CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam zamiar testować w sylwestra
chociaż to dopiero 25 dc, więc i tak pewnie nic nie wyjdzie ale idę na imprezę i nie wiem czy pić alkohol.
Nadziei też sobie specjalnie nie robię po to praktycznie moja pierwsza normalna owulacjaCiężko wytrzymać te 14 dni. Lekarz mówił żeby nie myśleć o tym ale stwierdzam, że się nie da.
moniaaa_1988 co do kochania to wydaje mi się, że z sexu "na siłe" tylko w wiadomym celu nic nie wychodzimy się staramy żeby było fajnie ale wiadomo jak to jest...szczególnie po wielu nieudanych próbach.
-
Dziewczyny jak mam liczyc teraz obecny cykl skoro okres mi sie zatrzymal? Bo lekarz mowi ze pecherzyki na jajnikach sa ladne i widac ze rosna. Bole byly w sobote.
-
Dziewczyny!
Wróciłam z wizyty od irydologa, to jest pani dr, która ukończyła medycynę i potem kursy pod kątem irydologii.
Według niej mam prawy jajowód niedrożny, policystyczne jajniki (potwierdzone ginekologicznie) i przewlekły stan zapalny dróg moczowych i rodnych - to mnie martwi najbardziej - kazała zrobić badanie na chlamydię z krwi, bo stwierdziła, że skądś to zapalenie trwałe się bierze i była bardzo zaskoczona, że tego nie miałam zleconego. Fakt, z zapaleniem dróg moczowych mam bardzo często problemy. Stwierdziła również, że mam zbadać dokładniej tarczycę antyTPO i antyTG, bo coś jej się nie podoba (podstawowe wyniki tarczycowe mam super, ale twierdzi, że coś z autoimmunologią szwankuje).
Jutro robię kompleksowe badanie krwi, zobaczymy czy coś się z tego sprawdzi.
Czy macie rozeznanie jak sprawdzić to zapalenie dróg rodnych i moczowych? -
Okres mi się spoznial 3 dni. Poszłam do ginekologa i stwierdził że w wyniku nadmiernego stresu okres się zatrzymał.
-
Biedronka7 wrote:Czasami tak moze sie zdążyć i co dal ci cos na wywołanie?
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny!
Wróciłam z wizyty od irydologa, to jest pani dr, która ukończyła medycynę i potem kursy pod kątem irydologii.
Według niej mam prawy jajowód niedrożny, policystyczne jajniki (potwierdzone ginekologicznie) i przewlekły stan zapalny dróg moczowych i rodnych - to mnie martwi najbardziej - kazała zrobić badanie na chlamydię z krwi, bo stwierdziła, że skądś to zapalenie trwałe się bierze i była bardzo zaskoczona, że tego nie miałam zleconego. Fakt, z zapaleniem dróg moczowych mam bardzo często problemy. Stwierdziła również, że mam zbadać dokładniej tarczycę antyTPO i antyTG, bo coś jej się nie podoba (podstawowe wyniki tarczycowe mam super, ale twierdzi, że coś z autoimmunologią szwankuje).
Jutro robię kompleksowe badanie krwi, zobaczymy czy coś się z tego sprawdzi.
Czy macie rozeznanie jak sprawdzić to zapalenie dróg rodnych i moczowych? -
moniaaa_1988 wrote:Cierpliwości brakuje każdej... z doświadczenia wiem że jeśli nie ma w 14-15 dniu po owulacji dwóch kresek to się najpewniej nie pojawią. Jasne zdążają się wyjątki ale...
Ja kolejny cykl na clo ale nie liczę na nic.
Jezu przykre to strasznie ale nawet kochać nam się nie chce. U nas ostatnio w dni płodne seks była taki słaby jak nigdy. Za to w święta poszaleliśmy i było super. Taka to psychika, że w dni płodne napięcie za dużo a po @ mam takie libido, że ho ho.
Biedronka7 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, mam do Was pytanie - czy po clo dostawałyście okres normalnie?? Bo mi się spóźnia 2 dni, brzuch boli małpowo, czuję, że idzie, ale coś nie chce przyjść. Okres dostawałam zawsze regularnie, jak w zegarku. W ciąży niestety nie jestem
-
Marrtusia wrote:Witajcie dziewczyny, mam do Was pytanie - czy po clo dostawałyście okres normalnie?? Bo mi się spóźnia 2 dni, brzuch boli małpowo, czuję, że idzie, ale coś nie chce przyjść. Okres dostawałam zawsze regularnie, jak w zegarku. W ciąży niestety nie jestem
-
Mnie po clo zdarzyło się dwa razy nie dostać okresu A ciąży nie było. Tak właśnie mam teraz.
230515 lubi tę wiadomość
-
Rafaello wrote:luteinę/duphaston nie zawsze przepisuje lekarz, nie ma reguły. Mi z niepękniętego pęcherzyka zrobiła się torbiel a ginka mi powiedziała, że okres może się spóźnić, a ten gad przyszedł o 3 dni wcześniej
hej jestem tu nowa, ale chciałam Cię zapytać o tą torbiel z niepękniętego pęcherzyka? sama się wchłonęła? brałaś coś? bo ja teraz tak mam ...dzisiaj koncze dupa i czekam na okres...i od nowa clo ale mniejsza dawka...
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...