CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Dobrze, że mam tych moich synów i zajęć miliony. Teraz w czwartek jadę z młodszym na uroczyste wręczenie karty rowerowej a potem biegiem bo w szkole u starszego organizujemy bal na zakończenie gimnazjum. I tak zawsze coś.
-
Hejka. Wszystkie chyba przed telewizorem meczyk oglądają, ja też.
Muszę powiedzieć, że ja mimo intensywnego trybu życia mam ten temat zawsze z tyłu głowy. Nie da się o tym nie myśleć, zwłaszcza że bierze się leki i jeździ na monitoring.To jest silniejsze ode mnie.
Kinga tez trzeba brać pod uwagę fakt, że wieku nie oszukamy, mamy już po prostu stare komórki jajowe. Trzeba trafić na to jedno "w miarę dobre". Też organizm sam eliminuje zarodki z defektem, po 35 roku życia jest więcej uszkodzeń w chromosomach. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Mój gin cały czas to powtarza i mówi że czas jest moim wrogiem niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 19:35
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Hejka. Wszystkie chyba przed telewizorem meczyk oglądają, ja też.
Muszę powiedzieć, że ja mimo intensywnego trybu życia mam ten temat zawsze z tyłu głowy. Nie da się o tym nie myśleć, zwłaszcza że bierze się leki i jeździ na monitoring.To jest silniejsze ode mnie.
Kinga tez trzeba brać pod uwagę fakt, że wieku nie oszukamy, mamy już po prostu stare komórki jajowe. Trzeba trafić na to jedno "w miarę dobre". Też organizm sam eliminuje zarodki z defektem, po 35 roku życia jest więcej uszkodzeń w chromosomach. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Mój gin cały czas to powtarza i mówi że czas jest moim wrogiem niestety.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:O no to faktycznie zajęć a zajęć, Ty przynajmniej nie masz czasu na analizowanie i myślenie o pierdolach,a to w sumie też jest dobre:)Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
No i po meczyku! Niedziela się kończy, jutro znowu do roboty:( Tak mi się nie chce pracować, mam strasznego lenia, praca mnie irytuje od jakiegoś czasu;/ Jutro idę do gina, to będzie 13 dzień po łyżeczce, a ja dalej plamię na brązowo, nie mam w ogóle normalnego śluzu;/ Boję się, że to za długo się ciągnie takie plamienie. Zobaczymy co ginek powie, co ujrzy na tym swoim monitorku. Ja ewidentnie potrzebuję maszynę do usg w domu31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka 85 wrote:No i po meczyku! Niedziela się kończy, jutro znowu do roboty:( Tak mi się nie chce pracować, mam strasznego lenia, praca mnie irytuje od jakiegoś czasu;/ Jutro idę do gina, to będzie 13 dzień po łyżeczce, a ja dalej plamię na brązowo, nie mam w ogóle normalnego śluzu;/ Boję się, że to za długo się ciągnie takie plamienie. Zobaczymy co ginek powie, co ujrzy na tym swoim monitorku. Ja ewidentnie potrzebuję maszynę do usg w domu
-
Opolanka no cos długo plamisz ale mam nadzieje ze to nic złego. Obyś juz mogła zacząć kolejny cykl i znowu sie starac!
Ladybird my tez nie oglądaliśmy nie mieliśmy gdzie ale ja tam nie jestem fanem piłki wiec az tak tego nie przeżywamale jak napiszecie jaki wynik to bede wdzięczna
Będzie córeczka -
Opolanka 85 wrote:No i po meczyku! Niedziela się kończy, jutro znowu do roboty:( Tak mi się nie chce pracować, mam strasznego lenia, praca mnie irytuje od jakiegoś czasu;/ Jutro idę do gina, to będzie 13 dzień po łyżeczce, a ja dalej plamię na brązowo, nie mam w ogóle normalnego śluzu;/ Boję się, że to za długo się ciągnie takie plamienie. Zobaczymy co ginek powie, co ujrzy na tym swoim monitorku. Ja ewidentnie potrzebuję maszynę do usg w domuAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Ladybird:) wrote:Ja chyba jedna ktora meczu nie ogląda:p moj maz tez nie meczowyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Opolanka 85 wrote:No i po meczyku! Niedziela się kończy, jutro znowu do roboty:( Tak mi się nie chce pracować, mam strasznego lenia, praca mnie irytuje od jakiegoś czasu;/ Jutro idę do gina, to będzie 13 dzień po łyżeczce, a ja dalej plamię na brązowo, nie mam w ogóle normalnego śluzu;/ Boję się, że to za długo się ciągnie takie plamienie. Zobaczymy co ginek powie, co ujrzy na tym swoim monitorku. Ja ewidentnie potrzebuję maszynę do usg w domu
Mam nadzieje ze poprostu schodzi stara krew po zabiegu i solidnie cie wyczyscili.Czekam na wiesci kochanaOpolanka 85 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Opolanka,to juz jutro wiec nie stresuj sie,jutro bedziesz miec cały obraz sytuacji,zaglądnie do podwozia i sprawdzi jaka przyczyna cieknięcia oleju...
Mam nadzieje ze poprostu schodzi stara krew po zabiegu i solidnie cie wyczyscili.Czekam na wiesci kochana31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
MonaLiza wrote:Goja88 i moniaaaa 1988 a na jakiej podstawie dostajecie clexane? Bo mi reumatolog powiedziala, ze skoro mi nie wyszedł zespol antyfosfolipidowy to mi nie da. Ginekolog ostatecznie da, ale bez refundacji. A jak jest u Was? I ile kosztuja te leki , ze tak wazna jest ta refundacja?
Ja clexane dostałam ze względu na mutacje mthfr, ciążę biochemiczną i ciążę obumarla w 9tyg.
Jeżeli chodzi o refundację to niestety wszystko zależy od podejścia lekarza. Trzech poprzednich ginow uważało ze przy tej mutacji heparyna jak najbardziej jest wskazana ale refundacja się przy niej nie należy. Lekarka do której teraz chodzę przepisuje mi clexane bez zająkniecia od początku z refundacją. Także tylko i wyłącznie chęci lekarza się liczą.
A różnica jest ogromna - clexane 0,4mg 10 zastrzyków (czyli na 10 dni) z refundacją kosztuje ok.12 zł a bez ok.114 złWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 21:19
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Polska 1-0 juhuuuuu emocje niesamowite szczegolnie jak sie oglada ze znajomymi roznej narodowosci☺ w takich chwilach bronie swego kraju jak lwica!a jaka dumna po meczyku!☺ naprawde swietnie grali gdzie ani ja ani mezulek nie jestesmy jakimis tam fanami.Wczoraj Chorwacja wygrala z Wegrami dzis nasi z Irlandczykami i przybilismy sobie piateczke☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
W drodze powrotnej kupilam tesciki.Dwa.Przed chwilka zrobilam i cien juz prawie znikł.Bylam gotowa na to ale troche nie daje mi to spokoju skad te bladzioszki.. czyzby cos chcialo sie tam zaczac ale nie moze czy taka moja natura...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤