CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się chyba wyłamię. Dla mnie rok 2015 nie był zbyt szczęśliwy. a na koniec jeszcze nowy smutek.
Wczoraj byłam u mojego lekarza. Na USG okazało się, że jest pęcherzyk ciążowy. Lekarz kazał zrobić betę ale się nie nastawiać. Powiedział, że to pewnie pęcherzyk z poprzedniego cyklu, który przestał się rozwijać. Jeśli beta będzie dobra, to jest nadzieja. Jeśli wynik zły, to poronię. Dziś wynik bety 1...
Mam nadzieję, że krwawienie pojawi się przed świętami
. Nie wiem jak to będzie wyglądać, czy jak @, czy gorzej. Nie wiem czy można wtedy normalnie liczyć cykl. Nie wiem jak to wszystko znieść.
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Ja się chyba wyłamię. Dla mnie rok 2015 nie był zbyt szczęśliwy. a na koniec jeszcze nowy smutek.
Wczoraj byłam u mojego lekarza. Na USG okazało się, że jest pęcherzyk ciążowy. Lekarz kazał zrobić betę ale się nie nastawiać. Powiedział, że to pewnie pęcherzyk z poprzedniego cyklu, który przestał się rozwijać. Jeśli beta będzie dobra, to jest nadzieja. Jeśli wynik zły, to poronię. Dziś wynik bety 1...
Mam nadzieję, że krwawienie pojawi się przed świętami
. Nie wiem jak to będzie wyglądać, czy jak @, czy gorzej. Nie wiem czy można wtedy normalnie liczyć cykl. Nie wiem jak to wszystko znieść.
tulę ;* -
Witam dziewczyny, mogę się przyłączyć? to mój pierwszy cykl z Clo ( dziś 4 dzien jak go biorę ) oby pierwszy i ostatni cykl z Clo
jestem pełna nadziei 
W skrócie wszystkie badania moje i męża dobre, 18 cykl starań

allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Hej dziewczynki mam nadzieje że nowy rok przyniesie wiecej nadzieji i pozytywnych chwil. Myśle jednak ze w życiu nic nie dzieje sie bez przyczyny, czasem tego nie rozumiemy ale trudności kształtują ludzki charakter.
Kobitki mam pytanie wczoraj wieczorem zrobiłam test ovu i był pozytywny . W nocy tak po drugiej obudził mnie bol jajnika trwało to tak koło 45 minut ale seksik był dopiero rano i teraz mam dołka ze to juz była musztarda po obiedzie
jak długo taka uwolnina komórka żyje i jest zdolna do zapłodnienia ?

Będzie córeczka
-
Podobno w teorii to do 24 godzin. W praktyce to do 12 godzin a ostatnio przeczytałam, że tak naprawdę to ok. 6. A plemniki potrzebują 6 godzin, żeby dojrzeć do zapłodnienia. dlatego lepiej kochać się krótko przed owulacją niż po. Myślę jednak, że dzień po owulacji też nie zaszkodzi bo a nuż komórka pociągnie trochę dłużej i się uda. Nie trać więc wiary.Biedronka7 wrote:Hej dziewczynki mam nadzieje że nowy rok przyniesie wiecej nadzieji i pozytywnych chwil. Myśle jednak ze w życiu nic nie dzieje sie bez przyczyny, czasem tego nie rozumiemy ale trudności kształtują ludzki charakter.
Kobitki mam pytanie wczoraj wieczorem zrobiłam test ovu i był pozytywny . W nocy tak po drugiej obudził mnie bol jajnika trwało to tak koło 45 minut ale seksik był dopiero rano i teraz mam dołka ze to juz była musztarda po obiedzie
jak długo taka uwolnina komórka żyje i jest zdolna do zapłodnienia ? -
płatku... trzymaj się kochana! mam nadzieję, że wszystko szybko ułoży się po Twojej myśli.
Biedronko - jest tak jak napisane wyżej. Komórka żyje około 24 godz, ale nie przez cały ten czas jest zdolna do zapłodnienia. Kciukam za owocną owulkę!
Stiffi witaj - ja 12 cykl starań, drugi z CLO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 21:08
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Dziewczyny, w tym miesiącu jestem bez clo i mam się starać. Kupiłam więc testy na owulacje żeby sprawdzić czy w ogóle będę miała owulacje (bo do tej pory niestety bez wspomagacza nie było jajeczek). I chyba niestety nici z owulacji - dziś jest mój 14dc a test negatywny. Zazwyczaj przy clo owulacje miałam 15 albo 16dc. Czy któraś była w takiej sytuacji? Czy miałyście owulacje po odstawieniu clo? Dodam, że od 16dc mam brać duphaston 2x1 aby otrzymać regularne cykle i nie tracić miesięcy bo w styczniu lekarz zalecił jeszcze jeden miesiąc na clo.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Cześć KOBIETKI!!!
wpadłam życzyć Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w 2016 roku!!
rozumiemy się doskonale wszystkie! trzeba pogodzić się z tym, że pewnych rzeczy nie da się zmienić!01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO-
-
Releaseme dzięki za życzenia i dla Ciebie spokojnych i rodzinnych Świąt oraz spełnienia marzeń
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
biedronka ja nie wiem jak to w końcu jest...
w poniedziałek miałam wizyte u gina i pęcherzyk 18,6mm i endo 6,1mm i podał od razu pregnyl 10000j. i powiedział że najlepszy czas na zachodzenie w ciąże jest między środą a niedzielą....powiedzial, że pęcherzyk przeważnie pęka między 24-48h po podaniu pregnylu a czasem pęcherzyk rośnie i pęka kiedy jest gotowy. mi raz po podaniu pregnylu gdy miał 17mm pękł w 5 dobie po podaniu... -
Mnie też dręczy czy wystarczająco dużo się staram i czy w dobrym momencie
Mój lekarz nic na ten temat nie mówi. Zastrzyk był po południu, a staraliśmy się tego dnia rano, na drugi dzień wieczorem i kolejny dzień po południu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:01

-
nick nieaktualny