X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Zycze by jednak do wyjazdu doszlo,moze jeszcze sie pozmienia cos.Zmiana jest wam troche potrzebna :-)

Wiesz jeśli chodzi o wyjazdy to mam przekonanie że tam na górze wie najlepiej...jak mamy uniknąć czegoś to lepiej zostańmy ...najwcześniej będziemy wiedzieli w piątek czy pojedziemy...u mnie 21dc i zaczyna sie najgorszy okres czekania...wrr

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Wiesz jeśli chodzi o wyjazdy to mam przekonanie że tam na górze wie najlepiej...jak mamy uniknąć czegoś to lepiej zostańmy ...najwcześniej będziemy wiedzieli w piątek czy pojedziemy...u mnie 21dc i zaczyna sie najgorszy okres czekania...wrr
    Tego nie da sie przeskoczyc :-)

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Martek32 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki chciałabym Was poinformować, że po CLO miałam tzw. efekt odbicia i w pierwszym cyklu bez stymulacji udało się!! Nie traćcie nadziei... ja już byłam umówiona na laparoskopię... walczcie i nie poddawajcie się!

Adziulka92, Wedmoczka, Angie 31, ScarlettKate, Milka88 lubią tę wiadomość

p19uskjoanbl0vs1.png[/url]
    Mama wspaniałego pięciolatka.
    Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
    „Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
  • agnes87 Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martek32 wrote:
    Dziewczynki chciałabym Was poinformować, że po CLO miałam tzw. efekt odbicia i w pierwszym cyklu bez stymulacji udało się!! Nie traćcie nadziei... ja już byłam umówiona na laparoskopię... walczcie i nie poddawajcie się!
    Gratuluję! Ile miałaś cykli z CLO?

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martek32 wrote:
    No to gratki,zdrowej ciązy kochana.
    Tak,to prawda,dzialanie clo odczuwa sie jeszcze ze dwa cykle po zakonczeniu.Dobre wiesci :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki.jestem po usg prenatalnym, wszystko super, dzidziolek ma już blisko 5cm. :)
    Jestem taka szczęśliwa i uspokoiłam się jak zobaczyłam jakie fiku miku bobas wyprawia w tym moim brzuchu :)

Wiruski wiruski wiruski dla Was :)

agnes87, Milka88, MonaLiza lubią tę wiadomość

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amc wrote:
    Kobitki.jestem po usg prenatalnym, wszystko super, dzidziolek ma już blisko 5cm. :)
    Jestem taka szczęśliwa i uspokoiłam się jak zobaczyłam jakie fiku miku bobas wyprawia w tym moim brzuchu :)

Dopiero co testowałas a juz prenatalne..szybko biegnie czas.Wspaniale wiesci ze mogłas swojego bobaska widziec w akcji i ciesze sie ze wszystko dobrze.Dbaj o siebie,najwiekszy skarb nosisz pod sercem.A płci nie chcieliscie wiedziec?

Amc, Malowanka lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na płeć jeszcze za wcześnie ;) ale za miesiąc pewno już będzie wiadomo :) ni chyba że dzieć będzie się chować ;)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amc wrote:
    Na płeć jeszcze za wcześnie ;) ale za miesiąc pewno już będzie wiadomo :) ni chyba że dzieć będzie się chować ;)
    Moja przyjaciólka byla dzis i juz wie ale ona pełne 13 tygodni dzis...juz niedlugo bedziecie wiedziec,wazne by zdrowe bylo

Amc lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w przeciągu dwóch tygodni dzidzie sporo rosną. Ja mam wg dzisiejszego usg 11t3d.
    Ważne że są rączki i nóżki, a czy będzie siurak czy cipucha to wezmę to na klatę ;)

Olcia1988, roma lubią tę wiadomość

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amc wrote:
    No w przeciągu dwóch tygodni dzidzie sporo rosną. Ja mam wg dzisiejszego usg 11t3d.
    Ważne że są rączki i nóżki, a czy będzie siurak czy cipucha to wezmę to na klatę ;)
    Juz za 5miesiecy wezmiesz na klate :-) :-)

Amc lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konga,masz juz treme?bo ja jakos niby wiem ze to juz pojutrze spróbuje ale nie jestem przekonana czy bedzie pozytyw...czuje pewnosc ale sama nie wiem czego,czy tego ze wiem ze jestem w ciazy czy tego ze nie jestem,dziwne..chyba poprostu jestem pogodzona z faktem ze jesli nie ten cykl to moze nastepny i dlatego nie czuje paniki.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Konga,masz juz treme?bo ja jakos niby wiem ze to juz pojutrze spróbuje ale nie jestem przekonana czy bedzie pozytyw...czuje pewnosc ale sama nie wiem czego,czy tego ze wiem ze jestem w ciazy czy tego ze nie jestem,dziwne..chyba poprostu jestem pogodzona z faktem ze jesli nie ten cykl to moze nastepny i dlatego nie czuje paniki.

Okropnie się stresuje, ale jutro mam dużo spraw do załatwienia to jakoś zleci. W piątek czekając na wynik bety to chyba włosy powyrywam. Jestem dobrej myśli. Lecz jeżeli się nie uda to będziemy starać się dalej. Nie teraz to w maju już obowiązkowo. :)

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amc wrote:

Ale sie ciesze:D
    MNie póki co mecza młdości i wymioty oraz meeega sennosć. Jutro mam usg jestem 6 tyg i 2 dniu mam nadzieje że bedzie serduszko :D

Oczywiscie wirrruski wam śle :D każdej sie uda wiere w to
    p.s ja tez mam dzidzie po cyklu z clo z tzw odbicia :D

Amc, Adziulka92 lubią tę wiadomość

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś dostałam wyniki krwi takie ogólne bo to badania okresowe do pracy i wyszło mi że mam za wysoki cholesterol. 211 czy coś koło tego :( pani dr orzecznik powiedziała że to bardzo duży. więc trzeba przejść na dietkę. obawiam się że mąż może mieć większy bo się strasznie opycha kupnymi słodyczami.

leków nie chcę brać więc pozostaje zbicie dietą ziółkami itp a przy okazji znalazłam taki artykuł. może Was zaciekawi http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Wysoki-poziom-cholesterolu-utrudnia-poczecie,wid,16758311,wiadomosc.html?smgputicaid=616d3b

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    MNie póki co mecza młdości i wymioty oraz meeega sennosć. Jutro mam usg jestem 6 tyg i 2 dniu mam nadzieje że bedzie serduszko :D

No kochana to ciąża Cię nie oszczędza ;) ja w tej prawie bez mdłości i.tylko 3 pawiki :)
    Powodzenia kochana na wizycie :)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    Okropnie się stresuje, ale jutro mam dużo spraw do załatwienia to jakoś zleci. W piątek czekając na wynik bety to chyba włosy powyrywam. Jestem dobrej myśli. Lecz jeżeli się nie uda to będziemy starać się dalej. Nie teraz to w maju już obowiązkowo. :)
    :-) :-) :-) jestem dobrej mysli

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:

Cieszymy sie z tobà,daj znac jak po wizycie bedzie.Fajnie ze wszystko w porzàdku,z pewnoscià wiruski jeszcze dzialają :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • moniaaa_1988 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adziulka92 wrote:
    Też się nad tym poważnie zastanawiam, jeśli w tym cyklu się nie uda to chyba się zdecyduje. W Katowicach w klinice robią sono-HSG za 500zł więc tyle jestem w stanie wyłożyć :) Tymbardziej że jeśli kolejne wyniki nasienia meża w najbliższych miesiącach będą słabe to chce podejść do IUI a tam wymagane jest badanie na drożność.

Ja jutro mam właśnie sono hsg w Angelius Provita w Katowicach, 500 zł kosztuje :)
    Troche się boję ale rozmawiałam z pielęgniarka dzisiaj i dają jakiś zastrzyk i czopek wiec mam nadzieję że nie będzie boleć.

Jagna 75 lubi tę wiadomość

03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
    PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaaa_1988 wrote:
    Ja jutro mam właśnie sono hsg w Angelius Provita w Katowicach, 500 zł kosztuje :)
    Troche się boję ale rozmawiałam z pielęgniarka dzisiaj i dają jakiś zastrzyk i czopek wiec mam nadzieję że nie będzie boleć.
    Daj znac jak bedzie po wszystkim,bedziemy z tobà :-) :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1515 1516 1517 1518 1519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ