CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Miłego dnia Wam zycze!
U mnie @ wcześniejszej nadal nie ma,dziś 26 dc,w przyszłym tygodniu będą wyniki biopsji tego jajnika i będę wiedzieć więcej, wtedy kontakt z ginem i dowiem się co dalej bo ten cykl jest bez stymulacji ale po zabiegu powiedział mi ze znamiona owulacji byly:)
Najbardziej ciesze się ze ta noc jakoś przeżyłam spokojnie,troszkę tylko bolaLO ale zaraz przestalo:)
Jagna a Ty w górach? ? Bo ja dojeżdżam hahaha -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć dziewczyny! Miłego dnia Wam zycze!
U mnie @ wcześniejszej nadal nie ma,dziś 26 dc,w przyszłym tygodniu będą wyniki biopsji tego jajnika i będę wiedzieć więcej, wtedy kontakt z ginem i dowiem się co dalej bo ten cykl jest bez stymulacji ale po zabiegu powiedział mi ze znamiona owulacji byly:)
Najbardziej ciesze się ze ta noc jakoś przeżyłam spokojnie,troszkę tylko bolaLO ale zaraz przestalo:)
Jagna a Ty w górach? ? Bo ja dojeżdżam hahaha
Milo słyszec ze noc spokojna,czyli lek zacząl dzialac,z lekiem jest tak ze dopiero po którejs aplikacji z kolei widac efekty.
Udanego wypoczynkuAntoś IVF,Julisia natural
-
A ja po nocce w pracy wstałam z bólem głowy
nawet metforminy nie mam siły łyknąć. 5 dpo,pakuję dwa razy dziennie dowcipnie luteinę. Na razie nic nie czuję, wczoraj lekko pociągnęły oba jajniki.
Monitoring mam za tydzień dopiero. Będę wiedzieć co i jak.... ciekawe czy na dwa dni przed @ będzie na usg coś widać? Czy w te,czy wewte?
A z ciąży mnogiej bardzo bym się cieszyła; D
Pozdrawiam Lejdis;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:22
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna czyli gary będziecie zmywac:))
no licze ze skonczy mi sie horror z brudnymi garami...wychodze do pracy wszystko umyte a kiedy wracam...od razu żałuje ze wróciłam-pełny zlew naczyn a mój lezy i pierdzi w kanapeAntoś IVF,Julisia natural
-
sayuri wrote:A ja po nocce w pracy wstałam z bólem głowy
nawet metforminy nie mam siły łyknąć. 5 dpo,pakuję dwa razy dziennie dowcipnie luteinę. Na razie nic nie czuję, wczoraj lekko pociągnęły oba jajniki.
Monitoring mam za tydzień dopiero. Będę wiedzieć co i jak.... ciekawe czy na dwa dni przed @ będzie na usg coś widać? Czy w te,czy wewte?
A z ciąży mnogiej bardzo bym się cieszyła; D
Pozdrawiam Lejdis;)
no jesli ciąza by była to na usg jeszcze nic,ale czemu tak pózno ten monitoring masz?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:no licze ze skonczy mi sie horror z brudnymi garami...wychodze do pracy wszystko umyte a kiedy wracam...od razu żałuje ze wróciłam-pełny zlew naczyn a mój lezy i pierdzi w kanape
ja tam moją zmywarę kocham, jutro pierwsze CLO... myślę jak dobrać godziny do 2x1 - Ale mam problem na poziomie pantofelka
ale chcę żeby było perfekcyjnie
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
poziomkowa wrote:haha
ja tam moją zmywarę kocham, jutro pierwsze CLO... myślę jak dobrać godziny do 2x1 - Ale mam problem na poziomie pantofelka
ale chcę żeby było perfekcyjnie
ustaw sobie alarm w telefonie (codzienny) rano i wieczorem i wtedy jak go usłyszysz bedziesz kojarzyc ze czas na tabletke.
Licze ze równiez pokocham swoją zmywarkeAntoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny! Ale dzisiaj mamy piękny dzień! Czy zauważyłyście może przypływ energii po CLO? Ja w tym cyklu normalnie fruwam! Zrobiłam już zakupy na zająca, wszystko na chrzest załatwiłam i jestem mega zadowolona. Miłego weekendu wam życzę
czyzbys szła za Matke Chrzestną?
u mnie również piękna pogoda,byłam juz w ogrodzie zamiesc liscie i poobcinac suche koncówki na malinachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 15:44
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Licze ze równiez pokocham swoją zmywarke
Zdecydowanie pokochasz, to jest cud techniki na miarę lądowania na księżycu.
Ok, więc alarmy 7:30 19:30W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Orzeł --> Ja wygrywam
cześć Dziewczyny
Padam na nos. Creme brulle się robi, sernik też, jutro rano jeszcze kruche ze śliwkami ogarnę. Bo dziś stuknęło mi 33 !! No, ale że siostra dziś wróciła ze szpitala po porodzie to zamieszanie małe, bo opiekowałam się jej starsza córeczką. Latałam cały dzień.
A teraz marzę o łóżkuuuu... mmmm02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
agnes87 wrote:Tak Jagna75, już drugi raz będę mamą chrzestną. A tutaj dodatkowo mój chrześniak jest również moim siostrzeńcem
to mysle ze jako Matka Chrzesna zostaniesz obdarowana w dzien uroczystosci specjalnym Błogosławienstwem,Opatrznosc będzie czuwała nad twoimi staraniami.
Poza tym od siostry to musisz się zarazic,jak to w rodzinie bywaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:15
Antoś IVF,Julisia natural
-
Domili wrote:cześć Dziewczyny
Padam na nos. Creme brulle się robi, sernik też, jutro rano jeszcze kruche ze śliwkami ogarnę. Bo dziś stuknęło mi 33 !! No, ale że siostra dziś wróciła ze szpitala po porodzie to zamieszanie małe, bo opiekowałam się jej starsza córeczką. Latałam cały dzień.
A teraz marzę o łóżkuuuu... mmmm
to w te "Jezuskowe" życze ci tego jednego:rychłego zafasolkowania i szczęsliwej ciązy..
Niezłe pysznosciAntoś IVF,Julisia natural
-
...Creme brulle się robi, sernik też, jutro rano jeszcze kruche ze śliwkami ogarnę... mmmm
błagam adoptuj mnie... i karm... będę naprawdę wdzięcznym wychowankiem
a co do 33 i "jezuskowego" wieku, to mi się zawsze kojarzy
"Nad drzwiami pokoju denata znajdował się krzyż drewniany, a na nim figurka mężczyzny lat około trzydziestu trzech"
Ale hepi berzdej i tak
Ja w przyszłym roku 30 - to będzie brzmiało dumnie
Jagna 75, Domili lubią tę wiadomość
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Orzeł --> Ja wygrywam
Jagna 75 wrote:no jesli ciąza by była to na usg jeszcze nic,ale czemu tak pózno ten monitoring masz?
Co do zmywarki to mam od trzech lat i nie oddam;)
Domii najlepszego. Ja taki wiek osiągnę za 3 miesiące -
A teraz marzę o łóżkuuuu... mmmmspełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego