CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
agnes87 wrote:Zanim się dodzwonilam do gina to lyknelam dupka. Gin mi zwiększył dawkę i kazal do końca tygodnia leżeć. Jeśli plamienie zmieni się w krwawienie to mam jechać na pogotowie. W pon mam wizytę u gina.
-
agnes87 wrote:Zanim się dodzwonilam do gina to lyknelam dupka. Gin mi zwiększył dawkę i kazal do końca tygodnia leżeć. Jeśli plamienie zmieni się w krwawienie to mam jechać na pogotowie. W pon mam wizytę u gina.
Agnes to leż i odpoczywaj przez długi weekend! Ja jeszcze w ciąży nie byłam, ale moja przyjaciółka też miała brązowe plamienia na początku ciąży i na szczęście nie zwiastowało to niczego niedobrego. Liczę, że tak będzie i w tym przypadku. Życzę Ci spokoju i leżakowaniai żeby wszystko było dobrze. Ściskam
-
Sylwia_80 wrote:Kobiety! Poratujcie radą, bo wizyta u lekarza dopiero za tydzien!
Miałam bardzo krótki cykl 20 dni- a zwykle trwa ok 30. Według USG nie było owulacji ( tylko peknieta torbiel i pecherzyk który przestał rosnać według USG z 15 i 17 dc). No wiec dostałam @ ale zdziwiło mnie to, ze krew jest pomieszana z dosć duza iloscia rozciągliwego sluzu.
Ruszyła machina sprawdzania i wyczytałam, ze to moze byc krawienie śródcykliczne, okres płodnosci itd. Od jutra mam brać CLO. Czy w takiej sytuacji mozliwe jest, ze owulacja wystapi w trakcie jego brania? I jesli tak bedzie, to czy bedzie to miało jakies negatywne skutki?
Wiem, ze temat raczej dla specjalisty ale moze ktoś, coś?
Ja czesto mam sluz podczas @ dosc dlugo sie utrzymuje po ovuAntoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Tak, zdecydowałam się na naturalne. Może się uda... Pewnie gdybym nie miała Synka to stawiałabym na in vitro żeby zwiększyć szanse. Chociaż wiem że będę przeżywała koszmar - najpierw czy przetrwam pierwszy trymestr, potem czekając na wyniki badań prenatalnych. Ale wierzę że jak raz się udało to i drugi w końcu się uda.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Jesli byla torbiel to raczej monitoring przed startem z clo,musi byc pewnosc ze z @ wszystko zeszlo i jestes czysta.
Ja czesto mam sluz podczas @ dosc dlugo sie utrzymuje po ovu
Torbiel była już peknieta, wiec z niej raczej nic nie zostało. -
Jagna 75 wrote:Pewnie zrobiłabym tak samo na twoim miejscu,chyba mniej stresu jest kiedy stymuluje sie cykl do naturalnego poczęcia niz cala ta szopka do in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 21:51
Totoro lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
akuszerka89 wrote:Hej dziewczyny, pisze do Was stara weteranka Clo:-) powiedzcie mi proszę, jak bierzecie CLO, bo ja już zapomniałam jak to było:-) pozdrawiam cieplutkoAntoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Zanim się dodzwonilam do gina to lyknelam dupka. Gin mi zwiększył dawkę i kazal do końca tygodnia leżeć. Jeśli plamienie zmieni się w krwawienie to mam jechać na pogotowie. W pon mam wizytę u gina.Antoś IVF,Julisia natural
-
Roma,cokolwiek zrobisz bedzie to własciwe,z pewnoscią Bóg wynagrodzi ci za te decyzje.
Tak,ty V Leiden nie robiłas u mnie to jest ok.
Ja na razie przystopowałam z badaniami,zobacze co mi lekarz zasugeruje w czerwcu na wizycie.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, pewnie na podstawie tych badań które dotychczas zrobiłaś będzie wiedział gdzie dalej węszyć i odpowiednio pokieruje. Szkoda tylko że tak wolno to idzie i daje tylko po jednym badaniu a na wynik każdego czeka się ok 3 tygodni. Ale skoro i tak czekam to wykorzystam ten czas jak należy25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Cześć dziewczyny. Proszę o pomoc. Od kilku dni zamiast @ mam plamienie na jutro rano test przygotowany ale temp. Spadła więc...silne bóle lewego jajnika i pleców z lewej strony. 1 cykl z clo. Czy któraś z was miała problemy z @ po CLO? Z góry Wielkie dzięki:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Roma musisz byc bardzo silną kobietą podziwiam Cie naprawde.W wielu kwestiach sie z Toba zgadzam i postapilabym pewnie tak samo i bede kibicowac i trzymac kciuki ❤
roma lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
sunset06 wrote:Cześć dziewczyny. Proszę o pomoc. Od kilku dni zamiast @ mam plamienie na jutro rano test przygotowany ale temp. Spadła więc...silne bóle lewego jajnika i pleców z lewej strony. 1 cykl z clo. Czy któraś z was miała problemy z @ po CLO? Z góry Wielkie dzięki:)
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017