CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Platku ja chodze do gina do miłolowa. A Ty skad jesteś?
Basiu ja nawet monitorinkgu nie mialam
Czasami poszlam na monit w 11dc. Byl pecherzyk, ale co dalej sie z nim stalo tego to nie wiem.
Mam nadzieje, ze w klinice sie mna zajmaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 19:15
-
Angie 31 wrote:Moj tescior dziś rano tez minusowy. Kurde. @nadal nie ma ale wiem że czai się za rogiem bo mam ciągle mokro w majtkach bol pleców do tego wczoraj biegunka mnie złapała na noc.
Jak malpiszon nadejdzie chcę zrobić sobie wyniki na własną rękę tylko pomóżcie jakie!
Napiszcie mi jak dla cielaka. Wydrukuje sobie i z tym pójdę do laboratorium.
Owulacja była piękna choć dokuczliwa były dwa jaja!pekly same!bzykanko było jak cholera i dupa!
Mam te starania tam gdzie wciskam tą Lutke! Będzie to będzie. Jak nie to nie! Widze, że ja już na to wpływu nie mam. -
basia7777 wrote:Niteczki krwi to implantacja prędzej. Ja miałam taki purpurowy ale niestety nie świadczyły o ciąży. A ile jesteś dni po owulacji?
13dni po owulacji wiec to na bank@
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
gogo19 wrote:Teraz ja Cię mocno przytulam. Ja też nie dostałam jeszcze @. Od wczoraj wciskam sobie Luteinę. Detktor ciąży pokazuje mi 98% ha!ha!ha!
Mam te starania tam gdzie wciskam tą Lutke! Będzie to będzie. Jak nie to nie! Widze, że ja już na to wpływu nie mam.
Kochana❤
U mnie 96% haha i tempki wysokie mamy co nie?no masakra jakaś gdzie te fasolki się podziałygogo19 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja mam dość... Zaczynam 3 cykl z clo i pregnylem plus od tamtego cyklu inofem... W tamtym były piękne 2 pecherzyki... Jeden był dominujacy od początku a drugi o dziwo 2-3 dni później bardzo szybko go nadgonil, bo z 9 mm miał 17 mm ale niestety bez efektów... Mam dość... Następna owu gdzieś początkiem stycznia... Czy w urodzinowym miesiacu mi się uda? Juz w to wątpię[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Dziewczyny masakra mętlik w głowie serce pod gardłem
Wczoraj różowy sluz dzisiaj rano galaretkowaty bezowo brązowy rozciagliwy sluz z tymi właśnie niteczkami krwi!
Na teście wyszedł bladzioch!
Moja psycha tak działa i zarty sobie robi ze mnie a ja już nie mam po prostu siły!230515 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
angie, kochana... kciuki zaciśnięte, a Tobie potrzeba spokoju, cierpliwości... trzymaj się tam !!!
Angie 31 lubi tę wiadomość
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
michasia-K wrote:Platku ja chodze do gina do miłolowa. A Ty skad jesteś?
Basiu ja nawet monitorinkgu nie mialam
Czasami poszlam na monit w 11dc. Byl pecherzyk, ale co dalej sie z nim stalo tego to nie wiem.
Mam nadzieje, ze w klinice sie mna zajma -
Angie 31 wrote:Dziewczyny masakra mętlik w głowie serce pod gardłem
Wczoraj różowy sluz dzisiaj rano galaretkowaty bezowo brązowy rozciagliwy sluz z tymi właśnie niteczkami krwi!
Na teście wyszedł bladzioch!
Moja psycha tak działa i zarty sobie robi ze mnie a ja już nie mam po prostu siły! -
maluutka90 wrote:Dziewczyny mam clo na zbyciu nowe nie otwarte i jedno opakowanie z resztek łącznie 25szt tabletek. W dobrej cenie
-
basia7777 wrote:Bierz jakąś luteine
trzymam kciuki
A jesli to jednak @ ktora się rozkręci to czy luteina cos zaszkodzi lub zatrzyma@?
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:A jesli to jednak @ ktora się rozkręci to czy luteina cos zaszkodzi lub zatrzyma@?
Mi też lekarka powiedziała że jeśli miesiaczka ma przyjść to przyjdzie i luteina jej nie powstrzyma.03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Angie 31 kciuki zaciśnięte!
U mnie dzisiaj 10 dpo. Objawów na @ oprócz bolących cycków brak. Czasem zakłuje podbrzusze ale tak to spokój. @ mam dostać we wtorek. No zobaczymy.
Objawy na ciąże oczywiście jak zawsze są. Ale to już moja psychika dostaje swira:) Wczoraj robiłam test oczywiście negatyw. Ale 9dpo nie ma co sie spodziewać cudów:)
Dziewczyny a któraś z was bierze Acard na ukrwienie? Ja biorę w tym cyklu lekarz powiedział że nie zaszkodzi a może pomóc:)
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka