X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z dziewczynami, Milcia póki nie ma @ jest nadzieja..

Madzia ja gdy okazało się ze jestem w ciąży z córa miałam takie bóle ze byłam pewna że jednak @ przyjdzie.. Nie przyszła.. :-) jedyne co było wtedy inne to przeokropny ból piersi..

Mnie teraz tak bolą jajniki ze nie mogę się ruszyć, myślicie że to już po owulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w sumie tak ten jajnik jak na okres piersi swedza nie bola ...a tak nic...poza tymi skurczami ktore mialam kilka dni temu...po lekach nie przechodzily...
    Za dwa dni chwila prawdy ..,

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anbe w jakim wieku masz dziewczynke? A te bole to moze zapowiadajace owulke najpredzej

Pabelka gdzie jestes ..tesknie...wszystkie przyjaciolki mnie zostawcie ...trzeba sie wziasc w garsc i walczyc dalej bo warto !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała ma dwa latka :-)

Madziara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajowe takie...juz sa takie madre....moja chrzesnica ma 3 lata ..moja dzidzi tez by miala teraz 3 ...bo niestety to poronienie moje w maju w tamtym roku nie bylo jedynym incydentem bo tez w maju w 2010 mialam w 12 tyg usunieta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugotowalam sobie z godz temu zupe ...miala byc pomidorowa z ryzem a jest takie misz masz bo nie dalam koncentratu ..cos jak rosol z ryzem...tak mnie ssie od paru dni..po tym szpitalu szczegolnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Madzia......... :-(

Tak to prawda taki dwu latek to juz mądry czlowiek :-) smacznej zupki :-) ja jutro ugotuje krupnik :-)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko ok z tym testowaniem, ale u mnie to jest dzisiaj już 20 dzień po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Trzy testy wyszły negatywne i w piątek beta też. Sama już nie wiem... Może poczekam jeszcze ze dwa dni i zrobię znowu test. Dzisiaj jest 9 dzień po odstawieniu luteiny i nadal nic. Czy to normalne, że tak długo po odstawieniu nie ma okresu? Dużo dziewczyn pisało, że po 2-3 dniach dostawały, a ja tu czekam i czekam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie mam nadzieje i sie modle do Pana Boga zebym miala chodz jedno swoje tak czy adoptowane ....dobra koniec rozczulania...ide zupy dolac....krupniczek tez mmmmmmniam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:43

AnBe lubi tę wiadomość

• Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymam kciuki za dwie kreski, trzymam też mocno kciuki za wytrwanie w decyzji co do adopcji - to WIELKI DAR.

U mnie jajnik napier... że już nie mogę do tego brzuch boli jak na @ i czuje się jakbym miała PMS. Może coś się jeszcze wykluje i jajo jakieś urośnie.

Milicia jeśli nie ma @ to wszystko się może zdarzyć :)

relganli06k8eu81.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia każdy lekarz i nawet w necie są takie info ze faza lutealna trwa 14 dni. Jeżeli trwa dłużej to świadczy o braku owu, późnej owu lub innych problemach. To nie jest blachostka

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    Madziara trzymam kciuki za dwie kreski, trzymam też mocno kciuki za wytrwanie w decyzji co do adopcji - to WIELKI DAR.

U mnie jajnik napier... że już nie mogę do tego brzuch boli jak na @ i czuje się jakbym miała PMS. Może coś się jeszcze wykluje i jajo jakieś urośnie.

Milicia jeśli nie ma @ to wszystko się może zdarzyć :)

wiem napewno ze jak nie zajde....skladamy te dokumenty...to silniejsze ode mnie...

Ingebjorg lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoras z Was miała doczynieni z NOVUM w Warszawie? Muszę wybrać lekarza który mnie poprowadzi bo ten u którego byłam rok temu wyjechał do Anglii :(

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dzień dobry złapałam okropnego doła że się nie uda.. :-( i od rana nic tylko płacz ..

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe a skąd ten dół!!!??? a sio!! a sio!! jest ranek:) wykres masz ładny więc nie ma się co smutać:)

MILCIA a Ty jak się czujesz?? jak temperaturka?? a może ten okresior już przyszedł??

MADZIARKA Ty tak samo, jak sie czujesz:) jak jajniczki? zupka smakowała:) sama nieraz zrobię takie nie wiadomo co:P ale u mnie z robieniem zup t jakaś porażka:D

a ja jestem po ostatniej dawce CLO.
    w czwartek idę do lekarza, strach mnie ogarnia lekki....
    pozatym czuję się dobrze, trochę mnie pragnienie męczy...
    wczoraj przygotowałam sobie porcję tabletek na dzisiejszy cały dzień, ładnie rozdzieliłam na rano południe i wieczor, mężowi też zapodałąm do pudełeczka i co?? zeżarł mi rano moją ranną porcję razem z CLO!!!! :<
    myślałam że go zamorduję, zrobię to jak wróci z pracy, dobrze że miałam w pudełeczku jeszcze pięc tabletek na przyszły cykl....;/
    najwyżej jak się nie uda teraz to poprosze gienka żeby mi przepisał nowe CLO i powiem prawdę co z tą jedną tabletką się stało:P

Tuśka87 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh widzisz Robotka, mi wiele nie trzeba żeby się zdołować.. na 13.15 idę na monitoring.. zobaczymy czy pękły i jakie jest endo...

Udany ten Twoj mąż ;) heheehee kiedyś jedna z dziewczyn na forum pisała że babcia jej zjadła duphaston bo myślała że to tabletki od bólu głowy ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha nooo trzeba się pilnować:P
    mój to pewnie różnicy nie zauważył mimo że tabletki dla niego różnią się od tych moich.

AnBe to trzymam kciuki za monitorek:) a miałaś podawany PRegnyl czy czekasz na samoistne peknięcie??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie miałam Pregnylu, jeśli dzis by się okazało że nie pękły to pewnie bym dostała, ale czuje że w nocy owulka była.. wieczorem strasznie mnie bolały jajniki, ruszyć się nie mogłam... Pytanie tylko czy wszystkie pękły bo coś mnie ciągnie jeszcze prawy jajnik a tam były dwa pęcherzyki,.. Wszystko się okaże popołudniu.. :/

• olka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:)
    Robotka fajnego masz męża :) Ale w sumie mój też taki zawieszony, zwłaszcza rano, wtedy można do niego mówić i tak nigdy nic z tego nie wie.. Udane te chłopy :)
    Ja mam dziś jakiś potop :/ Nie jarze, dużo kremowego śluzu. Może po dwóch cyklach z tymi wszystkimi wspomagaczami moje ciało sobie przypomina jak prawidłowo funkcjonować? Hm :/ Bo nie chcę sobie już wkręcać, że to jakieś objawy wiadomo czego. Nie tym razem :)

Miłego dnia wszystkim.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi no nie ma to tamto:)
    zapytał się tylko co mu po tym będzie, a ja mówię no nic, w ciąży będziesz :)
    OLKA a który to dzień cyklu??
    ja w sumie jestem na początku i śluzu żadnego nie widzę;)

kurcze już się nie mogę doczekać tej wizyty czwartkowej....

AnBe a wiesz że z tylu pęcherzyków możesz mieć ciążę mnogą lub tez potrójną>:DDD??
    ja tam bym się z bliźniaków cieszyła:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ