Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Właśnie się zastanawiałam, czy przypadkiem Jagna75 nie zaginęła w akcji poszukiwawczej swojej@;)
    startuj, my tu wszystkie w blokach startowych, czekając na: @, owu albo <5 betaHcg

daje jej czas do następnej niedzieli,potem się wnerwiam i ide do gina po lutke-będzie zmuszona przyjsc..potem z nią pogadam powaznie by zniknęła gdzies na 9 miesięcy :-) takiz to mój plan

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    daje jej czas do następnej niedzieli,potem się wnerwiam i ide do gina po lutke-będzie zmuszona przyjsc..potem z nią pogadam powaznie by zniknęła gdzies na 9 miesięcy :-) takiz to mój plan

a więc wojna! ;)

Dobrego dnia wszystkim, ja właśnie swój zaczęłam;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry czesc i czołem. Ja tez juz swoj dzien zaczelam. Niestety niewyspana bo znów zasnac nie moglam. I nawet nie wiem czy dzisiejsza temp jest oki bo chyba nie bylo trzech godzin snu :-(

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Olcia1988, dobrego dnia pomimo niewyspania! Ja już z filiżanką kawy, żeby jakość życia podnieść;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfff filiżanka... ja mam kubek :-D
    Ale dzis sie zaopatrze w jakąś herbatke uspokajajaco usypiajaca... kolejnej takiej nocki nie wytrzymiem :-(
    Wziete juz ostatnie clo wiec moze bedzie lepiej

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki ;-) a u mnie of zaznaczyło ovu. Jestem w szoku normalnie.Ide zaraz na badania i sie zastanawiam czy nie zrobic Lh jak sprawdzic po hormonach czy ovu byla?

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro mam usg i zobaczymy czy ten pecherzyk dominujący jest czy nie ;-)

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Wiecie co, ja to w sumie nie wiem kiedy powinnam mieć dzień @. Tak jak niektóre dziewczyny piszą, że wiedzą co do dnia, kiedy powinno być. Nigdy nie miałam regularnych miesiaczek. Pozniej bralam tabletki anty no i teraz drugi cykl na aromku. W pierwszym owu miałam 19 dc i @ dostałam w 33 dniu. Teraz miałam w 15 dc, więc @ powinna być coś koło 30 dc, czyli dziś. Zobaczymy

uwo99n73lnbybmmo.png
  • I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Ja w sumie tez nigdy nie jestem pewna kiedy dostane. Zalezy jakie tabsy bralam od lekarza. Byl okres gdzie dostawalam jak w zegarku ale to chyba po luteinie. Pozniej mi przeszlo i mialam cykl 32-35 dniowy. W 1 cyklu z CLO dostalam @w 29 dc. Wiec teraz licze na ppdobny czas trwania cyklu

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,ależ się najechałam w mega korkach,na szczęście już jestem w pracy.wzięłam rano trzecia tableteczke clo i obliczam ze w przyszły pon będzie owu,ależ mam stresika żeby się udało.w piątek pewnie pójdę na monit bo to będzie 11 dc.
    Miłego dnia Wam zycze!!!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 14 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna jak @ szybko Ci nie przyjdzie to już naprawdę będzie musiała odejść na dłużej czyli na 9 miesięcy! Bo to juz jest przegięcie!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odkad sie staram o dziecko o niczym innym nie jestem w stanie myśleć. Zwłaszcza o pracy :/

uwo99n73lnbybmmo.png
  • I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie naszczescie praca odciaga od myślenia i czas szybciej leci. Jak wroce do domku to juz po 17.00 cos zjesc jakis filmik z mezem obejrze pogadamy i spac;) wiec jakos leci. Wczoraj mi sie strasznie dlużylo i jeszcze ten bol podbrzusza mnie dekoncentrowal

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie właśnie nie. Tym bardziej, że pracuję w domu, to nie mogę przestać myśleć. Chyba w jakąś depresję wpadam.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, też pracuję głównie w domu i ciężko mi się skupić;( teraz jestem oderwana, bo córa chora i siedzimy razem w domku;(

f2w3skjotzzbwk43.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem totalnym świeżakiem na OvuFriend po pierwszej serii inofem + duphaston + clo dziś 2 dzień po clo (2x1 od 5 dnia cyklu do 9 dnia cyklu) nie wiem czego mam się spodziewać, jak to będzie i czy w ogóle będzie... Do lekarza idę w 18 dniu cyklu czyli 21. 03 i magicznymi wynikami, których nie umiem czytać i nie umiem nic wywnioskować insuliny i prolaktyny (prolaktyna w normach referencyjnych a insulina niestety lekko nie) no i na usg, zobaczyć czy coś się zadziało... Pomyślałam że w grupie raźniej... wśród moich znajomych nikt takich perypetii nie miał, więc...
    Uff pierwszy post za mną :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:30

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atena87 wrote:
    Cześć dziewczyny jestem totalnym świeżakiem na OvuFriend po pierwszej serii inofem + duphaston + clo dziś 2 dzień po clo (2x1 od 5 dnia cyklu do 9 dnia cyklu) nie wiem czego mam się spodziewać, jak to będzie i czy w ogóle będzie... Do lekarza idę w 18 dniu cyklu czyli 21. 03 i magicznymi wynikami, których nie umiem czytać i nie umiem nic wywnioskować insuliny i prolaktyny (prolaktyna w normach referencyjnych a insulina niestety lekko nie) no i na usg, zobaczyć czy coś się zadziało... Pomyślałam że w grupie raźniej... wśród moich znajomych nikt takich perypetii nie miał, więc...

Witaj Ateno87! Oczywiście, że w grupie raźniej! Problem podzielony to problem mniejszy;)

f2w3skjotzzbwk43.png

Wysłany: 14 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atena87 wrote:

Witamy Cię w naszym sympatycznym gronie,tak się składa że ja akurat tez w tym cyklu biorę clo od 5-9 dc tak jak Ty,tyle że to już moja 6 stymulacja,idziemy razem:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poniedzialkowo.
    U mnie nadal brak skoku m ciągnie jajnik. Jestem pewna ze torbiel się zrobiła. Jutro kontrola . Jakie jest leczenie w przypadku powstania torbieli?

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia... oczywiście zwyłam się jak wariat ale wiem że od teraz będzie mi trochę lżej :)

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
‹‹ 1350 1351 1352 1353 1354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ