CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia7777 bedzie super plemniki musza troche nabrać sily do rozpędu w wyścigu.Najlepiej wspolzyc co 2dzien wtedy chłopaki są silniejsze i dłużej przetrwają
do dzieła
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Basia7777 bedzie super plemniki musza troche nabrać sily do rozpędu w wyścigu.Najlepiej wspolzyc co 2dzien wtedy chłopaki są silniejsze i dłużej przetrwają
do dzieła
Jak facet przyzwyczajony to szybko się regeneruje
Różnie zalecają lekarze, mój po pregnylu kazał po ponad dobie od podania ale jak królikom, rano i wieczorem..
A w szczęśliwym cyklu serduszkowaliśmy raz jeden na dwa dni przed owulacją i niech Wam Pabelka potwioerdzi jak rozpaczałam, że na szkolenie pojechałam i mam owulację i 48 godzin to plemniki raczej nie wytrzymają... A dały radę
:P:P
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też jakaś rozpierducha w tym cyklu, zawsze te wykresy wyglądały prawie, że książkowo (obserwowałam się jeszcze na długo przed staraniami). A teraz, przy pierwszym cyklu z clo... nie dość, że wstrętne choróbsko przeżyłam, to teraz jakieś dziwne rzeczy z tymi temperaturami. Nawet owu zgłupiało.
Wielkie nadzieje pokładałam w tym cyklu, ale coś czuję, że w przyszłym zacznę od zera...https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
tulipanna wrote:A wcale nie ma reguły
Jak facet przyzwyczajony to szybko się regeneruje
Różnie zalecają lekarze, mój po pregnylu kazał po ponad dobie od podania ale jak królikom, rano i wieczorem..
A w szczęśliwym cyklu serduszkowaliśmy raz jeden na dwa dni przed owulacją i niech Wam Pabelka potwioerdzi jak rozpaczałam, że na szkolenie pojechałam i mam owulację i 48 godzin to plemniki raczej nie wytrzymają... A dały radę
:P:P
Powodzenia!
Ja dziś 1 podglądanie...zaciskajcie palychy za chociaż jedno dorodne jajko z ktorego bedzie cuuuuudna komórka,a z komórki kropek!!!lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasia7777 wrote:To powodzenia!
Ja jutro na usg czy pękło
Zastanawiam się czy powie mi czy coś się ruszyło... Można chyba coś stwierdzić po płynie w zatoce douglasa i z tym cialkiem żółtym też jak jest?
Ja jutro też idę na sprawdzenie czy pękły
Wg mojej wiedzy na tym etapie poza potwierdzeniem owulacji nic więcej się nie stwierdzi. Trzeba czekać, a czekanie najgorsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:32
-
nick nieaktualny