CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:chodzi ci o ciąże?? ja robiłam test 18 dni po dzisiaj i dopiero mi pokazało dwie kreski.
Tak
Hm to ja mogę niedoczekać tylu dni, bo moja druga faza cyklu trwa 12 dni zawze.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:Tak
Hm to ja mogę niedoczekać tylu dni, bo moja druga faza cyklu trwa 12 dni zawze.
kochana możesz zrobić ale możę jeszcze być za wcześnie bo ja robiłam 10 dni po i wyszedł negatywny a dzisiaj dwie kreski. tylko ja biore duphaston na podtrzymanie ciąży.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina mega wielkie gratulacje,dajesz nadzieje!!!
Amc to mnie uspokoiłas z ta prolaktyna,mi lekarz pozwolił sobie castagnus kupić co lekko a zbijac prolaktyne a w zasadzie regulować prace przysadki -
Elina wrote:kochane a jak tam walentynki ja czekam na męża mam nadzieję żę dostanę coś fajnego. dopiero będzie w domu za godzinę bo na giełdę pojechał.
Kurczaczki,to mega prezent musi byc,twojego nic nie przebije.
GRATULUJE i trzymam kciuki oby wszystko bylo ok,buziakiAntoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Elina mega wielkie gratulacje,dajesz nadzieje!!!
Amc to mnie uspokoiłas z ta prolaktyna,mi lekarz pozwolił sobie castagnus kupić co lekko a zbijac prolaktyne a w zasadzie regulować prace przysadki
Ja tego niepokalanka łykam,on tez reguluje i wspomaga prace hormonów w kazdej fazie cykluAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna a Ty którego niepokalanka łykasz??castagnusa czy coś innego??
Ja jeszcze zakupiłam dzisiaj ten acard 75:)) ech nie mogłam się powstrzymac:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki moje ovufriendowe❤
Przede wszystkim gratuluję wszystkim zafasolkowanym! Ja jestem na etapie nie podchodź bo gryzę! I nie udzielam się na wątku bo co nie wejdę to wiadomości że druga kreska lub beta pozytywna ale strach że nie przyrosnie i dwie strony do czytania.
Mówiłam gryzę. To taka druga strona mnie i chyba kazda taką ma. Mam nadzieję że rozumiecie mnie bo jestem owulujaca bezsilna i wyczekujaca minionka który w końcu zostawi papier od doktorka kiedy mamy się wstawić ( minionek to listonosz bo jezdzi zoltym samochodzikiem)
Jeszcze u mnie jest cisza nie ma wezwania. Do tego tydzień czasu się kłóciłam z M żeby zaczął łykać te tabletki moze akurat pomogą. W końcu wczoraj lyknal. Może nie pomogą ale chociaż poprawią mu hormony. Ja sobie czekam na @ a raczej nie czekam bo i tak franca przyjdzie to chociaż kupiłam pełno paczek podpasek ze skrzydełkami mam nadzieję że jak nadejdzie @to odlecę.
Pozdrawiam was wszystkie. Aha i walczcie dziewczyny szukajcie przyczyn bo na każdą przyjdzie kolej. Na mnie też kiedyś a co musi bo chcę pragnę i wierzę w cuda.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
No i oszaleje, 3 dzień mam strasznie tkliwe sutki. Jak dotykam to bolą jak nie to jest ok. Testować bedę we wtorek o ile wytrzymam jeszcze te dwa dni.
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Elina wrote:hey dziewczyny nie zaglądałam bo byłam w szpitalu potem byłam złamana a dzisiaj zrobiłam test i dwie kreski a jutro jadę na bedę.
-
ania1985 wrote:No i oszaleje, 3 dzień mam strasznie tkliwe sutki. Jak dotykam to bolą jak nie to jest ok. Testować bedę we wtorek o ile wytrzymam jeszcze te dwa dni.
-
Amc wrote:Atat a w jakich dniach przyjmowałaś clo i jaka dawka?
3-5 dc. Po 1 tabletce. W 5 dc miałam diagnozę z gastroskopii i antybiotyk i zakaz starań.
Wiec odstawilam ale na monitoring poszłam i w 13 dc w trakcie monitu pękał pecherzyk.
W 16dc był juz zapadniety.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
ana1122 wrote:Gratulacje I powodzenia A potem wchodz na forum często żeby wysyłać wiruski koleżankom
dziękuję jak jutro beta potwierdzi że będzie dzidzia to będę was zarażać ile chcecie może moja ciąża będzie zaraźliwa i uda mi się was zarazić.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]