CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej clowiczki, jak mija wam dzien:)? ja juz coraz blizej wyjasnienia jeszcze 3 dni i robie 1 test:)
czuje sie troche inaczej, bo sutki jak zaczeły 2 dni przed owu tak pieka i bolą do dzis noi jajniki czuje nadal, zgaga mnie meczy,pragnienie, mam zadyszke od 3 dni no zobaczymy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:09
-
Mi też gin sugerował, że w dni płodne trzeba się starać do oporu, jednak trafić w moment w cale nie jest łatwo, a że plemniki mogą żyć 72 h to nie znaczy, że w niesprzyjających warunkach tyle żyją. Mój też nie ma ich jakichś super, bo ma dużo nieprawidłowych, więc nie możemy oszczędzać
-
Hej Ania ja przez dwa cykle z CLO miałam już wszystkie objawy ciąży jakie dziewczyny opisywały i bynajmniej sobie ich nie wmawiałam. To jednak jest stymulacja hormonalna więc nasz organizm inaczej się zachowuje niż zwykle. W tym cyklu już się nie dam wkręcić.
-
nick nieaktualnyHey bylam u gina pow o tej piersi zbadal je ..pow ze zdarzaja sie takie przypadki...zrobil usg jakis guzow nie ma patologicznych ..w pon mam pobrac posiewy z kanalu i jamy macicy ... W 21 dc prolaktyna z obciazeniem ...a w nastepnym cyklu hsg i zobaczymy,...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Hej Ania ja przez dwa cykle z CLO miałam już wszystkie objawy ciąży jakie dziewczyny opisywały i bynajmniej sobie ich nie wmawiałam. To jednak jest stymulacja hormonalna więc nasz organizm inaczej się zachowuje niż zwykle. W tym cyklu już się nie dam wkręcić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:44
-
Hej. Przeczytałam forum od a do zet i też byłam na kuracji clo chociaż w pierwszym cyklu brałam clo raz dziennie od 5do9dc i miałam dodatkowo duphaston bo mam niski progesteron niestety sie nie udało. W drugim cyklj clo brałam 2x1tabl. Ale już bez duphastnu i po ponad 2 latach starań udało się. Niestety choc od razu brałam dosc wysoka dawke duphawstonu nasze szczescie odeszlo w trakcie6tc. Teraz mam 3 mce kuracje tabl.anty. ktora koncze juz w pierwszym tygodniu marca. W koncu. Dziewczyny ja wiem,ze w koncu Nam sie uda. Powodzenia.
-
nick nieaktualny
-
moim zdaniem wszystkie choroby które się nas czepiają to niestety wina stresu,nerwów,ciągłego życia w pośpiechu,ale na pocieszenie dodam ze ja do 20 koczuje w pracy właśnie z takim nieciekawym przypadkiem jak na niego patrze to myślę Boże widzisz i nie grzmisz.
-
Mam pytanie Dziewuszki czy Was po clo @ tez trawała tak krótko ?pytam bo ja to z reguły miałam 5-6 dni a tym razem jakoś dziwnie przez dwa pierwsze dni leciało ze mnie jak z zarżnietej świnki dziś dzień 3 i jakby @ miała się ku końcowi powiem szczerze zgłupiałam
-
nick nieaktualny