CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna..... Kur..... De!!!!!!
Serce ty moje no!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤przytulam przytulam cie najmocniej do serducha!ozesz co za okrutne schody do tego marzenia! Czytam i zjadlam już pół ręki (paznokci) osmarkana jestem klawiaturę wycieram. Cholera no!
Wiem jesteś silna kobietą a ja to taki slabeusz na te sprawy. Zaraziłaś już tyle dziewczyn nie tylko ciąża ale i optymizmem zdrowym rozsądkiem i dystansem.Ja nie pojmuję dziewczyny takich rzeczy no nie radzę sobie po prostu...
Nie znam cię osobiście ale bardzo cie polubiłam i jeszcze kilka dziewczyn atat martek biedronka miskowa kurcze narazie nie pamiętam więcej.I jakbym mogła to pojechalabym do was z chęcią przegadać całą noc!
Ja chyba odpadam bo doznałam chyba hiperstymulacji od 5dni napiernicza mnie głowa nie do zniesienia jadę na tabletkach przeciwbólowychana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Elina wrote:super. ja jakoś nie mogę się zebrać zimno leże cały dzień w łóżku oglądam tv i siedze na necie robie na szydełku kocyk dla dziecka i sweterek. sweterek myślę że jutro skończe nie będzie to jakieś cudo ale jako okrycie po kąpieli żeby sie nie przeziębiło to super. a najleprza satysfakcja że sama to robię.
-
ana1122 wrote:Widzę że Jagna niedługo po wizycie W klinikach udało się zaciażyć. Opieka jest lepsza?
wiesz,moze niektóre dziewczyny mają super lekarza prowadzącego prywatnie,ma powołanie,zna sie na rzeczy,ma jakies osiągniecia...ja trafiałam na takich co by chcieli byka za rogi a nie wiedzą jak,poprostu zarabiali na mnie mącąc mi w głowie,wpajac cos co jest nieprawdą,kombinując zamiast powiedziec ze to jest ponad ich wiedze,polecic kogos kto ma pojęcie.Zwykły gin ma okrojoną wiedze na temat leczenia niepłodnosci,jesli podstawy nie pomogą to powinien szczerze pokierowac pacjentką do kogos kto ma rozeznanie w takich problemach.Straciłam nadzieje chodząc do takich lekarzy,pół roku zajęło mi by zebrac siły i walczyc dalej,znalazłam te panią ginekolog z kliniki,a ona poradziła klinike,więc pojechalismy.Terminy krótkie,godziny elastyczne,podejscie do pacjenta rewelacja,az chce sie uwierzyc takiemu lekarzowi,i nic na czas,ze kolejny pacjent czeka,na wszystkie pytania odpowiada,jesli ich nie masz sam zaczyna najwazniejsze rzeczy mówic,wychodzi sie z wizyty naprawde pełna nadziei.Masz poczucie ze jestes w dobrych rękach i na kazdą z nas mają odrębny plan badan,leczenia,są warci wydania tych pieniędzyAntoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Też fajne zajęcie. Ja dzięki bieganiu mogę się odstresować I tak nie myśleć. Sport jest ok. A przy okazji może zrzuce parę kilo:-)
ana jako odstresowanie się to ok ale jesli myślisz o odchudzaniu to nie jest idealny moment jak się starasz o dziecko to raczej jak chcesz schudnąć to zdrowa dieta warzywa owoce 5 posiłków min 2 l wody i będzie super. ja akurat nie mam problemu bo waże z tego co wiem 46 kg 160 cm wzrostu. ale za to dużo przytuję w ciąży a osoby tęższe prawie nic nie tyją, a nawet mogą schudnąć bo dziecko pobiera z ciała matki skłądniki odżywcze i potrzebne do rozwoju a kobieta szczupła nie ma zapasów i dlatego tyje organizm żeby dziecko miało z czego korzystać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Angie 31 wrote:Jagna..... Kur..... De!!!!!!
Serce ty moje no!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤przytulam przytulam cie najmocniej do serducha!ozesz co za okrutne schody do tego marzenia! Czytam i zjadlam już pół ręki (paznokci) osmarkana jestem klawiaturę wycieram. Cholera no!
Wiem jesteś silna kobietą a ja to taki slabeusz na te sprawy. Zaraziłaś już tyle dziewczyn nie tylko ciąża ale i optymizmem zdrowym rozsądkiem i dystansem.Ja nie pojmuję dziewczyny takich rzeczy no nie radzę sobie po prostu...
Nie znam cię osobiście ale bardzo cie polubiłam i jeszcze kilka dziewczyn atat martek biedronka miskowa kurcze narazie nie pamiętam więcej.I jakbym mogła to pojechalabym do was z chęcią przegadać całą noc!
Ja chyba odpadam bo doznałam chyba hiperstymulacji od 5dni napiernicza mnie głowa nie do zniesienia jadę na tabletkach przeciwbólowychAngie 31, Zdesperowana85, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:wiesz,moze niektóre dziewczyny mają super lekarza prowadzącego prywatnie,ma powołanie,zna sie na rzeczy,ma jakies osiągniecia...ja trafiałam na takich co by chcieli byka za rogi a nie wiedzą jak,poprostu zarabiali na mnie mącąc mi w głowie,wpajac cos co jest nieprawdą,kombinując zamiast powiedziec ze to jest ponad ich wiedze,polecic kogos kto ma pojęcie.Zwykły gin ma okrojoną wiedze na temat leczenia niepłodnosci,jesli podstawy nie pomogą to powinien szczerze pokierowac pacjentką do kogos kto ma rozeznanie w takich problemach.Straciłam nadzieje chodząc do takich lekarzy,pół roku zajęło mi by zebrac siły i walczyc dalej,znalazłam te panią ginekolog z kliniki,a ona poradziła klinike,więc pojechalismy.Terminy krótkie,godziny elastyczne,podejscie do pacjenta rewelacja,az chce sie uwierzyc takiemu lekarzowi,i nic na czas,ze kolejny pacjent czeka,na wszystkie pytania odpowiada,jesli ich nie masz sam zaczyna najwazniejsze rzeczy mówic,wychodzi sie z wizyty naprawde pełna nadziei.Masz poczucie ze jestes w dobrych rękach i na kazdą z nas mają odrębny plan badan,leczenia,są warci wydania tych pieniędzy
zgodzę się z tobą w 1000%4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:ana jako odstresowanie się to ok ale jesli myślisz o odchudzaniu to nie jest idealny moment jak się starasz o dziecko to raczej jak chcesz schudnąć to zdrowa dieta warzywa owoce 5 posiłków min 2 l wody i będzie super. ja akurat nie mam problemu bo waże z tego co wiem 46 kg 160 cm wzrostu. ale za to dużo przytuję w ciąży a osoby tęższe prawie nic nie tyją, a nawet mogą schudnąć bo dziecko pobiera z ciała matki skłądniki odżywcze i potrzebne do rozwoju a kobieta szczupła nie ma zapasów i dlatego tyje organizm żeby dziecko miało z czego korzystać.
Zgadzam się. Ja mam 170cm wzrostu i 48kg chudzielec ze mnie ale to taka natura już.Mloda już nie jestem więc nie liczę że coś się zmieni z wiekiem. W ciąży przytyłam 30kg i wygladalam jak cyrkowiec z tyłu chude nóżki z przodu spadochron. Nie wiem czy bym się zmieściła bokiem w futrynę. Po porodzie wszystko wróciło do normy w 3m_ce .wściekła jestem mogło chociaż coś zostać a tak dalej chodzę na szczudlach
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Ja chodzę na zumbe,ale ostatnio trochę opuściłem, balam się ze te podskakuje mogłyby przeszkodzić ewentualnemu zagniezdzeniu;)
pogadaj z lekarzem jeżeli nie ma zednych przeciwskazań to powinnaś chodzić jenak ja postanowiłam że do bety nie ruszam się z łóżka bo się boję.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna 75 wrote:wiesz,moze niektóre dziewczyny mają super lekarza prowadzącego prywatnie,ma powołanie,zna sie na rzeczy,ma jakies osiągniecia...ja trafiałam na takich co by chcieli byka za rogi a nie wiedzą jak,poprostu zarabiali na mnie mącąc mi w głowie,wpajac cos co jest nieprawdą,kombinując zamiast powiedziec ze to jest ponad ich wiedze,polecic kogos kto ma pojęcie.Zwykły gin ma okrojoną wiedze na temat leczenia niepłodnosci,jesli podstawy nie pomogą to powinien szczerze pokierowac pacjentką do kogos kto ma rozeznanie w takich problemach.Straciłam nadzieje chodząc do takich lekarzy,pół roku zajęło mi by zebrac siły i walczyc dalej,znalazłam te panią ginekolog z kliniki,a ona poradziła klinike,więc pojechalismy.Terminy krótkie,godziny elastyczne,podejscie do pacjenta rewelacja,az chce sie uwierzyc takiemu lekarzowi,i nic na czas,ze kolejny pacjent czeka,na wszystkie pytania odpowiada,jesli ich nie masz sam zaczyna najwazniejsze rzeczy mówic,wychodzi sie z wizyty naprawde pełna nadziei.Masz poczucie ze jestes w dobrych rękach i na kazdą z nas mają odrębny plan badan,leczenia,są warci wydania tych pieniędzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 23:16
-
ana1122 wrote:Nie znamy się tak dobrze A jednak wiemy O sobie takie szczegóły I ukryte marzenia. Można powiedzieć że wiemy więcej jak nie jedna przyjaciółka. Bo taka racja kto nas zrozumie... Koleżanka która po 1 cyklu zaszła W ciążę, znajoma która wpadła przed ślubem, przyjaciółka która nie planuje jeszcze dzieci I nasze rozterki są dla niej nudne, czy Ludzie którzy traktują nas jak wariatki czego one chcą przecież mają czas na dziecko. . . kochane tylko my się rozumiemy. Te forum jest świetne. Dzięki że mogłam was na nim spotkać
Buziole i niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi ❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
ana1122 wrote:Też fajne zajęcie. Ja dzięki bieganiu mogę się odstresować I tak nie myśleć. Sport jest ok. A przy okazji może zrzuce parę kilo:-)
ja biegałam,ale kiedy zimno na dworze sie zrobiło to w domku czasem puszczałam z neta jakis fitnes,ewentualnie wieczorem kiedy oglądałam film,szłam do sypialni włączyc TV leząc na łózku cwiczyłam brzuszki swiece,rózne akrobacje,łącze przyjemne z pozytecznym.Oczywiscie zaprzestałam kiedy okazało sie ze jestem w ciąży,pozostały spacery.Teraz na nowo przyda sie troche ruchu,tym bardziej ze brzusio juz mi sie zrobiłAntoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Jagna..... Kur..... De!!!!!!
Serce ty moje no!
Ja chyba odpadam bo doznałam chyba hiperstymulacji od 5dni napiernicza mnie głowa nie do zniesienia jadę na tabletkach przeciwbólowych
nie dobrze kochana,miałas juz takie bóle?moze jaka migrena cie dopadła?Antoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Zgadzam się. Ja mam 170cm wzrostu i 48kg chudzielec ze mnie ale to taka natura już.Mloda już nie jestem więc nie liczę że coś się zmieni z wiekiem. W ciąży przytyłam 30kg i wygladalam jak cyrkowiec z tyłu chude nóżki z przodu spadochron. Nie wiem czy bym się zmieściła bokiem w futrynę. Po porodzie wszystko wróciło do normy w 3m_ce .wściekła jestem mogło chociaż coś zostać a tak dalej chodzę na szczudlach
-
Dobranoc dziewczyny;)
Zapytam na następny raz lekarza o ta zumbe,do tej pory rzeczywiście myślałam że trzeba żyć normalnie,może przesadzam ze nie poszłam.
Miłych snów! -
Jagna 75 wrote:nie dobrze kochana,miałas juz takie bóle?moze jaka migrena cie dopadła?
Też mi się wydaje że to migrena bo tylko oczy otworzę rano i już boli później cały dzień cmi ale na watku z letrozolem dziewczyna mi napisała że to może być hiperstymulacja wygooglowalam sobie co to wogole jest i tam głównie piszą o bolu brzucha że za dużo jajcow urosło a ja tam prawie nic nie czuję czasem coś zakuje ale nie tak żeby się zwijać z bolu czy nie moc chodzić. Jutro mam iść z moim lubym do przychodni i zobaczyć co to jest jeśli to migrena to chcę odpowiednie leki na to. W każdym bądź razie już na lekach jadę więc żegnam się z owulka bo przy takich końskich dawkach na pewno nie zafasolkuje
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Dobranoc dziewczyny;)
Zapytam na następny raz lekarza o ta zumbe,do tej pory rzeczywiście myślałam że trzeba żyć normalnie,może przesadzam ze nie poszłam.
Miłych snów!
Ania idź na tą zumbe ale stań a raczej połóż się w ostatnim rzędzie żeby cię prowadząca nie widziała i machaj rekami i nogami no co to też wysiłek
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Fajnie ze jestescie,dzieki za słowa otuchy.Sama jestem zdziwiona ze tak dzielnie to znosze,bałam sie ze przez kilka dni bede rozpaczac,ze przez jakis czas nie dam rady wejsc na to forum ,pisac,ale nie załamałam sie i wciąz jestem pełna nadziei.Czuje zal i ból głęboko w sercu,mam w myslach obraz usg i widok mojego aniołka,zawsze bede o nim pamiętac.Ale moja walka trwa nadal,tak jak kiedy byłam małą dziewczynką upadałam na kolana,otrzepywałam poranione kopytka i biegłam dalej,tak trzeba teraz-obetrzec łzy i biec dalej
Ja tez uciekam,dobrej nocy,musze sie przygotowac na jutrzejszą wizyteAntoś IVF,Julisia natural