CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Ja sobie zawsze obiecuję, że tym razem grzecznie poczekam ale w konsekwencji obsikuję z dziką pasją tuziny testów co dziennie począwszy od 6 dpo. Oczywiście na każdym potrafię dopatrzeć się jakiegoś cienia drugiej kreski
mąż mnie opieprza, że się nakręcam a potem wylewam potoki łez, wiec sikam w tajemnicy przed nim
a co najlepsze, o ironio, dwie moje ostatnie ciąże były z cykli, w których byłam pewna, że nic nie wyszło i w których zrobiłam od niechcenia jeden test po terminie miesiączki. Wyszły negatywnie, a jak się okazywało owulacja była później.
no znam to,w zeszłym cyklu po godzinie dopatrzyłam się pod światło dzienne cienia w miejscu drugiej kreski:))) ależ miałam wtedy galopkę)
-
Byłam dzisiaj U lekarza I stwierdził że widzi piękny obraz tzn. ładne endometrium i dużo płynu po owulacji. Kazał migiem do domu się przytulac. Jak długo po owu utrzymuje się ten płyn?
-
ana1122 wrote:Byłam dzisiaj U lekarza I stwierdził że widzi piękny obraz tzn. ładne endometrium i dużo płynu po owulacji. Kazał migiem do domu się przytulac. Jak długo po owu utrzymuje się ten płyn?
Niedługo wiec działania natychmiastoweAntoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczyny
Dołączam do Was jako staraczka z CLO. Czekam na pierwszy dzień cyklu po tabsach anty i 3-7 dc CLO. Druga połowa cyklu - luteina. Zapomniałam tylko dawkowania
A ja mam pytanie. Jak się czułyście po CLO? jakiekolwiek skutki uboczne? jestem strasznie podatna na różnego rodzaju "emocje" typu ból głowy, mdłości itp także strasznie się boję
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Dea28 wrote:ana jeszcze nic straconego kochana
-
sayuri wrote:Hej dziewczyny
Dołączam do Was jako staraczka z CLO. Czekam na pierwszy dzień cyklu po tabsach anty i 3-7 dc CLO. Druga połowa cyklu - luteina. Zapomniałam tylko dawkowania
A ja mam pytanie. Jak się czułyście po CLO? jakiekolwiek skutki uboczne? jestem strasznie podatna na różnego rodzaju "emocje" typu ból głowy, mdłości itp także strasznie się boję
Róznie dziewczyny odczuwajà CLO,ja raczej CLO normalnie przeszlam,zaczeło mi sie dopiero przy dupku,ty masz lutke wiec pewnie pobolewanie brzucha i piersi dojdzie,standard
...no i witamy ciè na naszym goràcym wątku,oj dzieje sie u nas dzieje..Antoś IVF,Julisia natural
-
Widzę, że się dzieje. Staram się poczytać wątek od początku, ale dużo stron
no i nie zawsze posty na temat.
Na domiar złego zapomniałam, ile mam brać tego CLO, po jednej czy dwie tabletki.. przepisał mi 4 opakowania po 10 sztuk 50 mg. A mam przejść sześć cykli stymulowanych. Luteinę na pewno dwa razy dziennie po 100 mg dopochowowo.
A na drugi domiar złego rozchorowałam się -
sayuri wrote:Widzę, że się dzieje. Staram się poczytać wątek od początku, ale dużo stron
Na domiar złego zapomniałam, ile mam brać tego CLO, po jednej czy dwie tabletki.. przepisał mi 4 opakowania po 10 sztuk 50 mg. A mam przejść sześć cykli stymulowanych. Luteinę na pewno dwa razy dziennie po 100 mg dopochowowo.
A na drugi domiar złego rozchorowałam się
Dzwon do lekarza,to wazne ile ale jesli masz cztery op. na szesc cykli to wychodzi po jednej tabletce dziennie...
Oczywiscie monitoring w trakcie?
Mam nadzieje ze nie dotrwasz do tego szóstego cyklu i zarazisz sie wczesniej naszym wiruskiem ciązowym który ma tu mega stęzenie.Antoś IVF,Julisia natural
-
sayuri wrote:Widzę, że się dzieje. Staram się poczytać wątek od początku, ale dużo stron
A na drugi domiar złego rozchorowałam się
Witaj wśród nas:)
Ja po clo czuje się normalnie,po lutce tez, j AK wcześniej zamiast linki brałam duphaston to miałam bardzo bolesne @@,
Ja przeszłam juz 5 cykli z clo plus estrofem,ovitrelle i lutka,obecnie w tym cyklu nie mam stymulacji,bo prawdopodobnie będę miała hsg w przyszłym tygodniu, życzymy Ci powodzenia!
-
Ja pierwsze dwa dni z CLO myślałam że umieram- tak mnie głowa bolała. Później juz nic
Zero objawów. No i od początku brania CLO czułam jajniki, mocno
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
A ja własnie dostałam wiadomosc od przyjaciólki ze jest w ciązy,cieszę sie bardzo,choc ją pewnie to zaskoczyło.Brała antykoncepcje ale odstawiła bo zachorowała na zapalenie płatu tarczycy i okazalo sie ze kilka guzków w piersi sie utworzylo.Endokrynolog powiedzial ze to schorzenie troche poleczy,wiec antykoncepcje ma naturalną bo parametry tarczycowe przekroczone i troche potrwa zanim sie to unormuje...miesiàc temu wyleczyla sie z zapalenia ale wciàz na leku eutyrox,guzki z piersi sie wchlonèły ale antykoncepcje jeszcze odłozyła...
I tak to jest kochane,tym którym nie zalezy albo nie chcà dostają od tak dzieciàtko a my musimy walczyc i przejsc trudnà droge do celu,niesprawiedliwe.
Mimo to ciesze sie ze tak sie w jej sytuacji stało,a ja ciesze sie z jej szczescia.Moze jutro do niej pojade bo zapraszała,to moze tak bezposrednio sprezentuje mi wirusaAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny nie pisałam ale śledziłam Wasze wpisy na bieżącą. Umieram z niecierpliwości 16.02 będę testować. owulacje miałam 2.02 a od wczoraj mam wrażliwe sutki i biegunkę. Nie chce się nakręcać ale nie jest to łatwe zwłaszcza ze od 18 miesięcy widzę jedną kreskę na teście. Ten cykl jest szczególny bo na usg lekarz powiedział, że pękły dwa pęcherzyki i były dwa ciałka żółte.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Oj Aniu coś tu bliźniakami pachnie;)
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Tego bólu głowy to się boję, ostatnio często nawiedzają mnie migreny.
Monitoring będę miała pod koniec każdego cyklu,czy torbiele się nie potworzyły. Monitoringu przed owu mój gin nie stosuje,wyznaczył tylko dni obowiązkowego seksu;) nawet na kartce zapisał haha;)ania1985 lubi tę wiadomość