CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Paradoksalnie mi dobrze zrobiły trzy miesiące antykoncepcji. Wiedziałam, że i tak nie zajdę także psychicznie wyluzowałam. A teraz znowu się zacznie... myślenie, myślenie, myślenie......doszukiwanie się najmniejszych objawów.... znam to,przechodziłam wielokrotnie. Zanim mnie nowy gin nie uświadomił, że mam PCOS i mogę sobie zachodzić.....
Glowa do góry. Będzie dzidzia:) albo i dwie:) byle zdrowe. -
Ania super wiadomości, wrażliwe skutki to już konkretny objawy,nie występujący tak od tak byle kiedy:))
Jagna mnie także otaczają ostatnio dziewczyny które zaszły choć wcale jeszcze nie miały na to parcia:) także znam to.
Sayuri ja także się doszukuje co miesiąc najmniejszych objawów i za każdym razem coś jest ale okazuje się ze nic to nie znaczylo:) -
ania1985 wrote:Dziewczyny nie pisałam ale śledziłam Wasze wpisy na bieżącą. Umieram z niecierpliwości 16.02 będę testować. owulacje miałam 2.02 a od wczoraj mam wrażliwe sutki i biegunkę. Nie chce się nakręcać ale nie jest to łatwe zwłaszcza ze od 18 miesięcy widzę jedną kreskę na teście. Ten cykl jest szczególny bo na usg lekarz powiedział, że pękły dwa pęcherzyki i były dwa ciałka żółte.
Witam i trzymam kciuki zeby sie udało,zresztą w lutym ma byc sporo ciàz na naszym wątku wiec tego musicie sie trzymac.
Ja niestety mimo iz mam te dni to jednak bedziemy ostrozni,ale zamierzam dolączyc do dziewczyn które w marcu testujà pozytywnie...w koncu wdzystkie nie mozemy w lutym bo wątek zniknieania1985 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
A jak tak dzis mega radoscią tryskam,
bo i moja przyjaciólka w ciàzy i ja juz prawie nie plamie i sluz płodny jest,no i jutro mam wolne wiec walentynki od samego rana i mam mega prezent dla męza i pyszne tiramisu zrobiłam....ech,tak super sie czuje poza tym juz niedlugo(tak mysle) znów stane na starcie,dołàcze do was,z wielkim pozytywnym nastawieniemDea28 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
ania1985 wrote:Dziewczyny nie pisałam ale śledziłam Wasze wpisy na bieżącą. Umieram z niecierpliwości 16.02 będę testować. owulacje miałam 2.02 a od wczoraj mam wrażliwe sutki i biegunkę. Nie chce się nakręcać ale nie jest to łatwe zwłaszcza ze od 18 miesięcy widzę jedną kreskę na teście. Ten cykl jest szczególny bo na usg lekarz powiedział, że pękły dwa pęcherzyki i były dwa ciałka żółte.
u mnie też są dwa ciałka żółtemogłabym testować w poniedziałek ale chyba się wstrzymam, mam termin @ na 18.02, a Ty?
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:u mnie też są dwa ciałka żółte
mogłabym testować w poniedziałek ale chyba się wstrzymam, mam termin @ na 18.02, a Ty?
ja też tak na 18.02 powinnam mieć @. Trzymam kciuki. A masz jakieś objawy?34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Jagna 75 wrote:Witam i trzymam kciuki zeby sie udało,zresztą w lutym ma byc sporo ciàz na naszym wątku wiec tego musicie sie trzymac.
Ja niestety mimo iz mam te dni to jednak bedziemy ostrozni,ale zamierzam dolączyc do dziewczyn które w marcu testujà pozytywnie...w koncu wdzystkie nie mozemy w lutym bo wątek zniknie34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
sama nie wiem, nie chcę się nakręcać, 6dpo miałam różowe plamienie, brzuch trochę boli ale to normalne przed @, piersi mam nabrzmiałe ale też mam zawsze przed @... więc średnio
trochę mi niedobrze, ale to w zasadzie może być też z innych powodów. Poczekamy zobaczymy, może pokusze sie o testowanie we wtorek.
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:sama nie wiem, nie chcę się nakręcać, 6dpo miałam różowe plamienie, brzuch trochę boli ale to normalne przed @, piersi mam nabrzmiałe ale też mam zawsze przed @... więc średnio
trochę mi niedobrze, ale to w zasadzie może być też z innych powodów. Poczekamy zobaczymy, może pokusze sie o testowanie we wtorek.
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Ja trochę później pewnie wstanę
Koło 9
Bo będę miała dzień wolny.
C3 0,6