CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Dziewczynki moje kochane mam pytanko!
Dziś moj luby był u lekarza! Prawie wybuchlam śmiechem kiedy lekarz powiedział że chce zbadac jego jądra.
Mina lubego bezcenna. Te oooczyyy!!!
No walczyłam sama ze sobą żeby nic nie wyczytal z mojej miny trzymając się mocno krzesła.
Tak sobie wyobraziłam : lekarz wielki mój luby wielki i poszli sobie za parawan oglądać jajcory hahahaha o matko nie wytrzymam! A tam słychać że jądra są bardzo ładne idealnie rozłożone bla bla bla reszty nie rozumiałam bo nie zrozumiałam szwedzkiego medycznego jezyka.
A jaki dumny wyszedł zza tego parawanu ooo losie!
Za tydzień badanie nasienia w klinice i lekarz powiedział że mogę iść tam z nim ale czy ja mogę wejść tam z nim do tego pokoju?
I pytanie za 100 punktów mój się pyta czy mogę wziąć go... w usta a jak plemniczki będą w drodze podłożyć kubeczek.Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Dziś moj luby był u lekarza! Prawie wybuchlam śmiechem kiedy lekarz powiedział że chce zbadac jego jądra.
No walczyłam sama ze sobą żeby nic nie wyczytal z mojej miny trzymając się mocno krzesła.
Tak sobie wyobraziłam : lekarz wielki mój luby wielki i poszli sobie za parawan oglądać jajcory hahahaha o matko nie wytrzymam! A tam słychać że jądra są bardzo ładne idealnie rozłożone bla bla bla reszty nie rozumiałam bo nie zrozumiałam szwedzkiego medycznego jezyka.
Za tydzień badanie nasienia w klinice i lekarz powiedział że mogę iść tam z nim ale czy ja mogę wejść tam z nim do tego pokoju?
I pytanie za 100 punktów mój się pyta czy mogę wziąć go... w usta a jak plemniczki będą w drodze podłożyć kubeczek.
Muszę zapamiętać sposób z lodem wodnym, dziękuję! Na szczęście zglodniala wreszcie i pomału chyba wraca do formy
Co do pytania... Mi lekarz mówił że mam pomóc chłopu w badaniu, nie mówił wprawdzie jak ale my zrobiliśmy sobie szybki numerek, po czym ręką milu pomogłam skończyć by wszystko wylądowało ładnie w kubeczku. Badanie wyszło idealne akurat w naszym przypadku.Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
I pytanie za 100 punktów mój się pyta czy mogę wziąć go... w usta a jak plemniczki będą w drodze podłożyć kubeczek.
Uśmiałam sie.
Ale i tak był dzielny!
Co do pomagania, raczej się nie powinno, ani ustami ani dopochwowo.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Uśmiałam sie.
Ale i tak był dzielny!
Tak,tylko ręcznie.
Laskotka,niesamowita jestes a Angie super to opisalas,musialam leciec do wc bo inaczej posikałabym sie ze smiechu,dobra jestes,zrywac boki z tobà.Dzièki tobie troche wesolej atmosfery na tym wątku,kolorków nabrał
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny skąd bierzecie tyle optymizmu i sił ja to znów mam zwątpienie a jestem dopiero w połowie cyklu, ale wczoraj byłam na wizycie u mojej gig i powiem ze myślałam ze sie popłacze wszystko nie tak..
chyba to oznacza, że mi sie nie udało
Jedynie pozytywne jest to ze endometrium mam 12mm no i dwa ciałka żółte ..i właśnie powiedzcie mi czy jak już jest ciałko żółte to znaczy że się zaczęły dni niepłodne..
Jagna jeśli może to proszę napisz do jakiej kliniki jeździsz bo chyba ja też musze to rozpatrzyć..bo fakt więcej dowiaduje się od Was i z neta niż od lekarza a chodze prywatnie i wizyty nie są tanie (150 zł za wizytę)
Do miesiączki mam około 2,5 tygodnia a już dostała recepte na kolejne CLO i tym razem Ovitryll bo podobno dużo lepszy od pregnylu
nie wiem juz co o tym sadzić...ale okres wyczekiwania jest okropny szkoda , że nie można go przyspieszyć..powiem Wam że wpadki jak dla mnie są błogosławieństwem..Pozdrawiam1. 19.02.2017 IUI -
Zdesperowana85 wrote:Dziewczyny skąd bierzecie tyle optymizmu i sił ja to znów mam zwątpienie a jestem dopiero w połowie cyklu, ale wczoraj byłam na wizycie u mojej gig i powiem ze myślałam ze sie popłacze wszystko nie tak..
Jedynie pozytywne jest to ze endometrium mam 12mm no i dwa ciałka żółte ..i właśnie powiedzcie mi czy jak już jest ciałko żółte to znaczy że się zaczęły dni niepłodne..
Jagna jeśli może to proszę napisz do jakiej kliniki jeździsz bo chyba ja też musze to rozpatrzyć..bo fakt więcej dowiaduje się od Was i z neta niż od lekarza a chodze prywatnie i wizyty nie są tanie (150 zł za wizytę)
Do miesiączki mam około 2,5 tygodnia a już dostała recepte na kolejne CLO i tym razem Ovitryll bo podobno dużo lepszy od pregnylu
nie wiem juz co o tym sadzić...ale okres wyczekiwania jest okropny szkoda , że nie można go przyspieszyć..powiem Wam że wpadki jak dla mnie są błogosławieństwem..Pozdrawiam
Życzę Ci by dziś tylko był dzień zwątpienia u Ciebie, a jutro było już lepiej. Każda z nas ma chwilę załamania,ale musimy iść fo przodu u walczyć!Starania od września 2014r.
Dziewczyny, ile mniej więcej kosztują takie zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka?Starania od września 2014r.
Zdesperowana85 wrote:Dziewczyny skąd bierzecie tyle optymizmu i sił ja to znów mam zwątpienie a jestem dopiero w połowie cyklu, ale wczoraj byłam na wizycie u mojej gig i powiem ze myślałam ze sie popłacze wszystko nie tak..
nie wiem juz co o tym sadzić...ale okres wyczekiwania jest okropny szkoda , że nie można go przyspieszyć..powiem Wam że wpadki jak dla mnie są błogosławieństwem..Pozdrawiam
Kochana przede wszystkim zmień nick!To doda ci trochę rezerwy do samej siebie. Uwierz mi że większość z nas to psychiczne wraki. Ja np powinnam sie nazwać ZOMBIE bo jak widzę na swoim teście jedną kreskę a jestem juz 33dc to placzę się po domu w poszukiwaniu tej drugiej. Lub ZDOLOWANA lub po prostu WRAK.
Ale jak nie ten cykl to następny. Nie następny to kolejny.w końcu się uda. Po prostu w to uwierz.
Jeśli byłaś na monitoringu ciałka żółte są endo masz piękne więc czego się czepiasz!kolejna tu chce lansko ode mnie.
Teraz najdluzszy czas przed tobą. Rozumiem cię. Pomogę ci przejść te 2,5tyg.Ja będę sobie czekać na @ potem na owulke.
Ale załóż od razu że się udało. Ale jeśli się nie uda to znaczy że dzidzia nie jest gotowa jeszcze. Przyjdzie w następnym cyklu bo ty już będziesz na to przygotowana.
Pisz co ci na jezor przyniesie ja zaczęłam walkę ze swoją depresją i wszystko obracam w żart albo przynajmniej sobie to wyobrażam że tak mogloby być.Martek32 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:Uśmiałam sie.
Ale i tak był dzielny!
Taaak dzielny byl.Przez dluzszy czas szedł tak wyprostowany jakby córka dyplom z doktorata odbierała.
Ach te jajca żeby nie one...Pani Olka lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Zdesperowana85 wrote:jeśli chodzi o pregnyl to kilkanaście złotych
A czyli nie jest źlebo gdzieś na necie wyczytałam że takie zastrzyki to koszt 90-150zl i mnie wryło szczerze mówiąc.
Angie ma racjenie ten cykl to następny a wreszcie się uda. Zdolowaniem nic nie przyspieszymy niestety. Grunt to spokój i opanowanie.
ja chciałabym mieć takie piękne endo i ciałko żółte
Starania od września 2014r.
Dziewczyny wlasnie wyobrazilam sobie nasze spotkanie .Wszystkich starajacych sie.Hahahaha ale jaja czytajcie bedzie bomba .Glupawka mnie zlapala
Znaki rozpoznawcze ! zeby ominac zbedne pytania czy jestes przed owu czy po a ile itd
Diewczyny okresowe@- czerwone spodnice
Dziewczyny czekajace na owulke-zolte spodnice
Dziewczyny po owulce -biale spodnice
Dziewczyny dopiero co zafasolkowane-zielone spodnice
tylko ze!
dziewczyny dopiero zafasolkowane wchodza na impreze na wlasne ryzyko.Niestety nie znamy wszystkich dziewczyn a wzrok dziewczyn w czerwonych spodnicach moze zabic.
Lub
uczucie tysiaca rak na swoim brzuchu poprzez dziewczyny w bialych spodnicach zeby sie zarazic to tez na wlasne ryzyko!
Sala dla czerwonych na stole dla kazdej 1l whiskey bez coca coli I chipsy
Sala dla zoltych na stole czerwone wino orzechy brazylijskie pistacje karkowka iinne
Sala dla bialych na stole ananas soczki roznego smaku itp
Sala dla zielonych dla kazdej bochenek chleba sledzie kapusta czekolada rodzynki ser itp itd
Cdn...
atat, Martek32, Marti2015 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ahahahahahahaha, leżę i kwicze AngieStarania od września 2014r.
Angie!! Ta karkówka dla tych z owu!!!
No kocham Cie
Ja juz nie testuje w tym miesiącu, 7 dni po owu zrobiłam bete i nic. Sahara.
Do tego biorąc dupka mam progesteron poniżej normy, mniej niż na 20dc!!!
Kiedyś pisalyscie o nieprzyswajaniu dupka musze poszperać.
Tak wiec ten cykl zamknęłam dosc szybko moge sie upićtadaaam!!!
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Na ciag dalszy nie wiem ile trzeba będzie czekać ale jak złapię wene to klawiatura będzie trzeszczec. Dobrej nocki kochane ja idę przyśpieszyć swoją @
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Atat a co ty tak się pospieszylas teraz może być inaczej. Zrób bete 10-11dpo.
Ty jeszcze nosisz białą spódnicę pamietwj. A napić się mozesz i tak fasolinka nic nie tyka tego co my w siebie wsadzamy do 5tygatat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:Martek,tez kiedys marzyłam o trójce,byłam młoda i nawet przez mysl nie przeszło mi ze moge miec problemy.Z poczatku mąz chciał poczekac,bysmy sie dorobili większego mieszkania,samochodu itp. by dziecko miało zapewniony jakis komfort,ale jakos po drodze rozpierniczyło nam sie to małzenstwo.Długo byłam sama,było kilku facetów ale jakos to takie wolne ptaszki,duzo gadali tylko o załozeniu rodziny i nic w tym kierunku nie robili.Mojego obecnego poznałam 5,5 roku temu,po roku zamieszkalismy razem,a po kolejnym roku zaczelismy starania o dziecko...no i się zaczęło.Wtedy moje marzenie zmieniło sie na choc jedno dzieciątko,nawet z tego jednego szczęscia bede bardzo szczęsliwa.Najbardziej na swiecie chce usłyszec słowa "MAMO,KOCHAM CĘ",tak bardzo bolało w ostatnim czasie kiedy w maju w Dzien Matki w tym pięknym dniu byłam sama,pusta,z moim marzeniem i wielką niewiadomą.Teraz to moze się zmieni,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Jagna!! oczywiście, że się zmieni!![/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Angie 31 wrote:Atat a co ty tak się pospieszylas teraz może być inaczej. Zrób bete 10-11dpo.
Ty jeszcze nosisz białą spódnicę pamietwj. A napić się mozesz i tak fasolinka nic nie tyka tego co my w siebie wsadzamy do 5tyg
Ten progesteron masakra! W 20dc bez dupka był 8 w 24 dc jest 3! Przy dupku!
To chyba niedobrze wróży.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Ten progesteron masakra! W 20dc bez dupka był 8 w 24 dc jest 3! Przy dupku!
To chyba niedobrze wróży.
To błąd laboratorium. Musisz to powtórzyć ale pojutrze
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤