Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Mikoszka Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka ale takie gazy właśnie robi się po Clo tak jak ci mówi Olka30.
    Nie zawsze są wzdęcia i gazy od jedzenia.
    Może faktycznie mam problem ciałka żółtego i o tym zapytam gina co i jak ;)

Konwalia lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Olcia a cóż to za paskudztwo się przypałętało ze musisz brac antybiotyko ehhh...tez nie miało kiedy się doczepic tylko teraz w tak waznej chwili.Jak top było w kabarecie ale ale ale umowa razem zaczęłyśmy i nie ma innej opcji koniec cyklu musi zoowocowac fasoleczkami nadzieja zawsze jest i będzie dobrze ja w to wierze.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bez wszelkich lekow i jest ok nic nie boli...tylko zastanawiam sie czy cos tam uroslo samo z siebie ...ide w srode do gin...zobaczymy ...

• olka30 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam nadziei po dziurki w nosie Kliniaczek.. Co ma być to będzie, nie będę sobie robić nadziei w nieskończoność. Fakt, że chora jestem, łeb mnie w dodatku boli, nie wiem czy od choroby, czy od tego mixu chemii wszelkiego rodzaju, więc i humor mi średnio dopisuje. Prawda jest taka, że im dłużej to wszystko trwa tym człowiek jest bardziej zrezygnowany, takie życie..

Ale już we wtorek wizyta u drugiego gina, może chociaż dostanę jakieś badania bezpłatnie..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja też jestem ciekawa co u mnie urośnie bez wspomagania. W poniedziałek mam wizytę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac bede trzymac kciuki....moze nam sie uda jak wiekszosci po odstawieniu Clo...

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w weekend ma peknac drugi pęcherzyk. Czy to możliwe że przy wysokiej temperaturze, która już wzrosła po pierwszej owu można wyznaczyć kiedy peknal drugi? Wiecie jak wygląda wykres z podwójną owu?

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    U mnie w weekend ma peknac drugi pęcherzyk. Czy to możliwe że przy wysokiej temperaturze, która już wzrosła po pierwszej owu można wyznaczyć kiedy peknal drugi? Wiecie jak wygląda wykres z podwójną owu?

Oooo dobre pytanie! Mnie to też interesuje. Wydaje mi się, że miałam ovu ale miałam też jednocześnie drugi pęcherzyk - bo jak robiłam badania 5 dpo to miałam wysoki estadiol - taki jak na ovu.

relganli06k8eu81.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikoszka i temp skoczyla do gory. Oby ten wczorajszy spadek oznaczl implantacje ♡

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka ja już Cię gdzieś widziałam :) :) czy moze zbieg okoliczności ? :) Powodzenia i pozdrawiam :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo własnie ciekawe jak to z tymi drugimi pęcherzykami, u mnie po potwierdzonej owulacji też został jeden...ale temperatura nie wskazuje aby on pękł....

za to potwornie bolą mnie piersi-zwalam wine na du.pka;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie trzeci dzień z Clo jakoś wyjątkowo spokojnie i bez większych atrakcji tym razem ehh...kurcze tak zle tak niedobrze bo jak spokojnie to martwię się czy zadziałał...

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny nie moge sie juz doczekac zeby yen cykl poszedl juz sobie , dolaczyc do Was i zaczac cykl z CLO musze zagryźć zeby i wytrzymac ale dni sie strasznie dluza Trzymam w kciuki za wszystkie starajace sie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh..a ja nie moge sie doczekac pierwszego monitoringu zeby dowiedziec sie czy tym razem tez pecherzyk rośnie no i czy miałam wogole w poprzednim cyklu owulacje.Dziś już sobie naszykowałam do kupienia test owulacyjny będę sie nimi dodatkowo wspierac a nóż widelec pomoże:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Lili Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia, a skąd wiesz, że "ma pęknąć"? Dostałaś ovitrelle/pregnyl? Generalnie jest tak, że progesteron wydzielający się po owulce hamuje dalszy wzrost i pękanie pozostałych pęcherzyków, więc chyba nie bardzo możemy mieć pewność, ze jak są dwa to na 100% pękną... Bywa oczywiście, ze tak się dzieje, ale chyba nie za często. W każdym razie życzę ci żeby tak było i żeby bliźniaki się z tego wykluły :D :D :D
    Powodzenia dziewczyny ! :*

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:44

Gosiacu lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Mikoszka Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka zobaczymy jutro jak tempka zareaguje :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, co u Was? ja jeszcze 2 dni i wszystko sie wyjasni!:)

• Mikoszka Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ania1986 u mnie też jeszcze dwa dni i zobaczymy co z tego będzie. J

akoś septycznie nastawiona ale kto wie? dzisiejszy test był negatywny oczywiście na próbę i bez sensu zrobiłam, następnym razem będę mądrzejsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robilam test juz w 8dpo noi wczoraj rano i wieczorem(9dpo) to wczoraj wieczorem cos sie pojawiło no ale zobaczymy, narazie to mecza mnie bole @ ,krzyza, zimno i i czuje sie jakbym byla na kacu bo ciagle mi sie chce pic..

zaznacze ze w tym cyklu bez pregnylu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 17:03

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ