CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pyatii wrote:http://zapodaj.net/4c64fd27e1f14.jpg.html
http://zapodaj.net/images/4c64fd27e1f14.jpg
dziewczyny co o tym myślicie? już po owu?mój mąż dopiero jutro wraca ;(
kochana próbójcie napewno nie zaszkodzi a nuż się uda4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:hej Jagna jak się czujesz??
Szybko sie regeneruje,psychicznie ok,przygotowana do dzialania,jeszcze cos tam krwawie brzuch pobolewa,czuje tam w srodku jakbym pozrywana byla i takie skurcze przeszywające.
Gdyby nie ta pielucha w majtkach to pewnie juz bym do was dołaczyla,jednak musze miec to tez na uwadze ze w srodku tez musi wszystko siè zagoic,wiec grzecznie poczekam na swoją @ dopiero wtedy zejde z lawki rezerwowych i wróce do gryAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Szybko sie regeneruje,psychicznie ok,przygotowana do dzialania,jeszcze cos tam krwawie brzuch pobolewa,czuje tam w srodku jakbym pozrywana byla i takie skurcze przeszywające.
Gdyby nie ta pielucha w majtkach to pewnie juz bym do was dołaczyla,jednak musze miec to tez na uwadze ze w srodku tez musi wszystko siè zagoic,wiec grzecznie poczekam na swoją @ dopiero wtedy zejde z lawki rezerwowych i wróce do gry
trzymaj się kochana następnym razem napewno się uda ściskam cię cieplutko.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:kochana ja nie mogę otworzyć tego linku
http://zapodaj.net/images/4c64fd27e1f14.jpg07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii dla mnie testy są negatywne. Miałaś już kiedyś cylk z testami? Ja swoje często monitoruję i zawsze mam tak, że przez kilka dni kreska testowa wychodzi dość ciemna aż któregoś dnia jest już wyraźnie ciemniejsza, bądź równie ciemna co kontrolna. Gdyby to były moje testy to z całą pewnością uznałabym je za negatywne także wygląda na to, że mąż jednak zdąży25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
A co u naszej najświeższej ciężaróweczki? Jak samopoczucie minions?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:pyatii dla mnie testy są negatywne. Miałaś już kiedyś cylk z testami? Ja swoje często monitoruję i zawsze mam tak, że przez kilka dni kreska testowa wychodzi dość ciemna aż któregoś dnia jest już wyraźnie ciemniejsza, bądź równie ciemna co kontrolna. Gdyby to były moje testy to z całą pewnością uznałabym je za negatywne także wygląda na to, że mąż jednak zdąży
Używam testów już któryś cykl. Chodzi o to, że ta najjaśniejsza kreske jest z dzisiaja dwie poprzednie z wczoraj i przedwczoraj, są podpisane. Wczoraj była najbardziej intensywna. A to chyba nie jest normalne że 2 dni prawie pozytyw a potem dzień następny i prawie nic...
Co o tym myślicie?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Ja bym się tym nie sugerowała. A może dziś miałaś bardziej siuśki rozrzedzone? Obstawiam, że jutro lub po jutrzejszym bedzie pozytyw.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Jagna 75 wrote:Szybko sie regeneruje,psychicznie ok,przygotowana do dzialania,jeszcze cos tam krwawie brzuch pobolewa,czuje tam w srodku jakbym pozrywana byla i takie skurcze przeszywające.
Gdyby nie ta pielucha w majtkach to pewnie juz bym do was dołaczyla,jednak musze miec to tez na uwadze ze w srodku tez musi wszystko siè zagoic,wiec grzecznie poczekam na swoją @ dopiero wtedy zejde z lawki rezerwowych i wróce do gry
ja w niedzielę będę robić test z apteki a 12 lutego bete a od jutra dupek. teraz mam temp 37,7 i źle się czuje4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
roma wrote:Ja bym się tym nie sugerowała. A może dziś miałaś bardziej siuśki rozrzedzone? Obstawiam, że jutro lub po jutrzejszym bedzie pozytyw.
raczej nie, zawsze czekaj ponad 2 h od ostatniego napoju. No nic, nic nie zrobie... pozostaje czekac07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
roma wrote:A co u naszej najświeższej ciężaróweczki? Jak samopoczucie minions?
Niby czuję się dobrze, ale zaostrzyła się moja choroba - choruję przewlekle na wrzodziejące zapalenia jelita:( obecnie nie biorę żadnych leków. W środę mam wizytę u gastro.. W piątek do gin... Boję się, że to zaszkodzi mojej Fasolce:(
-
minions wrote:Niby czuję się dobrze, ale zaostrzyła się moja choroba - choruję przewlekle na wrzodziejące zapalenia jelita:( obecnie nie biorę żadnych leków. W środę mam wizytę u gastro.. W piątek do gin... Boję się, że to zaszkodzi mojej Fasolce:(
Nie martw się na zapas,nie można się teraz denerwowac -
minions wrote:Niby czuję się dobrze, ale zaostrzyła się moja choroba - choruję przewlekle na wrzodziejące zapalenia jelita:( obecnie nie biorę żadnych leków. W środę mam wizytę u gastro.. W piątek do gin... Boję się, że to zaszkodzi mojej Fasolce:(
Kochana wszystko będzie dobrze. Lekarz da ci odpowiednie leki takie żeby dzidzi nie zaszkodziły a takie żebyś do zdrowia wróciła. Nie martw się bo stres to nic dobrego musisz myśleć pozytywnie. Trzymaj się kochana jesteśmy z tobą.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:Kochana wszystko będzie dobrze. Lekarz da ci odpowiednie leki takie żeby dzidzi nie zaszkodziły a takie żebyś do zdrowia wróciła. Nie martw się bo stres to nic dobrego musisz myśleć pozytywnie. Trzymaj się kochana jesteśmy z tobą.
dziękujękochane jesteście naprawdę. będę Was informować na bieżąco po wizytach u lekarzy. A za pozostałe bardzo bardzo mocna trzymam kciuki!
Elina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cykora mam. Strasznego! Jutro monitoring a ja nic nie czuje w dole brzucha. Zawsze czułam! Już nawet próbowałam sobie wmawiać i nic nie działa. Tylko głowa mnie wciąż boli ale już dzisiaj mniej. Jak się okaże że nic nie wychodowalam to może się nie zalamie do końca ale to nie fair że zeżarłam dwie tablety a tam by nic nie było. Chociaż tak też bywa. Weźcie tu mi nachuchajcie podmuchajcie
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Dziewczyny cykora mam. Strasznego! Jutro monitoring a ja nic nie czuje w dole brzucha. Zawsze czułam! Już nawet próbowałam sobie wmawiać i nic nie działa. Tylko głowa mnie wciąż boli ale już dzisiaj mniej. Jak się okaże że nic nie wychodowalam to może się nie zalamie do końca ale to nie fair że zeżarłam dwie tablety a tam by nic nie było. Chociaż tak też bywa. Weźcie tu mi nachuchajcie podmuchajcie4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Angie ja miewałam bardzo różne cylke na clo - nieraz tak bolało mnie podbrzusze, że jak siadałam to miałam wrażenie, że mnie rezerwie, a innym razem żadnych. I nie mówię tego, żeby Cię tu na siłę pocieszać, ale w poprzednią ciążę zaszłam właśnie w takim bezobjawowym cyklu. Ależ to była dla mnie niespodzianka
szkoda tylko, że nie cieszyłam się długo. Ale to dowód, że objawy bądź ich brak o niczym nie świadczą. Zresztą jak wrzucisz sobie w Google o objawach owulacyjnych to przeczytasz, że nawet kobiety które ich doświadczają nie muszą czuć ich co miesiąc. Głowa do góry a ja chucham i dmucham ile sił.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy