CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgadzam się z dziewczynami, Milcia póki nie ma @ jest nadzieja..
Madzia ja gdy okazało się ze jestem w ciąży z córa miałam takie bóle ze byłam pewna że jednak @ przyjdzie.. Nie przyszła..jedyne co było wtedy inne to przeokropny ból piersi..
Mnie teraz tak bolą jajniki ze nie mogę się ruszyć, myślicie że to już po owulacji? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnbe w jakim wieku masz dziewczynke? A te bole to moze zapowiadajace owulke najpredzej
Pabelka gdzie jestes ..tesknie...wszystkie przyjaciolki mnie zostawcie ...trzeba sie wziasc w garsc i walczyc dalej bo warto !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUgotowalam sobie z godz temu zupe ...miala byc pomidorowa z ryzem a jest takie misz masz bo nie dalam koncentratu ..cos jak rosol z ryzem...tak mnie ssie od paru dni..po tym szpitalu szczegolnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:04
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystko ok z tym testowaniem, ale u mnie to jest dzisiaj już 20 dzień po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Trzy testy wyszły negatywne i w piątek beta też. Sama już nie wiem... Może poczekam jeszcze ze dwa dni i zrobię znowu test. Dzisiaj jest 9 dzień po odstawieniu luteiny i nadal nic. Czy to normalne, że tak długo po odstawieniu nie ma okresu? Dużo dziewczyn pisało, że po 2-3 dniach dostawały, a ja tu czekam i czekam.
-
nick nieaktualnyFajnie mam nadzieje i sie modle do Pana Boga zebym miala chodz jedno swoje tak czy adoptowane ....dobra koniec rozczulania...ide zupy dolac....krupniczek tez mmmmmmniam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:43
AnBe lubi tę wiadomość
-
Madziara trzymam kciuki za dwie kreski, trzymam też mocno kciuki za wytrwanie w decyzji co do adopcji - to WIELKI DAR.
U mnie jajnik napier... że już nie mogę do tego brzuch boli jak na @ i czuje się jakbym miała PMS. Może coś się jeszcze wykluje i jajo jakieś urośnie.
Milicia jeśli nie ma @ to wszystko się może zdarzyć -
nick nieaktualnyIngebjorg wrote:Madziara trzymam kciuki za dwie kreski, trzymam też mocno kciuki za wytrwanie w decyzji co do adopcji - to WIELKI DAR.
U mnie jajnik napier... że już nie mogę do tego brzuch boli jak na @ i czuje się jakbym miała PMS. Może coś się jeszcze wykluje i jajo jakieś urośnie.
Milicia jeśli nie ma @ to wszystko się może zdarzyć
wiem napewno ze jak nie zajde....skladamy te dokumenty...to silniejsze ode mnie...Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe a skąd ten dół!!!??? a sio!! a sio!! jest ranek:) wykres masz ładny więc nie ma się co smutać
MILCIA a Ty jak się czujesz?? jak temperaturka?? a może ten okresior już przyszedł??
MADZIARKA Ty tak samo, jak sie czujesz:) jak jajniczki? zupka smakowała:) sama nieraz zrobię takie nie wiadomo co:P ale u mnie z robieniem zup t jakaś porażka:D
a ja jestem po ostatniej dawce CLO.
w czwartek idę do lekarza, strach mnie ogarnia lekki....
pozatym czuję się dobrze, trochę mnie pragnienie męczy...
wczoraj przygotowałam sobie porcję tabletek na dzisiejszy cały dzień, ładnie rozdzieliłam na rano południe i wieczor, mężowi też zapodałąm do pudełeczka i co?? zeżarł mi rano moją ranną porcję razem z CLO!!!! :<
myślałam że go zamorduję, zrobię to jak wróci z pracy, dobrze że miałam w pudełeczku jeszcze pięc tabletek na przyszły cykl....;/
najwyżej jak się nie uda teraz to poprosze gienka żeby mi przepisał nowe CLO i powiem prawdę co z tą jedną tabletką się stało:PTuśka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyahh widzisz Robotka, mi wiele nie trzeba żeby się zdołować.. na 13.15 idę na monitoring.. zobaczymy czy pękły i jakie jest endo...
Udany ten Twoj mążheheehee kiedyś jedna z dziewczyn na forum pisała że babcia jej zjadła duphaston bo myślała że to tabletki od bólu głowy
-
hahahaha nooo trzeba się pilnować
mój to pewnie różnicy nie zauważył mimo że tabletki dla niego różnią się od tych moich.
AnBe to trzymam kciuki za monitorek:) a miałaś podawany PRegnyl czy czekasz na samoistne peknięcie?? -
nick nieaktualnyNie nie miałam Pregnylu, jeśli dzis by się okazało że nie pękły to pewnie bym dostała, ale czuje że w nocy owulka była.. wieczorem strasznie mnie bolały jajniki, ruszyć się nie mogłam... Pytanie tylko czy wszystkie pękły bo coś mnie ciągnie jeszcze prawy jajnik a tam były dwa pęcherzyki,.. Wszystko się okaże popołudniu..
-
Cześć dziewczynki:)
Robotka fajnego masz mężaAle w sumie mój też taki zawieszony, zwłaszcza rano, wtedy można do niego mówić i tak nigdy nic z tego nie wie.. Udane te chłopy
Ja mam dziś jakiś potopNie jarze, dużo kremowego śluzu. Może po dwóch cyklach z tymi wszystkimi wspomagaczami moje ciało sobie przypomina jak prawidłowo funkcjonować? Hm
Bo nie chcę sobie już wkręcać, że to jakieś objawy wiadomo czego. Nie tym razem
Miłego dnia wszystkim. -
hihi no nie ma to tamto:)
zapytał się tylko co mu po tym będzie, a ja mówię no nic, w ciąży będziesz
OLKA a który to dzień cyklu??
ja w sumie jestem na początku i śluzu żadnego nie widzę
kurcze już się nie mogę doczekać tej wizyty czwartkowej....
AnBe a wiesz że z tylu pęcherzyków możesz mieć ciążę mnogą lub tez potrójną>:DDD??
ja tam bym się z bliźniaków cieszyła:)