CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieźle 59!moj 3m-cy temu 47 odchodziłam od zmysłów ale tylko dlatego bo bardzo chciałam zajść w ciąże i brałam letrozole w innym przypadku nawet bym się zbytnio nie zdziwiła bo czasem tak miewam że przynajmniej raz w roku miewam przerwę i @ mam raz na dwa miesiące.
Dziś okropnie źle się czuję. Ciekawe czy to nie sprawka podwojnej dawki letrozolu. Boli mnie głowa ciągle bym spała mam mdłości nic mi przez gardło nie przechodzi.Bola mnie plecy . Albo wirus jakiś mnie złapał.Cholerka
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie, w tym cyklu nie badalam progesteronu, wcześniej badalam kilka razy i ogólnie bez luteiny jest baaaardzo mizerny,stąd biorę luteine która dobrze na mnie działa, dzięki niej okres był wreszcie terminowo, bo tak to był co 3tyg lub wywolywany po 30stu paru dniach,więc cykle nieraz trwały nawet ok 40-50dni. Brałam kiedyś Orgametril czy jakos tak-progesteron w każdym razie i strasznie źle na mnie działał, żołądek mnie strasznie bolal i byłam nie do Życia,a w następnym cyklu już plamilam w połowie cyklu jak wyczytałam to skutek uboczny tego lekuStarania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
dziewczyny zaczęłam pierwszy cykl z CLO, od środy biorę, i zastanawiam się czy naciskać gina o pregnyl? Mi pęcherzyki rosną i pękają, ale sama nie wiem, może jednak lepiej naciskać skoro juz próbujemy clo to może lepiej w pakiecie z pregnylem?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii ja miałam 3 cykle z samym CLO i 3 z Pregnylem. teraz jak się nie uda to zapodam sobie jeszcze CLO (zostało mi 5 tabletek) a potem gin kazał zrobić 3 miesiące przerwy i przechodzimy na letrozol.
z CLO miałam tak że brałam po 1 tabletce a 3 ostatnie cykle po dwie, raz brałam po 2 na raz a dwa cykle że jedna rano a druga wieczorem.
dziś mój 21dc. chciałam zbadać prolaktyne i progesteron ale mam teraz 1 zmiane i nie mam jak ;/ może w przyszłym miesiącu się uda
boli mnie prawy jajnik a już po owu 4 dni...
Jagna wierze że będzie dobrze kochana! -
pyatii wrote:dziewczyny zaczęłam pierwszy cykl z CLO, od środy biorę, i zastanawiam się czy naciskać gina o pregnyl? Mi pęcherzyki rosną i pękają, ale sama nie wiem, może jednak lepiej naciskać skoro juz próbujemy clo to może lepiej w pakiecie z pregnylem?
Może nie ma co naciskać, zobacz na monitoringu czy pękł w okolicy 16 dnia.
W 12 zobacz ile urósł.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Widze,ze rozne sa dawki clo. Ja mam brac po pol tabletki dziennie od 2 do 6 dnia cyklu. Mi moje nieregularne cykle uregulowal Metformax. Z cykli 60 dniowych doszlo do tego ze mam cykle co 29 lub 27 dniowe. Przestalam go brac bo mialam jiz okres regularny i myslałam ze mam owulacje ale niestety dopóki chce byc jeszcze mama to musze brac go ciagle. Bo tak to niszcze soboe jajniki.
-
Właśnie mój gin mówi, że nie ma sensu żebym przyjeżdzała na monitoring żeby sprawdzić czy pękły bo mi zawsze pękają pęcherzyki... więc dlatego pytam o pregnyl, może dla bezpieczeństwa lepiej podać? ile on kosztuje?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
pyatii wrote:Właśnie mój gin mówi, że nie ma sensu żebym przyjeżdzała na monitoring żeby sprawdzić czy pękły bo mi zawsze pękają pęcherzyki... więc dlatego pytam o pregnyl, może dla bezpieczeństwa lepiej podać? ile on kosztuje?
A może spróbuj jeden cykl bez pregnylu na początek? Skoro same ładnie pękają.
Dziewczyny, i już po plamieniu tzn.na razie pusto. Brzuch mnie minimalnie pobolewał. W sumie to ino na papierze była taka plama brunatno czerwona. Zobaczymy ranoStarania od września 2014r.
może... ale nie chcę już też czasu tracić...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Witam jestem tu nowa i od razu przepraszam że się wtrącam Ale zaczynam 1 cykl z clo. Przeczytałam w Internecie że dobrze wpływa na produkcję nasienia czy ktoś wie coś na ten temat?
-
pyatii wrote:może... ale nie chcę już też czasu tracić...
Z tego co pamiętam to któraś z dziewczyn pisała tu że można sobie przekombinować biorąc pregnyl jeśli pęcherzyki same pękają.Starania od września 2014r.
Laskotka wrote:
Dziewczyny, i już po plamieniu tzn.na razie pusto. Brzuch mnie minimalnie pobolewał. W sumie to ino na papierze była taka plama brunatno czerwona. Zobaczymy rano
Ty testuj kochana albo leć na bete!moze fasolinka sie wbija a ty lutke odstawilas. ❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Laskotka wrote:Z tego co pamiętam to któraś z dziewczyn pisała tu że można sobie przekombinować biorąc pregnyl jeśli pęcherzyki same pękają.
eh możliwe... to może zobacze co gin powie07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
atat wrote:Jesli pekaja to nie ma co sie truc.
Poza tym musisz miec monitoring przy CLO.
będę miała ale w 12 dc, on mówi że nie mam przyjezdzać bo chodziłam i w 16 dc i w 19 i wszystko było ok więc nie ma sensu bla bla bla... bo ja jadę w jedną stronę do niego 150 km prawie, ale chyba jednak się przejade, nie ma co ryzykować, zobaczymy co on powie.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Dziewczyny to chyba jakiś wirus bo i ja się źle wczoraj czułam ale to chyba przez pogodę. Odwilz na dworzu.bynajmniej u mnie.
Lady bird weź dziś normalnie jedną tabletke i połóż się na godzinkę sproboj wstrzymać pawia a później sobie zygaj ile wlezie. Tabletka do godzinki a może szybciej zdąży się rozpuścić w organizmie i pij dużo wody.Ladybird:) lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ty testuj kochana albo leć na bete!moze fasolinka sie wbija a ty lutke odstawilas. ❤❤❤
Myślisz Kochana że to możliwe? Dziś od rana minimalne plamienie różowe, ale tylko na papierze,na wkładce pusto..jajnik ten lewy mnie raz mocno zakuł dziś, minimalnie brzuch pobolewał rano ale ogólnie jest okej..sama nie wiem co o tym myśleć.. Rano może jutro zatestuje.Starania od września 2014r.
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017