CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Olcia a cóż to za paskudztwo się przypałętało ze musisz brac antybiotyko ehhh...tez nie miało kiedy się doczepic tylko teraz w tak waznej chwili.Jak top było w kabarecie ale ale ale umowa razem zaczęłyśmy i nie ma innej opcji koniec cyklu musi zoowocowac fasoleczkami nadzieja zawsze jest i będzie dobrze ja w to wierze.
-
nick nieaktualny
-
Ja już mam nadziei po dziurki w nosie Kliniaczek.. Co ma być to będzie, nie będę sobie robić nadziei w nieskończoność. Fakt, że chora jestem, łeb mnie w dodatku boli, nie wiem czy od choroby, czy od tego mixu chemii wszelkiego rodzaju, więc i humor mi średnio dopisuje. Prawda jest taka, że im dłużej to wszystko trwa tym człowiek jest bardziej zrezygnowany, takie życie..
Ale już we wtorek wizyta u drugiego gina, może chociaż dostanę jakieś badania bezpłatnie.. -
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:U mnie w weekend ma peknac drugi pęcherzyk. Czy to możliwe że przy wysokiej temperaturze, która już wzrosła po pierwszej owu można wyznaczyć kiedy peknal drugi? Wiecie jak wygląda wykres z podwójną owu?
Oooo dobre pytanie! Mnie to też interesuje. Wydaje mi się, że miałam ovu ale miałam też jednocześnie drugi pęcherzyk - bo jak robiłam badania 5 dpo to miałam wysoki estadiol - taki jak na ovu.Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh..a ja nie moge sie doczekac pierwszego monitoringu zeby dowiedziec sie czy tym razem tez pecherzyk rośnie no i czy miałam wogole w poprzednim cyklu owulacje.Dziś już sobie naszykowałam do kupienia test owulacyjny będę sie nimi dodatkowo wspierac a nóż widelec pomoże:)
-
Konwalia, a skąd wiesz, że "ma pęknąć"? Dostałaś ovitrelle/pregnyl? Generalnie jest tak, że progesteron wydzielający się po owulce hamuje dalszy wzrost i pękanie pozostałych pęcherzyków, więc chyba nie bardzo możemy mieć pewność, ze jak są dwa to na 100% pękną... Bywa oczywiście, ze tak się dzieje, ale chyba nie za często. W każdym razie życzę ci żeby tak było i żeby bliźniaki się z tego wykluły
Powodzenia dziewczyny ! :*Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja robilam test juz w 8dpo noi wczoraj rano i wieczorem(9dpo) to wczoraj wieczorem cos sie pojawiło no ale zobaczymy, narazie to mecza mnie bole @ ,krzyza, zimno i i czuje sie jakbym byla na kacu bo ciagle mi sie chce pic..
zaznacze ze w tym cyklu bez pregnylu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 17:03