CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Laseczki! wróciłam! ale wczoraj pół nocy siedzieliśmy z mlodą w szpitalu, bo coś ją dopadło na naszym krótkim wypadzie i dostała 2 kroplówki....porażka....w to mięjsce już nie pojadę, na pewno nie na wczasy, a to był wypad przy okazji pracowej....
na bank nie zdążę przeczytać wszystkiego co naprodukowałyście, ale już wiem, że Jagna szykuje ciążowy come back na święta;) mocno trzymam kciuki!!!!!
witam wszystkie nowe Koleżanki!
buziaki niedzielne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:41
Antoś IVF,Julisia natural
-
Niki69 wrote:Kochana dziś Twój ostatni dzień duphastonu...robiłaś test ???trzymam kciuki...U mnie jutro ostatni dzień ale raczej nic mi nie wyjdzie...
mimo wszystko zrobiłam test dzisiaj ale niestety negatywny... Moze jeszcze powtórzę za dwa dni jeśli @ nie przyjdzie... Ale trzymam kciuki za Ciebie testujesz jutro?
-
Cześć Dziewczyny:))))witam Was niedzielnie:)
Fajnie ze taka pogoda jeszze piękna,jutro wracam do pracy po urlopie,ciężko wrócić nie ukrywam...
Jagna kupiłam dziś te bilety na te lata 80 w arenie,jako prezent na 40 męża:)))
Długo czekałas na.przesyłkę czy kupowalas inaczej? Mam nadzieje ze zdążą przysłać do soboty przyszłej -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny:))))witam Was niedzielnie:)
Fajnie ze taka pogoda jeszze piękna,jutro wracam do pracy po urlopie,ciężko wrócić nie ukrywam...
Jagna kupiłam dziś te bilety na te lata 80 w arenie,jako prezent na 40 męża:)))
Długo czekałas na.przesyłkę czy kupowalas inaczej? Mam nadzieje ze zdążą przysłać do soboty przyszłejAntoś IVF,Julisia natural
-
Ticketpro,jeszcze są miejsca,nie ma tylko tych najtańszych juz.
Ale w empiku ponoć tez można kupić
Pewnie ze fajnie byłoby się zobaczyć))
-
Justyna911 wrote:Zle policzyłam tabletki i jednak jutro jest mój ostatni dzien duphastonu
mimo wszystko zrobiłam test dzisiaj ale niestety negatywny... Moze jeszcze powtórzę za dwa dni jeśli @ nie przyjdzie... Ale trzymam kciuki za Ciebie testujesz jutro?
-
Jagna 75 wrote:dziewczyny,czekają mnie posiewy,jaką profilaktyke włączyc by nie nabawic sie jakis infecji?Jak na razie było ok,ale z moim szczesciem to wszystkiego moge sie spodziewac.Co polecacie?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Nie jestem pewna czy możesz stosować jakieś dowcipne probiotyki, bo jak mają wymaz brać to może lepiej nic tam nie wciskać żeby nie zafałszować wyników, ale na pewno możesz coś łykać.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Nie jestem pewna czy możesz stosować jakieś dowcipne probiotyki, bo jak mają wymaz brać to może lepiej nic tam nie wciskać żeby nie zafałszować wyników, ale na pewno możesz coś łykać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 08:35
Antoś IVF,Julisia natural