X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Mikoszka Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka ale takie gazy właśnie robi się po Clo tak jak ci mówi Olka30.
    Nie zawsze są wzdęcia i gazy od jedzenia.
    Może faktycznie mam problem ciałka żółtego i o tym zapytam gina co i jak ;)

Konwalia lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Olcia a cóż to za paskudztwo się przypałętało ze musisz brac antybiotyko ehhh...tez nie miało kiedy się doczepic tylko teraz w tak waznej chwili.Jak top było w kabarecie ale ale ale umowa razem zaczęłyśmy i nie ma innej opcji koniec cyklu musi zoowocowac fasoleczkami nadzieja zawsze jest i będzie dobrze ja w to wierze.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bez wszelkich lekow i jest ok nic nie boli...tylko zastanawiam sie czy cos tam uroslo samo z siebie ...ide w srode do gin...zobaczymy ...

• olka30 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam nadziei po dziurki w nosie Kliniaczek.. Co ma być to będzie, nie będę sobie robić nadziei w nieskończoność. Fakt, że chora jestem, łeb mnie w dodatku boli, nie wiem czy od choroby, czy od tego mixu chemii wszelkiego rodzaju, więc i humor mi średnio dopisuje. Prawda jest taka, że im dłużej to wszystko trwa tym człowiek jest bardziej zrezygnowany, takie życie..

Ale już we wtorek wizyta u drugiego gina, może chociaż dostanę jakieś badania bezpłatnie..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja też jestem ciekawa co u mnie urośnie bez wspomagania. W poniedziałek mam wizytę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac bede trzymac kciuki....moze nam sie uda jak wiekszosci po odstawieniu Clo...

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w weekend ma peknac drugi pęcherzyk. Czy to możliwe że przy wysokiej temperaturze, która już wzrosła po pierwszej owu można wyznaczyć kiedy peknal drugi? Wiecie jak wygląda wykres z podwójną owu?

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    U mnie w weekend ma peknac drugi pęcherzyk. Czy to możliwe że przy wysokiej temperaturze, która już wzrosła po pierwszej owu można wyznaczyć kiedy peknal drugi? Wiecie jak wygląda wykres z podwójną owu?

Oooo dobre pytanie! Mnie to też interesuje. Wydaje mi się, że miałam ovu ale miałam też jednocześnie drugi pęcherzyk - bo jak robiłam badania 5 dpo to miałam wysoki estadiol - taki jak na ovu.

relganli06k8eu81.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikoszka i temp skoczyla do gory. Oby ten wczorajszy spadek oznaczl implantacje ♡

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka ja już Cię gdzieś widziałam :) :) czy moze zbieg okoliczności ? :) Powodzenia i pozdrawiam :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo własnie ciekawe jak to z tymi drugimi pęcherzykami, u mnie po potwierdzonej owulacji też został jeden...ale temperatura nie wskazuje aby on pękł....

za to potwornie bolą mnie piersi-zwalam wine na du.pka;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie trzeci dzień z Clo jakoś wyjątkowo spokojnie i bez większych atrakcji tym razem ehh...kurcze tak zle tak niedobrze bo jak spokojnie to martwię się czy zadziałał...

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny nie moge sie juz doczekac zeby yen cykl poszedl juz sobie , dolaczyc do Was i zaczac cykl z CLO musze zagryźć zeby i wytrzymac ale dni sie strasznie dluza Trzymam w kciuki za wszystkie starajace sie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh..a ja nie moge sie doczekac pierwszego monitoringu zeby dowiedziec sie czy tym razem tez pecherzyk rośnie no i czy miałam wogole w poprzednim cyklu owulacje.Dziś już sobie naszykowałam do kupienia test owulacyjny będę sie nimi dodatkowo wspierac a nóż widelec pomoże:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Lili Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia, a skąd wiesz, że "ma pęknąć"? Dostałaś ovitrelle/pregnyl? Generalnie jest tak, że progesteron wydzielający się po owulce hamuje dalszy wzrost i pękanie pozostałych pęcherzyków, więc chyba nie bardzo możemy mieć pewność, ze jak są dwa to na 100% pękną... Bywa oczywiście, ze tak się dzieje, ale chyba nie za często. W każdym razie życzę ci żeby tak było i żeby bliźniaki się z tego wykluły :D :D :D
    Powodzenia dziewczyny ! :*

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:44

Gosiacu lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Mikoszka Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka zobaczymy jutro jak tempka zareaguje :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, co u Was? ja jeszcze 2 dni i wszystko sie wyjasni!:)

• Mikoszka Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ania1986 u mnie też jeszcze dwa dni i zobaczymy co z tego będzie. J

akoś septycznie nastawiona ale kto wie? dzisiejszy test był negatywny oczywiście na próbę i bez sensu zrobiłam, następnym razem będę mądrzejsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robilam test juz w 8dpo noi wczoraj rano i wieczorem(9dpo) to wczoraj wieczorem cos sie pojawiło no ale zobaczymy, narazie to mecza mnie bole @ ,krzyza, zimno i i czuje sie jakbym byla na kacu bo ciagle mi sie chce pic..

zaznacze ze w tym cyklu bez pregnylu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 17:03

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ