CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ScarlettKate wrote:Mój tak ma
I max to 5 dni bez było bo badania robił
-
Bella93 wrote:Mojego bolą tylko jak zostanie ostro pobudzony i "nierozładowany"
Bella93 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Na serio go bolą bo nawet przy mnie lekarza się pytał A lekarz mu powiedział że to normalne bo ma dużo nasienia Tylko co się okazało że mało plemników. My kiedyś robiliśmy badanie po 9 dniach abstynencji dla jaj i wyszło że dużo plemnikóW było martwych i bez ruchu. więc ja stosuje się do abstynencji max 5 dni
-
Kochane co do tej spermatogenezy. Caly cykl tworzenia trwa te 72dni czy cykl 16 ale tojest przeciez tak ze one powstaja codziennie. Codziennie dla nowego plemnika rozpoczynaja sie te 72dni. Nastepnego dnia powstaly zalazek plemniora trafia dalej jak na tasmie produkcyjnej.
Te dwa dni przerwy o ktorej mowia lekarze to po to by zebralo sie troche wiecej materialu ktory ruszy do bojumamakejti, Bella93 lubią tę wiadomość
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Olcia1988 wrote:Kochane co do tej spermatogenezy. Caly cykl tworzenia trwa te 72dni czy cykl 16 ale tojest przeciez tak ze one powstaja codziennie. Codziennie dla nowego plemnika rozpoczynaja sie te 72dni. Nastepnego dnia powstaly zalazek plemniora trafia dalej jak na tasmie produkcyjnej.
Te dwa dni przerwy o ktorej mowia lekarze to po to by zebralo sie troche wiecej materialu ktory ruszy do boju
I o to właśnie mi chodziło:)Olcia1988 lubi tę wiadomość
-
Olcia1988 wrote:Kochane co do tej spermatogenezy. Caly cykl tworzenia trwa te 72dni czy cykl 16 ale tojest przeciez tak ze one powstaja codziennie. Codziennie dla nowego plemnika rozpoczynaja sie te 72dni. Nastepnego dnia powstaly zalazek plemniora trafia dalej jak na tasmie produkcyjnej.
Te dwa dni przerwy o ktorej mowia lekarze to po to by zebralo sie troche wiecej materialu ktory ruszy do boju
Głos rozsądku, dzięki Olcia1988;)Olcia1988 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A czy po clo zdążyło wam się że nie czułyscie jajników? ja tak mam W tym cyklu . owu 16 dc potwierdzona testem
Podobno szczuplutkie kobiety najbardziej odczuwają jajniki w I fazie, bo one podrażniają otrzewną. Mi się zdarzało, że czułam tylko owu. -
No ja też nic a nic nie czuję. W każdym cyklu wiedziałam, że jest owu, a teraz na clo nic się nie dzieje...02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
U mnie W 1 cyklu czułam Straszny ból az myślałam że mi brzuch rozwali . teraz nic. Może nie było owu? Ale testy pokazały 2 krechy
-
U mnie W tym miesiącU przez clo późna owu bo 16 dc więc cykl mi się wydłuży Z 24 dni do 30. Będzie długo trzeba było czekać na @
-
czytam i czytam...naprodukowałyscie ładnie stron
widze kilka kandydatek do testowania i kilka za tydzien,jak dobrze pójdzie to ja sama bede startowac...licze na następny weekend ze @ wreszcie trafi do mnie po długich wojażach.Trzymam kciuki,zbliża sie wysyp...za cicho ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:09
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:czytam i czytam...naprodukowałyscie ładnie stron
widze kilka kandydatek do testowania i kilka za tydzien,jak dobrze pójdzie to ja sama bede startowac...licze na następny weekend ze @ wreszcie trafi do mnie po długich wojażach.Trzymam kciuki,zbliża sie wysyp...za cicho ostatnio
Właśnie się zastanawiałam, czy przypadkiem Jagna75 nie zaginęła w akcji poszukiwawczej swojej@
startuj, my tu wszystkie w blokach startowych, czekając na: @, owu albo <5 betaHcg
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."