CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miałam dzisiaj niemiłe doświadczenie z testem ciążowy PreTest. No bo pomyślałam sobie, że tej @ nie ma i nie ma, sądząc po śluzie i testach, jak wiecie, prawdopodobnie jestem po owu, ale naczytałam się kiedyś że testy owu wychodzą pozytywne we wczesnej ciaży, no i nigdy nie wiadomo, więc (ja głupia) kupiłam ten test... I jak zawsze wpatrywałam się w niego od początku i... pojawiła się druga kreska. Była tam dłuższy czas i już myślałam, że jakimś cudem się udało, ale ona robiła się coraz bledsza aż zniknęła... Ależ mi było przykro. Nie kupię więcej tego testu
A mój synek też od wczoraj ma 38 - 39 stopni.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Ale miałam dzisiaj niemiłe doświadczenie z testem ciążowy PreTest. No bo pomyślałam sobie, że tej @ nie ma i nie ma, sądząc po śluzie i testach, jak wiecie, prawdopodobnie jestem po owu, ale naczytałam się kiedyś że testy owu wychodzą pozytywne we wczesnej ciaży, no i nigdy nie wiadomo, więc (ja głupia) kupiłam ten test... I jak zawsze wpatrywałam się w niego od początku i... pojawiła się druga kreska. Była tam dłuższy czas i już myślałam, że jakimś cudem się udało, ale ona robiła się coraz bledsza aż zniknęła... Ależ mi było przykro. Nie kupię więcej tego testu
A mój synek też od wczoraj ma 38 - 39 stopni.
Bidulko mojanie smutaj sie głowa do góry!!!
Powiem wam że te choróbska teraz straszne są ja saam miałam grypę jakis cas temu ale jak mnie zmogło to na cały tydzien i też taka byłam słaba.
-
Roma ale dlaczego myślisz ze cos nie tak z tym testem ? Jesli były dwie kreski to ja bym powtórzyła jutro z rana. Z tego co mi wiadomo ( bo do tej pory żaden mnie nie oszukał, nigdy nawet cień cienia sie nie pojawił
) to sprawdza sie po minucie od nasilania ale wszystko co powyżej 5 min juz sie nie liczy. Wiec Roma moze warto jeszcze raz zrobic ?
MonaLiza z tym brzuchem to na dwoje babka wróżyła. Niektóre dziewczyny maja bóle jak na @ a inne nie wiec tym sie nie kieruj. Ja mam tak ze mnie juz od 21 dc zaczyna bolec brzuch i juz nie mam złudzeń ze moze sie udało.
Mamakejti obyśmy sie wstrzeliły w te nasze ovukli
Choć powiem Wam dziewczyny ze dzis mam jakieś takie uczucie cały dzien ze to jest ten szczęśliwy cykl. Wiem wiem głupie to bo skoro przez trzy lata sie nie udało naturalnie to teraz miało by sie udać ... Ale mam takie jakieś wewnętrzne uczucie, heh za tydzien moj brzuch sprowadzi mnie do parteru
Scarlett ja to jestem leniwa troszkę jesli chodzi o ❤️ Dlatego podziwiam i chyba muszę brać przykład
Będzie córeczka -
Biedronka moj mąż też mi dzisiaj powiedział że ma przeczucie że się udało. Ma chłopak silna wiarę. my też juz 3 lata bez rezultatów I lekarze daja nam 1% szansy. Może zdąży się jakiś cud.
Po tabletkach clo zauważyłam że dostaje owulacje zawsze 7 dni po ostatniej tabletce. Też tak macie? -
1% bo mezus ma kiepskie nasienie. Lekarz kazał nam podejść do in vitro bo on dla nas naturalnej drogi nie widzi. My mimo to jeszcze próbujemy. Damy sobie trochę czasu
-
I.Ana.I wrote:Ile razy robiliscie badanie nasienia?
-
I.Ana.I wrote:No nam zaraz 4 lata pyknie staran. Zaczelismy 4 miesiace przed slubem tak na powaznie sie starac
-
I.Ana.I 4 lata? I dopiero teraz dali Ci wspomagacze? Czy wcześniej po prostu nie chciałaś? Przeczytałam we wcześniejszych postach, że też jak ja jesteś drugi miesiąc na wspomaganiu.
Wiecie co, ja chyba w ogóle nie mam śluzu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:00