, że to najlepsza opcja, ale szczerze mówiąc nie podpasował mi, namawiał na iui gdy wiadomo było, że drożny jest tylko jeden jajowód. Potem przez jego niedostępność trafiłam do doktora Ireneusza i on nam dużo lepiej doradził, dlatego zostaliśmy już z nim. Bez zbędnych slow, doktor jest konkretny, może nie jakiś wylewny, ale godny zaufania, dzięki niemu mamy półtorarocznego synka, a teraz szykuję się do transferu mrożonego zarodka.
Hejka, u Irenusza S.czy Ireneusza N? -
Sablessea wrote:Ireneusza N, nie wiedziałam, że jest też S
@Sablessea na jakim jestes etapie? Kiedy transfer?
Ja się zakwalifikowałam i czekam na rozpoczęcie stymulacji. Chyba nigdy tak na babskie dni nie czekalam. Nie wiem na kogo trafię dalej, ale póki co same dobre wrażenia z wizyty w Boćku. -