X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BOCIAN WARSZAWA
Odpowiedz

BOCIAN WARSZAWA

Oceń ten wątek:
  • Miwka Autorytet

Wysłany: 11 października, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cień wrote:
    Odradzam dr Ireneusza Niedużaka – choć wiem, że ma swoje zwolenniczki. Mnie robił punkcję i bardzo źle to wspominam. Czułam lekceważenie i traktowanie z wyższością, a dla mnie to był taki „Smerf Gburek” 😉.

Przez rok prowadziła mnie dr Ilona Nowacka – ogólnie było w porządku, ale jest dość schematyczna i robi mało diagnostyki. Po poronieniu czułam, że potrzebuję zmiany i świeższego podejścia. Teraz trafiłam do dr Karwackiej. To może za dużo powiedziane, że mnie prowadzi, bo byłam u niej dopiero na jednej wizycie. Na razie robię diagnostykę po poronieniu i trochę „wypełniam czas”, bo w Bocianie nie ma już budżetu na ten rok.

Wiele dziewczyn bardzo chwali dr Marianowskiego. Sama u niego nie byłam, głównie dlatego, że… jest dla mnie zbyt przystojny jak na ginekologa 😅. Ale z drugiej strony – skoro przechodzimy przez tak trudną drogę jak IVF, to może taki lekarz-„nagroda” też nie jest najgorszym pomysłem 😉.

No cóż, nie da się ukryć wyjątkowej urody Pana doktora. My z dziewczynami nazywamy go Derek lub McDreamy (jest bardzo podobny do Dereka Sheparda z Greys Anatomy 😍😍)

Cień lubi tę wiadomość

♀ 35 lat
    niedoczynność tarczycy
    ♂ 36 lat
    oligospermia
    🐕‍🦺 7 lat
    pudel 🤪

📅 17.06.2024 wizyta kwalifikacyjna ✔️
    📅 27.06 histeroskopia polipa (kolejna 🥲) ✔️
    📅 09.07 początek stymulacji [Mensinorm 150+75, Ganirelix 0,25] ✔️
    📅18.07 punkcja ✔️ ❄️❄️❄️
    📅 23.07 transfer ❌
    📅 18.09 transfer ❌ (ciążą biochemiczna)
    📅 25.10 transfer ❌
    📅18.11.2024 zmiana kliniki
    📅 03.01.2025 początek II stymulacji [Recovelle 15 + Orgalutran]
    📅15.01.2025 punkcja ❄️5.11 pgt❄️5.2.2?❄️3.2.2
    📅04.02.2025 histeroskopia +cd138+cd56
    📅11.06.2025 transfer ❄️5.11 pgt

preg.png
  • Cień Autorytet

Wysłany: 12 października, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miwka wrote:
    No cóż, nie da się ukryć wyjątkowej urody Pana doktora. My z dziewczynami nazywamy go Derek lub McDreamy (jest bardzo podobny do Dereka Sheparda z Greys Anatomy 😍😍)

Dokładnie takie właśnie mam skojarzenia 🤭

Miwka lubi tę wiadomość

🌸 1982 | 🦋 Hashi | 🌺 Endo/Adeno | 🧪 AMH 0,34
    🧬 MTHFR C677T (het.) | PAI-1 4G/5G (het.)
    💉 IVF od 2019: 8 IVF/ICSI (7 stym. + 1 AZ), niska odpowiedź, ET/KET 2-dniowe → ✖, MZ 2024 → 2× cb, AZ VI’25 → ciąża → poronienie 8 tc 🤍
    🏥 Bocian W-wa | Novum (2019–2024)
  • Miła27 Autorytet

Wysłany: 14 października, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miwka wrote:
    Tak jak Miwka pisze tak go właśnie nazywamy 😉🫢😜

Cień lubi tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ