CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
moniaaa_1988 wrote:Ja będę tak testować chociaż czuje że nic w tym cyklu dobrego nie będzie.
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
gogo19 wrote:A tam gadasz głupoty:) Już czas na nas wreszcie! Grudzień to magiczny miesiąc. Teraz musi się udać, bo przecież nie udało to się już w poprzednim miesiącu!!!
Oby Kochana, obyTrzymam Cię za słowo, że się uda
hihi
gogo19 lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
gogo19 wrote:A tam gadasz głupoty:) Już czas na nas wreszcie! Grudzień to magiczny miesiąc. Teraz musi się udać, bo przecież nie udało to się już w poprzednim miesiącu!!!
Masz rację. Kciukasy w górę!gogo19, Miśkowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Tiktik wrote:A jakie masz te wyniki...
Test obciążenia glukozą (75g):
na czczo - 86,7 mg/dl (70-99)
po 1 godz. - 140,0 mg/dl
po 2 godz. - 105,0 mg/dl
Insulina po obciążeniu (75g glukozy):
na czczo - 7,2 µIU/ml (2-25)
po 1 godz. - 97,8 µIU/ml
po 2 godz. - 60,8 µIU/ml
Będę bardzo wdzięczna, bo nikt mi nie odpisuje, a martwię się - kolejki do diabetologa długie.. -
No zgadzam się z Wami, że grudzień musi być szczęśliwy choć ja ciągle czekam na ovu (testować pewnie będę dopiero po świętach)
Angie a co z Twoimi jajeczkami? byłaś zobaczyć czy pękły? Jestem ciekawa:)4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Oj Dziewczyny...wy toczycie walkę o pęcherzyki, owulacje itd....tez przez to przechodziłam, a gdy w końcu się udało to jest problem z paskudnym wirusem.Także niczego w życiu nie można być pewnym. Dodzwoniłam się do zakaźnego w Wawie, w przyszłym tygodniu będę jechała....ciekawe co tam mnie czeka...
-
Smile wrote:Z wątku lipcowych mam już się pożegnało 6 dziewczyn, jedna miała mieć bliźniaki...wszystko było dobrze a serduszka przestały bić...jak to jest?Tym bardziej się boję o swoje serduszko bo ono jeszcze musi być bardziej silne...
Smile trzymam za Was kciuki żeby wszystko było dobrze!!
Straszne jest to co się dzieje, zastanawiam się czy wcześniej też było tyle poronien i choróbsk tylko mniej się o tym mówiło czy po prostu teraz nadeszły takie czasy..
Jeśli chodzi o serduszko które przestaje bić to to jest najgorsze co może nas spotkać. Wiem bo sama to przeżyłam. Nikt nie wie co czuje kobieta która idzie zobaczyć jak jej dziecko rośnie, która po raz kolejny chce zobaczyć maleńkie serduszko bijące jak oszalałe, która już wie ile centymetrów Dzidzia ma mieć bo wyczytała wszystko w necie i aplikacjach ciążowych i nagle okazuje się na usg że tego nie zobaczy, że serduszko nie bije a na ekranie jest taki "spokój".
Wiem że w tym momencie nic nie jest w stanie Cię pocieszyć i uspokoić ale Twoje serduszko bije i musisz wierzyć że nie przestanie.
Bądź silna bo niestety nie masz innego wyjścia i musisz przez to wszystko przejść.
Wierzę w to że wszystko będzie dobrze!
Miśkowa lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualnygogo19 wrote:Hej dziewuszki staraczki!
Tworzę grudniową grupę wsparcia:)) Które testują w okolicach 15.12?
ja testuje dopiero po swietach, może w okolicach sylwestra, nie będę się spieszyć, bo potem tylko rozczarowania..
na razie czekam na płodny śluz, który jednak może zanikać przy clo.. ;/
macie rację, stratę dziecka zrozumie tylko ten co też stracił..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 14:28
-
Smile wrote:Moje Kochane, jak się dzisiaj czujecie?jak samopoczucie?ja mam dzisiaj wizytę u gina. Bardzo mocno za Was 3mam kciuki i ciepło myślę, po cichu też przesyłam wiruski, może docierają jak sobie słodko śpicie:)
Już jestem podobno ekspertką haha:)chciałam Wam b.podziękować że kazałyście mi sikać, potem poradziłyście co dalej, naprawdę jesteście tu bardzo przydatne:)każda jedna:)
Angie ostatnio byłam w Szwecji ale niestety b.krótko, uroczo tam u Ciebie:)nie poddawaj się, są gorsze lepsze dni ale my Kobietki jesteśmy bardzo silne:)jedno szczęście masz, drugie też będzie tylko może dłużej karze na siebie czekać
Pozdrawiam Was ciepło, dobrego dnia!
Smile przypomnij sobie ile ciepla radości euforii z ciebie tryskalo!
Będziesz mamą i nie doszukuj się dziewczyn z lipcowych wątków. One zdążyły się z tego podniesc i walczą dalej i wierzę że odzyskaja swoje aniolki właśnie w tym grudniowym watku❤
Za tydzień masz wizyte więc zezryj tego wirusa SAMA!wiem ze dasz rade!walcz jak tygrysica o swoje male!Tak naprawdę już jesteś matką więc nie poddawaj się. Ciężko wiem ale wspieram cie calym sercem.
W rękach Boga jest nasz los❤i z czym musimy się w życiu zmierzyć ❤Tule i w myślach trzymam cię za rękę ❤Będzie dobrze.Martek32, moniaaa_1988, Miśkowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Miśkowa wrote:No zgadzam się z Wami, że grudzień musi być szczęśliwy choć ja ciągle czekam na ovu (testować pewnie będę dopiero po świętach)
Angie a co z Twoimi jajeczkami? byłaś zobaczyć czy pękły? Jestem ciekawa:)
Moje dwa kochane babelki pękły.Opuscily mnie skubance jedne.w poniedziałek jajnik juz czysty.Nie było po nich sladu. Gdzie teraz są i co się z nimi dzieje hmmm... Tik tak tik tak. Tylko Pan Bóg wie.gogo19, Mynah, Miśkowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Monia myšlę że to jednak nadeszły takie czasy, stres, zanieczyszczenia, toksyny... Moja mama starała się w tym samym wieku co ja i raczej nie miała żadnych problemów, urodziła 2 dzieci. Ale w zasadzie ja z mojego otoczenia też nie znam wielu par, które by miały duże problemy, każdy prędzej czy później zaskoczył, mimo chorób.
Smile trzymaj się, smutne to co piszesz o lipcowych mamachgłęboko wierze ze z Twoim dzidziusiem będzie wszystko ok!
Ja testuję w niedzielę 13.12. -
Jeju dziewczyny tak mnie korci żeby zatestować wcześniej... Ale nie chcę tego robić jak męża nie ma w domu. Wkręcam sobie objawy, mdłości mam trochę, dzisiaj śpiąca jestem tak że zaraz zasnę i jajnik mnie tak dziwnie dzisiaj bolał, jakbym skurczu dostała. @ pewnie przyjdzie, nie wierzę że może być aż tak pięknie, żeby przed świętami się dowiedzieć
no ale tłumaczę sobie,że chociaż będzie można się nałoić w sylwestra
siostra męża też się stara,ciekawe czy będzie nowina w święta...
-
gogo19 wrote:Hej dziewuszki staraczki!
Tworzę grudniową grupę wsparcia:)) Które testują w okolicach 15.12?Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, lekarz zapomniał mi wypisać duphaston, a bralam Clo i mam dwa pęcherzyki. Bez duphastonu mogą się zrobić jakieś torbiele, lepiej załatwić sobie receptę? Podpowiedzcie proszę
Mam dwa pęcherzyki 17 i 19 mm, 12 dc.
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Dziewczyny, proszę Was o kciuki, dzisiaj byłam na monitoringu, 10 dc, pęcherzyk na prawym jajniku ma 15mm! Takich rozmiarów pęcherzyk to ja po stymulacji rok temu miałam w 17dc i wtedy dostałam Pregnyl, no i zaszłam w ciążę... W piątek idę jeszcze raz podejrzeć, ale wychodzi na to, że owulacja powinna być koło weekendu. Na razie gin chce zobaczyć jak bez Pregnylu, pocieszam się, że może sam pęknie.
Powinnam w takim razie testować koło Świąt. Za Was wszystkie trzymam kciuki, grudzień to będzie nasz miesiąc!KasicaLisica, Miśkowa, Mynah, Martek32 lubią tę wiadomość
-
Kizia mizia wrote:Wymiotuję od godziny 21 i tak co jakiś czas, myślicie że to możliwe żeby to był objaw tak wczesnej ciąży? Zrobiłam wczoraj wieczorem test, negatyw, ale wiadomo wieczór i 12dpo to mógł nie wyjść...