CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:no to jest niezła wartość dodana, może ten żel nie tylko daje poślizg, ale także właśnie jakoś blokuje wypływanie żołnierzy....ciekawe jak w środku działa, czy też jakoś "tężeje".....ja jeszcze nie próbowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 09:27
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Olcia1988 wrote:My w środę jedziemy na badanie nasienia. Ciekawe co wyjdzie.troche siemartwie bo ten moj za owockami czy warzywkami nie przepada lubi piwko a jedyne na co ma zawsze ochote to slodycze. Mam swiadomosc ze mogabyc parametry obnizone. Mazm tylko nadzieje ze nie bedzie bardzo zle.
Wiecie moze ile się czeka na wyniki? -
Katka80 wrote:Dziewczyny są dwa pęcherzyki po 18 mm i to na prawym jajniku!!
który dzień cyklu?
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Katka80 wrote:Dziewczyny są dwa pęcherzyki po 18 mm i to na prawym jajniku!!
Brawo Katka80, zuch-dziewczyna! Liczymy zatem na bliźniaki!!
Ja monitoruję o 19:10, także wieczorem zaraportuję czy coś tam się u mnie dzieje..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
innamorata88 wrote:Super! U mnie owulacja poszła z 2 jajników
który dzień cyklu?
Oczywiście liczę na bliźniaki
Ladybird:) lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
mamakejti wrote:no to jest niezła wartość dodana, może ten żel nie tylko daje poślizg, ale także właśnie jakoś blokuje wypływanie żołnierzy....ciekawe jak w środku działa, czy też jakoś "tężeje".....ja jeszcze nie próbowałam1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Ale muszę Wam powiedzieć, że w tym cyklu jajniki mnie zmyliły bo boli mnie lewy jajnik a nie prawy. Szłam z przekonaniem, że owulka znowu będzie z lewego. Teraz trzeba tylko działać i czekać.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
agnes87 wrote:Dziewczyny jak zaznaczacie na wykresie takie objawy jak kilkusekundowe kłucie w dole brzucha? Zawsze miałam inny ból owulacyjny który zwykle przypadał na dzień owulacji - a ten ból jest inny i trwa już 2 dzień.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Cześć dziewczyny. Chciałam was się poradzić w kwestii CLO.
Obecnie przechodzę mój 1cs z tym lekiem.
Lekarz, który mi go przepisał nie wspomniał nic o monitoringu...
Czy jest on konieczny?
+ czy duże jest prawdopodobieństo ciąży bliźniaczej?
Z góry dzięki i pozdrawiam ciepło:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Witaj Sunset ❤
Monitoring wazny,pomaga sprawdzic czy lek działa na ciebie,kontrolujesz wzrost pŕcherzyków oraz czy nic sie z nich w trakcie nie tworzy(cysta,torbiel) poza tym sprawdzasz czy ovu bedzie/byla...ten lek musi byc podawany pod kontroląAntoś IVF,Julisia natural