CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się chyba wyłamię. Dla mnie rok 2015 nie był zbyt szczęśliwy. a na koniec jeszcze nowy smutek.
Wczoraj byłam u mojego lekarza. Na USG okazało się, że jest pęcherzyk ciążowy. Lekarz kazał zrobić betę ale się nie nastawiać. Powiedział, że to pewnie pęcherzyk z poprzedniego cyklu, który przestał się rozwijać. Jeśli beta będzie dobra, to jest nadzieja. Jeśli wynik zły, to poronię. Dziś wynik bety 1...
Mam nadzieję, że krwawienie pojawi się przed świętami. Nie wiem jak to będzie wyglądać, czy jak @, czy gorzej. Nie wiem czy można wtedy normalnie liczyć cykl. Nie wiem jak to wszystko znieść.
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Ja się chyba wyłamię. Dla mnie rok 2015 nie był zbyt szczęśliwy. a na koniec jeszcze nowy smutek.
Wczoraj byłam u mojego lekarza. Na USG okazało się, że jest pęcherzyk ciążowy. Lekarz kazał zrobić betę ale się nie nastawiać. Powiedział, że to pewnie pęcherzyk z poprzedniego cyklu, który przestał się rozwijać. Jeśli beta będzie dobra, to jest nadzieja. Jeśli wynik zły, to poronię. Dziś wynik bety 1...
Mam nadzieję, że krwawienie pojawi się przed świętami. Nie wiem jak to będzie wyglądać, czy jak @, czy gorzej. Nie wiem czy można wtedy normalnie liczyć cykl. Nie wiem jak to wszystko znieść.
tulę ;* -
Witam dziewczyny, mogę się przyłączyć? to mój pierwszy cykl z Clo ( dziś 4 dzien jak go biorę ) oby pierwszy i ostatni cykl z Clo
jestem pełna nadziei
W skrócie wszystkie badania moje i męża dobre, 18 cykl starań
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Hej dziewczynki mam nadzieje że nowy rok przyniesie wiecej nadzieji i pozytywnych chwil. Myśle jednak ze w życiu nic nie dzieje sie bez przyczyny, czasem tego nie rozumiemy ale trudności kształtują ludzki charakter.
Kobitki mam pytanie wczoraj wieczorem zrobiłam test ovu i był pozytywny . W nocy tak po drugiej obudził mnie bol jajnika trwało to tak koło 45 minut ale seksik był dopiero rano i teraz mam dołka ze to juz była musztarda po obiedziejak długo taka uwolnina komórka żyje i jest zdolna do zapłodnienia ?
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:Hej dziewczynki mam nadzieje że nowy rok przyniesie wiecej nadzieji i pozytywnych chwil. Myśle jednak ze w życiu nic nie dzieje sie bez przyczyny, czasem tego nie rozumiemy ale trudności kształtują ludzki charakter.
Kobitki mam pytanie wczoraj wieczorem zrobiłam test ovu i był pozytywny . W nocy tak po drugiej obudził mnie bol jajnika trwało to tak koło 45 minut ale seksik był dopiero rano i teraz mam dołka ze to juz była musztarda po obiedziejak długo taka uwolnina komórka żyje i jest zdolna do zapłodnienia ?
-
płatku... trzymaj się kochana! mam nadzieję, że wszystko szybko ułoży się po Twojej myśli.
Biedronko - jest tak jak napisane wyżej. Komórka żyje około 24 godz, ale nie przez cały ten czas jest zdolna do zapłodnienia. Kciukam za owocną owulkę!
Stiffi witaj - ja 12 cykl starań, drugi z CLO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 21:08
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Dziewczyny, w tym miesiącu jestem bez clo i mam się starać. Kupiłam więc testy na owulacje żeby sprawdzić czy w ogóle będę miała owulacje (bo do tej pory niestety bez wspomagacza nie było jajeczek). I chyba niestety nici z owulacji - dziś jest mój 14dc a test negatywny. Zazwyczaj przy clo owulacje miałam 15 albo 16dc. Czy któraś była w takiej sytuacji? Czy miałyście owulacje po odstawieniu clo? Dodam, że od 16dc mam brać duphaston 2x1 aby otrzymać regularne cykle i nie tracić miesięcy bo w styczniu lekarz zalecił jeszcze jeden miesiąc na clo.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Cześć KOBIETKI!!!
wpadłam życzyć Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w 2016 roku!!
rozumiemy się doskonale wszystkie! trzeba pogodzić się z tym, że pewnych rzeczy nie da się zmienić!01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Releaseme dzięki za życzenia i dla Ciebie spokojnych i rodzinnych Świąt oraz spełnienia marzeń34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
biedronka ja nie wiem jak to w końcu jest...
w poniedziałek miałam wizyte u gina i pęcherzyk 18,6mm i endo 6,1mm i podał od razu pregnyl 10000j. i powiedział że najlepszy czas na zachodzenie w ciąże jest między środą a niedzielą....powiedzial, że pęcherzyk przeważnie pęka między 24-48h po podaniu pregnylu a czasem pęcherzyk rośnie i pęka kiedy jest gotowy. mi raz po podaniu pregnylu gdy miał 17mm pękł w 5 dobie po podaniu... -
Mnie też dręczy czy wystarczająco dużo się staram i czy w dobrym momencie
Mój lekarz nic na ten temat nie mówi. Zastrzyk był po południu, a staraliśmy się tego dnia rano, na drugi dzień wieczorem i kolejny dzień po południu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:01
-
nick nieaktualny