CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna no ja też mam nadzieje ze coś wyjdzie, w sumie nie wiem jak to jest,czy jeśli w trakcie coś znajdują to mogą to wyleczyć odrazu??? Czy znów kolejna laparoskopia musi być? Orientujecie się?
mysle ze chyba na razie badanie,bo gdyby okazało sie ze trzeba cos usunąc to juz pewnie jakies znieczulenie musieliby dac,nie wiem sama jak do tego podchodzą,szkoda ze lekarza nie zapytałas..ja bym juz dzwoniła z takim pytaniem do niegoAntoś IVF,Julisia natural
-
minions wrote:dziękuję, jednak obawiam się trochę
ale dziękuję za Twoje słowa.
pójdę coś zjeść, skoro tak mówisz coś w tym jest:).
poczytaj na necie o tym,duzo dziewczyn w ciązy tak ma ale odpowiednia dieta i posiłki opanowywują sytuacjeAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:poczytaj na necie o tym,duzo dziewczyn w ciązy tak ma ale odpowiednia dieta i posiłki opanowywują sytuacje
Kochana jesteś, wiem czytałam, ale są też inne opinie. Bardziej boję się o te cholerna bakterie:(
Nie dość, że choruje na jelita i muszę przyjmować leki, to już drugi tydzień pali mnie gardło i nic mi nie pomaga, a teraz to:( -
Spróbuj na gardło Argentin - to po prostu srebro kolonialne, mi pomaga. Zupełnie bezpieczne w ciąży - taka informacja jest w ulotce. No i dużo nie kosztuje.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
minions wrote:Tak tylko ja już jedne leki przyjmuje - na jelita:( i jak słyszę, że miałabym przyjmować coś jeszcze to załamka:(
kochana,pewnie jestes w kontakcie z lekarzem,zadzwon jutro,wszystko ci wyjasni,jesli bierzesz jakies leki to tym bardziej powinnas skonsultowac to,my mozemy doradzic ale twoją sytuacje lepiej zrozumie lekarz.Moze to efekt brania leków,nie wiem,w kazdym badz razie tyle zmian w twoim ciele zachodzi ze dziwne zeby nic nie było,dlatego w ciązy non stop jestesmy badane to normalne,nie panikuj.Skontaktuj sie z lekarzem,sam zadecyduje czy wizyta w normalnym terminie czy karze ci przyjsc wczesniej.Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny dziękuję!
Już postanowiłam, jutro powtórzę badanie moczu. Później postaram się umówić na wizytę do mojego lekarza pierwszego kontaktu - odnośnie gardła i zapytam o Argentin. I będę pisać do mojego ginekologa. Taki mam plan na jutro.Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
ScarlettKate wrote:Witam wszystkich. Bardzo milo sie was czyta
witamy, witamy. Napisz coś o sobie.
minions lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyminions wrote:Dziewczyny dziękuję!
Już postanowiłam, jutro powtórzę badanie moczu. Później postaram się umówić na wizytę do mojego lekarza pierwszego kontaktu - odnośnie gardła i zapytam o Argentin. I będę pisać do mojego ginekologa. Taki mam plan na jutro.
-
roma wrote:Bo my w ogóle z natury jesteśmy miłe
witamy, witamy. Napisz coś o sobie.
tak zgadzam się z tobą,kazdą nową dziewczyne witamy i kobicujemy jej,kazda z nas jest jednakowo traktowana nie zaleznie od stażu jaki tutaj ma,u nas poczujesz się swojsko a nie jak itruz czego mozna odczuc na innych wątkachAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:mysle ze chyba na razie badanie,bo gdyby okazało sie ze trzeba cos usunąc to juz pewnie jakies znieczulenie musieliby dac,nie wiem sama jak do tego podchodzą,szkoda ze lekarza nie zapytałas..ja bym juz dzwoniła z takim pytaniem do niego
-
Amc wrote:To zrób najlepiej od razu badanie z posiewem. Będzie wiadomo co to za bakteria. Ewentualnie jest jeszcze opcja że siuśki źle oddałaś, nie ze środkowego strumienia, albo np za długo stały w pojemniczku itp
tez tak moze bycAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:tak zgadzam się z tobą,kazdą nową dziewczyne witamy i kobicujemy jej,kazda z nas jest jednakowo traktowana nie zaleznie od stażu jaki tutaj ma,u nas poczujesz się swojsko a nie jak itruz czego mozna odczuc na innych wątkach
No.właśnie poszlam na fioletowa strone i nik tam nie odpowiada kazdy pisze miedzy sobą. Dziewczyny mogą zostac z wami ?? Tam na fioletowej nie jest tak,fajnie jak sie mowi tu jest najleiej i z wami kochane.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Amc wrote:Dziewczyny ile dni po ovu robić betę? Miałam być twarda i czekać do dnia okresu, ale zaczęło mnie korcić.. Niby nie napalam się, clo wykupiona recepta, sama już nie wiem..4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:witamy,cos więcej nam napiszesz?pewnie czytałas troche postów i sama widzisz ze wirusy ciązowe tutaj krązą,jesli chcesz sie zarazic to zapraszamy
Pisałam ze 3 razy na telefonie ale sie kasuje... teraz juz na PC jestem może sie doda normalnie
-
Jagna 75 wrote:tak zgadzam się z tobą,kazdą nową dziewczyne witamy i kobicujemy jej,kazda z nas jest jednakowo traktowana nie zaleznie od stażu jaki tutaj ma,u nas poczujesz się swojsko a nie jak itruz czego mozna odczuc na innych wątkach
Ps. Jagna, aleśmy nam reklamę zrobiłyJagna 75 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy