CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, mnie też w tym cyklu łeb bolał, ale myślę, że to od tego antybiotyku na tę bakterię. Dopiero we wtorek idę na monitoring ale tylko sprawdzić czy nic złego się nie stało, bo nawet jak pęcherzyki pękły to i tak mam zakaz zachodzenia.
A jajniki bolą jak diabli.
Oj Angie, nawet na prochach próbuj. A noż się uda i daj znać co wyprodukowałaś na tych 2 tabletkach.
Jagna, jestem pod wrażeniem. Dasz radę kobieto! I powodzenia na jutrzejszej wizycie.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Angie 31 wrote:Ania idź na tą zumbe ale stań a raczej połóż się w ostatnim rzędzie żeby cię prowadząca nie widziała i machaj rekami i nogami no co to też wysiłek
No w sumie racja hihihi;)) -
AniaStaraczka85 ja też chodzę do Krk i na razie do zwykłego gin, ale dałam sobie i jemu czas do końca tego kwartału, jeśli się nie uda to przejdę do kliniki bo jak na razie to mam takie mieszane uczucia zawsze wychodziłam z tego gabinetu zadowolona pokrzepiona do działania, ale niestety w czasie moich starań moja gig zaszła w ciąże i trafiłam do osoby która ja zastępowała i powiem tak miałam opinie dwóch lekarzy i uważam ze monitoring to podstawa przy stymulacji a ja przez około 5 cykli ten monitoring miała za późno a zastrzyk czasami myślę ze za wcześnie bo miałam na około obliczone kiedy pęcherzyk ma ok. 20 mm, co w rzeczywistości różnie bywa bo niby ma przyrastać około 2mm na dobę, ale mój niekoniecznie musi
moniaaa_1988 dzięki za info, ale chyba umie to jednak oznacza brak ciąży bo dziś znów jest spadek, ja albo robię jakiś błąd przy pomiarze albo mój organizm jest niereformowalny. Raz mam spadek raz wzrost, nie wiem już co to oznacza, a z tego co wiem to spadek temp powinien być dzień przed @
1. 19.02.2017 IUI -
Zdesperowana85 wrote:AniaStaraczka85 ja też chodzę do Krk i na razie do zwykłego gin, ale dałam sobie i jemu czas do końca tego kwartału, jeśli się nie uda to przejdę do kliniki bo jak na razie to mam takie mieszane uczucia zawsze wychodziłam z tego gabinetu zadowolona pokrzepiona do działania, ale niestety w czasie moich starań moja gig zaszła w ciąże i trafiłam do osoby która ja zastępowała i powiem tak miałam opinie dwóch lekarzy i uważam ze monitoring to podstawa przy stymulacji a ja przez około 5 cykli ten monitoring miała za późno a zastrzyk czasami myślę ze za wcześnie bo miałam na około obliczone kiedy pęcherzyk ma ok. 20 mm, co w rzeczywistości różnie bywa bo niby ma przyrastać około 2mm na dobę, ale mój niekoniecznie musi
moniaaa_1988 dzięki za info, ale chyba umie to jednak oznacza brak ciąży bo dziś znów jest spadek, ja albo robię jakiś błąd przy pomiarze albo mój organizm jest niereformowalny. Raz mam spadek raz wzrost, nie wiem już co to oznacza, a z tego co wiem to spadek temp powinien być dzień przed @
To chyba wiem gdzie chodzisz:) czy mąż Twojej Pani gin tez jest gin?? -
witam,wstałam rano i zadzwoniłam do mojego lekarza bo chyba zapomniał o mnie.Jednak wizyte przełozył na srode,teraz siedze przy telefonie i wydzwaniam do kliniki ale chyba jakies oblęzenie musi byc skoro nikt nie odbiera.
wreszcie ktos odebrał,duzy ruch z rana mają..tak wiec wizyta sroda 11:15,przełozona.
Dzis nadal zle sie czuje choc ból w krzyzach mniejszy,teraz przeszywają silne skórcze w brzuchu,ale jeszcze wstrzymam sie ze srodkiem p.bólowym.
siedze biedna nagusienka,bez spódnicy...w samym szlafroku,nawet czerwona wisi i czeka,oj tam oj tam,jaka ja biedniutka
Miłego dnia dziewczyny
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird a ta aspiryna to może na endometrium?[/QUOTE]
Aspiryne na lepsze ukrwienie i chyba przeciwciała blokuje o ile by byly.także pomaga w implantacji itp . No i Dlatego też że jestem po poronieniu a wcześniej urodziłam dziecko z niską wagą urodzeniowa. -
No i oczywiście witam wszystkie nowe staraczki . Mam nadzieję że szybko Wam się uda "załapać "
Ja mimo że od następnego cyklu czyli za ponad 2 tyg będę na letrozole to chciałabym być dalej z wami na wątku. Mam nadzieję że mnie nie wykupiecie
Jagna podziwiam siłę Twoja. Ja po poronieniu byłam nie do życia przez ponad miesiąc -
Ladybird:) wrote:No i oczywiście witam wszystkie nowe staraczki . Mam nadzieję że szybko Wam się uda "załapać "
Ja mimo że od następnego cyklu czyli za ponad 2 tyg będę na letrozole to chciałabym być dalej z wami na wątku. Mam nadzieję że mnie nie wykupiecie
Jagna podziwiam siłę Twoja. Ja po poronieniu byłam nie do życia przez ponad miesiąc
jestes nasza wiec co za mysli ze chciałybysmy cie wykopac z tąd.
Musze byc silna,bo wierze ze sie uda,nie moge tracic mojego cennego czasu na rozpacz.Owszem,mam swoje chwile słabosci ale kiedy nadchodzą zaraz zaczynam szukac jakiegos zajęciaLadybird:) lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
hey dziewczyny mam pytanie w czwartek wzięłam ovitrelle od wczoraj mam wzdęcia, zatwardzenie jestem zmęczona wieczorem nie mogę spać a rano wstaje ok 10:00, i w nocy koło 4:00 i 5:00 chdzę do ubikacji nigdy wcześniej w ocy nie wstawałam do ubikacji wczoraj miałam temp 37,5 a dzisiaj mam 37,2 czy to mogą być wczesne objawy ciąży czy to po ovitrelle?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Ladybird:) wrote:Hmm a wczoraj jak byłam na monitoringu i był pecherzyk 17 mm to mówiła żeby przyjść za 2 dn . Ale ze to nie po odpowiedniej str to zrezygnowałam
ale jak nie po odpowiedniej stroni nie rozumiem co masz na myśli ważne że jest pęcherzyk i to nawet niezły a 2 dni będzie pewnie większy.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]