CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko jest możliwe. Przynajmniej będziesz wiedziała na 100% co robić. Niepotrzebnie się tak glowkowac jeśli masz możliwość zrobienia bety.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny!
U mnie beta zero, ale to wiedziałam, chciałam nie wpatrywać się w te głupie testy, jakbym siłą swojego wzroku i silnej woli miała spowodować, że coś się pojawi. Teraz wiem, że mogę wziąć większą dawkę bromka, zacząć antybiotyk i mam nadzieję, że w końcu się uda. Dobra wiadomość to progesteron - 12dpo - ponad 23! A zmniejszyłam dawkę luteinę (z 450 mg dziennie na ok 200-250), w zamian zaczęłam stosować progesteron w kremie i kurcze on chyba działa.
Jagna - robiłaś betę dziś?
Wszystkie w trakcie/przed owulacją - owocnych starań, a te po - cierpliwości w czekaniu na testowanie! -
Atatku, to zależy od antybiotyków. Lekarz musi się określić. Jak mój partner brał, to było ok, ale tylko dlatego, że brał określony typ. Mnie też czeka teraz antybiotyk i mam nadzieję, że zacznę jeszcze przed okresem i uda się nie zmarnować kolejnego cyklu..
-
Spróbuj w necie poszperać. Generalnie wydaje mi się, że w najgorszym wypadku po prostu nie zaskoczysz - bo do dwóch tyg. po zapłodnieniu komórki zarodka zniszczone przez np alkohol papierosy i inne rzeczy są w stanie się odbudować - tak to matka natura wymyśliła, że dopóki kobieta nie dowie się, że zaciążyła to to jest taki okres ochronny.
-
pyatii wrote:Właśnie mój gin mówi, że nie ma sensu żebym przyjeżdzała na monitoring żeby sprawdzić czy pękły bo mi zawsze pękają pęcherzyki... więc dlatego pytam o pregnyl, może dla bezpieczeństwa lepiej podać? ile on kosztuje?
pyatii, moja ginka też ma taką strategię. Mi pękają same i nie podaje mi pregnylu, jestem na clo 3 cykl... myślę, że jak wszystko jest ok to nie trzeba wyręczać natury[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
atat wrote:dziewczyny, czy przy CLO bralyscie antybiotyki?
mam jakas bakterie w zoladku i dostalam na 7 dni antybiotyk, za 10 dni owu!
Czy to nie przeszkodzi?
ja zawsze mówię lekarzowi, że jesteśmy w trakcie starań i przepisuje takie leki, które na pewno w niczym nie zaszkodzą...
a jeżeli już masz konkretny antybiotyk i 10 dni do owu to myślę, że nic się nie stanie... bierz sobie dodatkowo jakiś probiotyk i będzie git ;[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Witam,ja tak w skrócie bo w pracy jestem,posty wasze pozniej poczytam a napisze dla ciekawych co lekarz powiedzial.
Otóz ciaza ladnie sie rozwija,nie dopatrzyl sie czegos co sprawilo ze beta malo przyrastała,mozliwe ze ciaza byla blizniacza i prawdopodobnie jeden zarodek obumarł.Ostatnio to co widzial to mozliwe ze to byl ten drugi zarodek ktory byl poza macicą a dokladnie nie bylo go widac bo byl za maly.Kazal jutro zrobic bete i we czwartek tak dls pewnosci a na wizyte za tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 17:08
Ladybird:), cookiemonster, atat, Misia 69, Angie 31, Dea28 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna widzisz wszystko jest okej!!! Tak się cieszę! Nie warto nie potrzebnie się stresować wynikami bez konsultacji z lekarzem!Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
Biedronko, udanego remontu
to najlepsze odstresowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:02
Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
atat wrote:dziewczyny, czy przy CLO bralyscie antybiotyki?
mam jakas bakterie w zoladku i dostalam na 7 dni antybiotyk, za 10 dni owu!
Czy to nie przeszkodzi?
Mozesz wziąć. W sierpniu zeszłego roku też miałam bakterie w żołądku od razu mówiłam że chce mieć dzidziusia i wtedy jakoś byłam tydzień przed @ .Bardzo dobry lekarz od razu mówię to było w Polsce. Przepisała mi Metronidazol i Nolpaza.kazala brać i wytępić baterię bo w najgorszym wypadku zajdę w ciążę a bakteria może jeszcze uszkodzić zarodek. W zdrowym ciele zdrowa dzidzia. Chociaż wiem że to nie reguła
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤