CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Tak,jajniki dajà czadu
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja mam cicha nadzieje ze po tym hsg się też szybko uda:) może Cos odetkaja:)
-
AniaStaraczka85 wrote:Tak:)) i tez Ania:)
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dzień dobry dziewczyny.
Moze mi pomożecie.
Drugi cykl pod rząd trwał u mnie 24 dni. Dzis przyszła @. Praktycznie bezbolesna.
Owu miałam potwierdzona monitoringiem w 13dc.
Moze wiecie dlaczego tak sie skróciły u mnie cykle? Skoro pecherzyk pękł to czemu druga faza trwała 10dni?
Dodam ze to moj drugi cykl po poronieniu i drugi tak krótki.
Strasznie juz mnie to martwi.
Ps. Estradiol w 12dc 250.
Tarczycy wyniki dobre.
Jedynie hiperprolaktynemia czynnosciowa.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Dzień dobry dziewczyny.
Moze mi pomożecie.
Drugi cykl pod rząd trwał u mnie 24 dni. Dzis przyszła @. Praktycznie bezbolesna.
Owu miałam potwierdzona monitoringiem w 13dc.
Moze wiecie dlaczego tak sie skróciły u mnie cykle? Skoro pecherzyk pękł to czemu druga faza trwała 10dni?
Dodam ze to moj drugi cykl po poronieniu i drugi tak krótki.
Strasznie juz mnie to martwi.
Ps. Estradiol w 12dc 250.
Tarczycy wyniki dobre.
Jedynie hiperprolaktynemia czynnosciowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam 7 przed, po podaniu tabletki 163. Dostałam po pół tabletki bromergonu. Brałam go około 4 miesiące, cykli mi nie skrócił bo dalej miałam koło 38 dni. Za to miałam potworne migreny. Sama więc zapytałam czy jest sens to brać. Ponoć przy staraniach najwazniejszy jest ten podstawowy wynik prl. Tak więc odstawiłam, zdecydowałam się na clo i poprawa z cyklem od razu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny każdy co innego mówi. ..
Ja ostatni wynik prolaktyny miałam 25 na czczo i ponad 170 po obciążeniu a lekarz mi powiedział ze to graniczny wynik nie wymagający zabijania lekiem...a kiedyś w 21 dc miałam 18 czyli mieściło się w normie,ech juz sama nie wiem co myśleć, i de póki co na to hsg i zobaczymy co mi powie jeśli chodzi o ten cykl -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z prolaktyna jest tak, żę lekarze jak widzą że nie ma objawów podwyższenia, czyli zaburzenia miesiączkowania, zatrzymania miesiączki, wycieki z piersi to nie zapisują bromka. Chociaż ja nie miałam objawów to bromka dostałam, ale w zasadzie gin nie chciał mi dać, ja mu mówiłam że mnie to niepokoi ale mi nie dał, po 10 minutach zadzwonił że mam się cofnąć po recepte
Stwierdził, że to jednak może blokować zapłodnienie, a jak się będę źle czuła to zmienimy na co innego. Ale ja się dobrze czułam.
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
dziewczyny test facelle z rosmana wykryje oś w 10-11 dpo?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny