CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
LILI jak zawsze niezawodna:) dzeki za odpowiedż
MIKOSZKA wyglada jakby u ciebie się jajo gnieździło wczoraj więc test chyba bez sensu:)
Kiniaczek raczej na monitoringu nie dowiesz się czy w zeszłym cyklu miałas owulacjee;)
Kapturnica kończ ten cykl i hop tu do nas:) -
Kurcze dzisiejsze nocy też mi było zimno i czułam jakby zaraz będę chora ale mi przeszło.
Dziewczynki wstyd mi sie przyznać ale nigdy czegoś takiego nie miałam. w 8 dpo nad ranem mi się śniło seks z mężusiem i miałam do tego najprawdziwszy orgazm! i to nie było sen lecz byłam w pół śnie i czułam to! a jak się obudziłam to miałam mocny ból w jajnikach i mocny ból miesiączkowy myślałam że za chwilę dostanę wredote. -
Dziewczyny mam doła Dzwonił do mnie mój gin i stwierdził, że z wyników badań, które robiłam w 26 dc ovu była właśnie wtedy - a program wyznaczył mi ją na 5 dni wcześniej. Do tego właśnie te 5 dni wcześniej miałam wszystkie objawy-szyjka, śluz... W dniu, w którym robiłam badania nic takiego nie było ( Wtedy też już nie serduszkowaliśy bo byliśmy...zmęczeni Lipa...
-
nick nieaktualnykochane powiedzcie, jaką grubosć endometrium macie przed owulacją...mnie troche zmartwił lekarz, bo mialam ostatnio 9,5 w 12 DC ale do owulacji jeszcze daleko o ile w ogóle będzie....lekarz powiedział, ze troche grube to endometrium...martwie sie, bo od dwóch cykli moje okresy są bardzo skąpe, bardzo bolesne i juz nie wiem co myśleć?
-
Dowiedziałam sie, że naszym problemem jest estradiol a jasniej jego niedobór lekarz przeposał mi plastry systen 50 musze w 1 i. 4 dc je na podbrzusze przyklejac. To dosyc istotne clo biore od 3 do 7 po 2 tabletki na dobe.Moze komuś te info sie przyda:-) .
-
nick nieaktualny
-
o ile się nie mylę to badałam estrogen tylko nie pamiętam w którym dc musiałam to badanie przeprowadzić .
-
Ja mam problem z endometrium moja macica jest przez cały cykl jak w pierwszej fazie trójlinijna poza tym mam cykle bezowulacyjne byłam na wielu różnych lekach anty i wiele lat poza tym mam niski progesteron, wysoki testosteron
-
moje jajniki nadal śpią jak na lekach anty po mimo że temperatura pokazuje owulację dlatego teraz nie przejmuję się wykresem tym bardziej, że jak dojdzie do ovu to luteina czyli progesteron będzie mi dawał obiawy ciążowe więc nie fiksuję przy porannych mdłościach
-
oki dziękuje:)
boshh dobrze że ja się w porę opamiętałam i zrezygnowałam z anty.....
o rano Joanna objawy ciążowe? to musi być ciekawe przy cyklach bez owulacyjnych;)
MIKOSZKA jeszcze ma czas na odbicie;) dziś dopiero 11 dpo:) -
Robotka1 wrote:LILI jak zawsze niezawodna:)
Ingebjorg wrote:Dziewczyny mam doła Dzwonił do mnie mój gin i stwierdził, że z wyników badań, które robiłam w 26 dc ovu była właśnie wtedy - a program wyznaczył mi ją na 5 dni wcześniej. Do tego właśnie te 5 dni wcześniej miałam wszystkie objawy-szyjka, śluz... W dniu, w którym robiłam badania nic takiego nie było ( Wtedy też już nie serduszkowaliśy bo byliśmy...zmęczeni Lipa...
Mikoszka ja tak mam dość często Fajna sprawa, tylko też zawsze mam po tym takie skurcze jak miesiączkowe i to już nie jest za przyjemne. Pomyślałam, ze może w nocy mam z jakichś powodów lekkie skurcze, które mózg odbiera jak orgazm. To mi się zdarza tylko w II fazie kilka dni przed @. Dodam, ze w realu w tych dniach oganiam się od męża, bo moje libido spada z hukiem na podłogę, więc to jest podwójnie dziwne