CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Właśnie się zastanawiałam, czy przypadkiem Jagna75 nie zaginęła w akcji poszukiwawczej swojej@
startuj, my tu wszystkie w blokach startowych, czekając na: @, owu albo <5 betaHcg
daje jej czas do następnej niedzieli,potem się wnerwiam i ide do gina po lutke-będzie zmuszona przyjsc..potem z nią pogadam powaznie by zniknęła gdzies na 9 miesięcytakiz to mój plan
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:daje jej czas do następnej niedzieli,potem się wnerwiam i ide do gina po lutke-będzie zmuszona przyjsc..potem z nią pogadam powaznie by zniknęła gdzies na 9 miesięcy
takiz to mój plan
a więc wojna!
Dobrego dnia wszystkim, ja właśnie swój zaczęłam;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dzien dobry czesc i czołem. Ja tez juz swoj dzien zaczelam. Niestety niewyspana bo znów zasnac nie moglam. I nawet nie wiem czy dzisiejsza temp jest oki bo chyba nie bylo trzech godzin snunowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Pfff filiżanka... ja mam kubek
Ale dzis sie zaopatrze w jakąś herbatke uspokajajaco usypiajaca... kolejnej takiej nocki nie wytrzymiem
Wziete juz ostatnie clo wiec moze bedzie lepiejnowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Dzień dobry
Wiecie co, ja to w sumie nie wiem kiedy powinnam mieć dzień @. Tak jak niektóre dziewczyny piszą, że wiedzą co do dnia, kiedy powinno być. Nigdy nie miałam regularnych miesiaczek. Pozniej bralam tabletki anty no i teraz drugi cykl na aromku. W pierwszym owu miałam 19 dc i @ dostałam w 33 dniu. Teraz miałam w 15 dc, więc @ powinna być coś koło 30 dc, czyli dziś. Zobaczymy
-
Czesc. Ja w sumie tez nigdy nie jestem pewna kiedy dostane. Zalezy jakie tabsy bralam od lekarza. Byl okres gdzie dostawalam jak w zegarku ale to chyba po luteinie. Pozniej mi przeszlo i mialam cykl 32-35 dniowy. W 1 cyklu z CLO dostalam @w 29 dc. Wiec teraz licze na ppdobny czas trwania cyklu
-
Cześć dziewczyny,ależ się najechałam w mega korkach,na szczęście już jestem w pracy.wzięłam rano trzecia tableteczke clo i obliczam ze w przyszły pon będzie owu,ależ mam stresika żeby się udało.w piątek pewnie pójdę na monit bo to będzie 11 dc.
Miłego dnia Wam zycze!!! -
Mnie naszczescie praca odciaga od myślenia i czas szybciej leci. Jak wroce do domku to juz po 17.00 cos zjesc jakis filmik z mezem obejrze pogadamy i spac;) wiec jakos leci. Wczoraj mi sie strasznie dlużylo i jeszcze ten bol podbrzusza mnie dekoncentrowal
-
Cześć dziewczyny jestem totalnym świeżakiem na OvuFriend po pierwszej serii inofem + duphaston + clo dziś 2 dzień po clo (2x1 od 5 dnia cyklu do 9 dnia cyklu) nie wiem czego mam się spodziewać, jak to będzie i czy w ogóle będzie... Do lekarza idę w 18 dniu cyklu czyli 21. 03 i magicznymi wynikami, których nie umiem czytać i nie umiem nic wywnioskować insuliny i prolaktyny (prolaktyna w normach referencyjnych a insulina niestety lekko nie) no i na usg, zobaczyć czy coś się zadziało... Pomyślałam że w grupie raźniej... wśród moich znajomych nikt takich perypetii nie miał, więc...
Uff pierwszy post za mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:30
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Cześć dziewczyny jestem totalnym świeżakiem na OvuFriend po pierwszej serii inofem + duphaston + clo dziś 2 dzień po clo (2x1 od 5 dnia cyklu do 9 dnia cyklu) nie wiem czego mam się spodziewać, jak to będzie i czy w ogóle będzie... Do lekarza idę w 18 dniu cyklu czyli 21. 03 i magicznymi wynikami, których nie umiem czytać i nie umiem nic wywnioskować insuliny i prolaktyny (prolaktyna w normach referencyjnych a insulina niestety lekko nie) no i na usg, zobaczyć czy coś się zadziało... Pomyślałam że w grupie raźniej... wśród moich znajomych nikt takich perypetii nie miał, więc...
Uff pierwszy post za mną
Witaj Ateno87! Oczywiście, że w grupie raźniej! Problem podzielony to problem mniejszy;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
atena87 wrote:Cześć dziewczyny jestem totalnym świeżakiem na OvuFriend po pierwszej serii inofem + duphaston + clo dziś 2 dzień po clo (2x1 od 5 dnia cyklu do 9 dnia cyklu) nie wiem czego mam się spodziewać, jak to będzie i czy w ogóle będzie... Do lekarza idę w 18 dniu cyklu czyli 21. 03 i magicznymi wynikami, których nie umiem czytać i nie umiem nic wywnioskować insuliny i prolaktyny (prolaktyna w normach referencyjnych a insulina niestety lekko nie) no i na usg, zobaczyć czy coś się zadziało... Pomyślałam że w grupie raźniej... wśród moich znajomych nikt takich perypetii nie miał, więc...
Uff pierwszy post za mną
Witamy Cię w naszym sympatycznym gronie,tak się składa że ja akurat tez w tym cyklu biorę clo od 5-9 dc tak jak Ty,tyle że to już moja 6 stymulacja,idziemy razem:)