CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pabelka rozumiem. noo i wierze ze na zywo wyglada ładniej. ciekawe jak sie to zakonczy u Ciebie. oby dobrze:)
Brzydalku ja tez dzis miałam wyzszą temperaturę o 0.2 stopnia a wczoraj wziełam pierwszą dawkę CLO. ciekawe czy to ma wpływ na temperaturę choć sądzę że nie. -
Brzydal CLO podwyższa tempke, mi namieszał w temp. w 1 cyklu.
Pabelka nie nakręcaj się proszę, mi też w tamtym cyklu wyszedł cień cienia, nie chciałam pisać, bo po co. Poczekaj jeszcze kilka dni. Albo zrób tą betę i będziesz wiedziała na 100 % a nie domyślała się. Mi też wyszedł 25 a potem za parę dni robiłam czułość 10 i nic już nie wyszło. -
Staram sie nie nakrecac,wiem ze roznie moze byc...
Tak czy innaczej predzej czy puzniej sie doczekam,kazda z nas sie doczeka tych pieknych wyraznych 2 kreseczek ktorych nie trzeba bedzie szukac na sile pod swiatlo...
Czekam do jutra,no moze uda mi sie doczekac niedzieli!
Zycze wszystkim Wam dziewczyny POWODZENIA! -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MAdziara:) a masz możliwość pokazac nam tutaj ten teścik Pabelki?? co tam wywnioskowałyście.....???
MADZIA to co to była ta plamka?? a rozpulchniona i przerośnięta macica o czym może świadczyć???
wlasnie z tel nie moge...ja nie widze tam drugiej kreski lekki cien...powinna poczekac do niedzieli i sie nie nakrecac ...ja tez specyficznie podchodze do swoich objawow ...nie dam sie wkrecic juz...kropka raz jest raz nie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 13:20
-
Ja juz mam koniec złudzeń.. beta negatywna... jeszcze koleżanka w pracy oznajmiła, że jest w ciąży. Ja się po prostu załamie. Chce do domu, wypłakać się i posiedzieć w samotność. Mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i przestać się w ogóle się starać.
-
Milcia ten przyszly cykl bedzie Twoj! Dasz rade! My kobiety dla tego do czego dazymy jestesmy w stanie przejsc wszystko! *;
-
Zapomnialam Wam napisac o swoim snie,wiec'
Snilo mi sie ze zobaczylam 2 kreski i umowilam sie na wizyte do gina.wiec on do usg a tam-2 malenkie fasolki!!!
Jeszcze taki sen...AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny