CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Brałam clo od 3 dc . Ja mam normalnie owulacje swoją tylko dość późno bo 19 dc. A clo mi przyspieszy. Potem progesteron. I po @ letrozole;) doczekać się nie mogę a tymczasem u mnie dopiero 12 dc
trochę dziwnie ja clo biorę tak jak ty ale mi nie pomógł i dostałąm dwa zastrzyki urosły dwa w czwartek dostałam ovitrelle a jutro zaczynam brać duphaston i 12 lutego na bete alke myslę że 10 lut zrobię test z apteki a potem bete żeby potwierdzić. mam nadzieję że uda się w tym cyklu. za cb tez trzymam kciuki a kiedy testujesz??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
A ja miałam 4 pęcherzyki, dwa po 11 mm,jeden 10 i jeden 9 w 9 dc. W 11 dc miały już po 16 mm te największe i Następnego dnia w 12 dc miałam zastrzyk,czyli podejrzewam ze przy pękanie musiały mieć po minimum 20 mm
-
AniaStaraczka85 wrote:A ja miałam 4 pęcherzyki, dwa po 11 mm,jeden 10 i jeden 9 w 9 dc. W 11 dc miały już po 16 mm te największe i Następnego dnia w 12 dc miałam zastrzyk,czyli podejrzewam ze przy pękanie musiały mieć po minimum 20 mm
mogło tak być a który masz dzisiaj dzień cyklu?? ja miałam zastrzyk 17 dc4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ja nie będę testować bo szansę są minimalne . U mnie dopiero 12 dc dziś także i tak czekam na owu .
Aha a ja też ogólnie mam 2 pęcherzyki tylko ten na lewym jajniku jest dużo mniejszy. Ma 11 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:09
-
Elina wrote:hey dziewczyny mam pytanie w czwartek wzięłam ovitrelle od wczoraj mam wzdęcia, zatwardzenie jestem zmęczona wieczorem nie mogę spać a rano wstaje ok 10:00, i w nocy koło 4:00 i 5:00 chdzę do ubikacji nigdy wcześniej w ocy nie wstawałam do ubikacji wczoraj miałam temp 37,5 a dzisiaj mam 37,2 czy to mogą być wczesne objawy ciąży czy to po ovitrelle?
ja tak miałam po ovitrelle
....choc wszystko mozliwe,bo ja przeciez w ciąży byłamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:29
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja w sumie to w 14 dc czułam punktowe kłucie po jednej stronie,czego nigdy wcześniej raczej nie odczuwałam,trwało ono w sumie pol dnia ale tez jie bylo jakies bardzo intensywne,żebym nie mogla funkcjonować ,zastrzyk miałam 12 dc po południu. ..
-
Jagna 75 wrote:masz podobny zestaw,w te same dni co ja miałam...więc nominuje cię do ciązy ha ha
O no prosze,zobaczymy co z tego bedzie:))Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Hey.
Elina tempka może być po ovitrelle.
AniaStaraczka szczerze to żadnych objawów nie mam. głodna jestem i chodze siku co chwile. zaraz jade po wynik bety.
Zdesperowana nic nie brałam ani dupka ani luteiny, bo mój gin twierdzi że co ma być to będzie. dopiero jak jest potwierdzona ciąża to wtedy coś daje. -
Dea28 wrote:Hey.
Elina tempka może być po ovitrelle.
AniaStaraczka szczerze to żadnych objawów nie mam. głodna jestem i chodze siku co chwile. zaraz jade po wynik bety.
Zdesperowana nic nie brałam ani dupka ani luteiny, bo mój gin twierdzi że co ma być to będzie. dopiero jak jest potwierdzona ciąża to wtedy coś daje.
to dziwnie kochana ja jutro zaczynam brać dupka a bete mam zrobić 12 lutego. a jak beta wyjdzie pozytywna to mam dostać dalej dupka 2 op.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
No mi kazał zrobić test w 26 dc,ale nie wspomniał czy beta czy domowy,powiedział test:) czyli to wypada tez 14 dni po zastrzyku,ale nie wiem czy na betę nie pójdę,bo 26 dc to na domowy wydaje mi się może być za wcześnie
-
Ladybird:) wrote:Dea28 napewno jesteś w ciąży;) piekny wykres . 3mam kciuki
Od kiedy macie założony progesteron ..Mi napisała od 20 dnia cyklu i zastanawiam się czy to nie zapozno
ja teraz dupka biorę 23 dc czyli jutro zaczynam przez 10 dni po 2 tabl. dziennie.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna,
Podziwiam się, jesteś taka silna i się nie poddajesz. Naprawdę Twoje wpisy uspokajają i skłaniają do refleksji.
Wierzę, że Ci się uda. Wiesz już, że jesteś płodna, a lekarz na pewno obdarzy Cię większą opieką - mam na myśli jakieś leki na podtrzymanie ciąży jak już się uda:)