CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do witamin to ja od tego cyklu juz tak na powaznie podeszlam do suplementacji mojej i meza. Witamina b compleks (dawki ok 300% wiec tak ok jak ktoś nie ma jakis konkretnych problemow) kwas foliowy wiesiolek wit c i wit d to te ktore bralismy oboje. Ja dodatkowo bralam magnez bo jakos czulam ze go trace i pilnowalam sie zeby codziennie wypic szklanke mleka 3,2% ze wzgledu na wapn. Ja czuje poprawe w ogolnym samopoczuciu maz nie bardzo widzi roznice. Ja dodatkowo zauwazylam roznice w wyglądzie zapachu i nie tylko jego spermy. Zobaczymy czy to cos dalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 06:48
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Mamakejti nie stresuj sie. Poogladaj wykresy innych zaciażonych i zobacz ze miektore mialy plemienia
Mam kolezanke w pracy ktora bedac juz w 3mcu ciąży nie wiedziala o tymbo @miala normalnienowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! ale się tu dzieję... trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno!!! Jak zawsze, szczerze Wszystkim życzę owocnego i pozytywnego dnia.
Ja jestem w 21 dc i 4 dzień na dupku i się zaczyna jazda z humorkami, wczoraj wyłam, dziś jestem nakręcona od rana, zastanawiam się na kim niechcący się wyżyję... (mam nadzieję że oberwie się mojemu szefowi:P)Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Cześć dziewczyny
, miłego dnia.
Mamakejti daj znać jak zrobisz betę. Mocno trzymam kciuki, aby ładnie urosła.
Ja już swoje pierwsze clo wzięłam, teraz jeszcze chwilę poleniuchuje, a potem zabieram się za prasowanie. Miałam też co prawda myć okna, ale pada deszcz, więc sobie odpuszczę
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
I.Ana.I wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czym sie rozni laporoskopia od histeroskopi?
Laparoskipia jest przez powloki brzusznej, robią 3 dziurki i oglądają jajniki i jajowody,histeroskopia jest badaniem samej macicy od dolu -
Cześć dziewczyny:)
Pieknie dzisiaj u nas:))
Mnie coś zaczęło swiedzieć delikatnie a cholerka jestem świeżo po skończeniu laktowaginalu,chyba że to ze względu na jakieś zmiany hormonalne.bo nie kojarzę żebym mogła ostatnio grzybka złapać -
I.Ana.I i to i to?? ale zobacz jak stwierdził że jest to potrzebne to lepiej spędzić w szpitalu 1 dzień a nie 2 i lepiej dochodzić do siebie raz a nie dwa razy i od razy będziesz wiedziała co i jak... a nie jedno badanie i hymm za miesiąc następne bo coś tam coś tam i w ten sposób może szybciej się dowiesz o co chodzi (o ile w ogóle o coś chodzi) a co za tym idzie szybciej będziesz w ciąży
Więc generalnie jak jest potrzeba wykonania tych badań to OK lepiej na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:47
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
I.Ana.I wrote:Czyli kazde z badan ma co innego na celu?
Tak każde jest po co innego,ale ja w karcie wypisowej miałam napisane ze miałam histerolaparoskopie zwiadowcza wiec sprawdzili wszystko za jednym zamachem -
Także polecam bo byłam tylko 2,5 dnia w szpitalu,a ostatnio na monitoringu doznałam szoku jak bardzo poprawiło mi się funkcjonowanie całego układu rozrodczego,dosłownie jakby wszystko zaczęło pracować na nowo