CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Mona, przykro mi. Ale jest nowy cykl i nowa szansa. Z każdym cyklem szanse rosną
Boże, chyba Wam płacą za wpisy bo wczoraj nie odwiedziłam forum i juz nie nadążam czytać
No a właśnie wczoraj miałam monitoring , to środek pierwszego cyklu z clo. Lekarz zapytał czy nie boję się bliźniąt, bo są 2 pęcherzyki. Endometrium 8.7. Podobno wszystko ok. Dziś mąż dał złotego strzała. Póki co tylko z oviterellazobaczymy jak wieczorem się popisze, bo wczoraj to ja nie miałam siły palcem u nogi nawet ruszyć
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Poziomkowa to trzymam kciuki za Ping-ponga
oj lody pistacjowe mniam mniam ....
MonaLiza no to ci małpa ta @ co sie tak ostatnio uparła i wszystkie nas nachodzigłowa do góry bo grunt to pozytywne myślenie!
Domili to moze bedzie złoty strzał z dwururkipowodzenia i wiecej zaangażowania tam prosze
Jagna a ty gdzie sie ukrywasz ? Odczuwam tu brak ciebiehello !!!!
poziomkowa lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
I.Ana.I wrote:Oj. U mnie jeszcze 10 dlugich dni do @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:16
-
I.Ana.I wrote:Miałam bol 3 dni temutemu ( bolalo mnie podbrzuszs jak na @ i bol lewego jajnika w sumie to klucie). A sluzu zawsze brak.
-
ana1122 wrote:U mnie 11;-) mamy podobnie. masz jakieś bole jajników? śluz?
Ja tez mam 11 dni czekaniamnie brzuch bardzo bolał w niedziele rano i wywnioskowałam ze ovu troche jeszcze czułam lewy jajnik w poniedziałek a dzis juz cisza, ale za to juz cycki zaczęły bolec
Będzie córeczka -
I.Ana.I wrote:Ja ogolnie weszlam bodajze na kafeterie zeby zobaczyc co to za bol i co dziewczyna to inne zdanie i objawy
-
I.Ana.I wrote:No kilka dziewczyn mialo taki bol od 2do 4 dni po ovu i okazalo sie ze pozniej byly II kreski. Ja sie na to nie nastawiam. Powiedzcie mi czy macir gazy? Kurcze od wczoraj mam a dzis to pierdze non stop i smierdzace sa a nic takiego nie jadlam.
-
sayuri tak jest ! Cały dzień mnie brzuch bolał, czułam, że się zbliża @ no i bęc plamienie. W sumie czyli dzis już pierwszy dzień cyklu? Jako takiego krwawienia nie mam, zresztą raczej nigdy nie mam.
A plan na ten cykl, to podwójna dawka Aromka 3-7 dc. W 14 dc mam przyjść z pregnylem na monitoring. Kurcze wypada to w świąteczny poniedziałek:/ Chociaż nie wiem czy nie będzie za późno, skoro w tym cyklu miała owu w 15 dc. Przedzwonię jutro do gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:11
-
Dziewczyny czy mozecie mi podpowiedziec? Nie lubie " surfowac" na telefonie, a meczy mnie pewna sprawa..chodzi o godzine brania clo.
Codziennie rano na czczo biore Euthyrox a po godzienie sniadanie. Mam brac clo 1 tabletkę rano od 5-9 dnia..i tu moje pytanie. Kiedy dokładnie rano?lekarza nie spytałam, z tego co udalo mi sie wyszperac w necie, to euthyroxu nie laczy sie z innymi lekami. Zglupialam i nie wiem kiedy najlepiej brac to clo. Z gory dziekuje za rady!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec