CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:Tak Tak zrozumiałam wszystko co napisałaś
ja miałam dwa pierwsze cykle bezowulacyjne trzeci była owulacja pęcherzyk sam pękł A teraz lekarz na monitorze pokazał mi ślad po pękniętym pęcherzyku i mówił że była owulacja i błonana też ładna ale ja oczywiście nie wierzę w to co on mówi bo ja oczywiście tobie robiłam hormony i one wykazywały na brak owulacji jednak myślę że specjalista chyba zna się na tym co widzi tylko bardzo mnie dziwią te sprzeczne wyniki hormonów. Teraz od ciebie już wiem że progesteron może wychodzić w badaniach mały ale dzięki duphastonowi jest OK skoro mi też pękały same pęcherzyki to chyba jest tak jak u ciebie... gorsza sprawa że moje LH estradiol wcale nie wskazywały na owulację... niepotrzebnie się chyba ciągle tym zadręczam zostały mi 3 dni z duphastonem no i wtedy się okaże znaczy ja się na nic nie nastawiam czekam na okres ale liczy że kolejny cykl będzie bardziej pozytywny
Nie zadręczaj sie tymi wynikamidziewczyny nie raz miały wyniki do du** a ty nagle ciąża była
moim zdaniem trzeba sie leczyć i kontrolować badaniami jak najbardziej ale nie przejmować sie nimi za bardzo bo natura i tak zrobi co bedzie chciała
mi tez zostaly dwa dni brania duphastonu wiec @ powinna przyjść lada chwila ale tez mam nadzieje ze nie przyjdzie mimo ze nie mam jakichkolwiek objawów ciazy... Ale przecież nikt nie powiedział ze jakiekolwiek musza być
pozdrawiam
-
Jagna 75 wrote:Ana doczytalam ze masz jeszcze do usuniècia polipa...
-
Justyna, popieram. Sama mam koleżankę która ma tak ropieprzone hormony że lekarz jak zobaczył wyniki od ręki dał jej skierowanie na rezonans bo podejrzewał góza przysadki mózgowej. Okazało się, że nie ma żadnego góza, a rozwalony system hormonalny nie przeszkodził jej z zajściu nie 2 razy w ciążę i urodzeniu dwójki zdrowych dzieci.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Witam z rana.
Aniu ciesze się że u malucha wszystko dobrze,ja mam wizytę w środę i już trzęsę portami. Zwłaszcza że kompletnie nic mi nie jest, no może raz mnie zemdliło.
Lola ja bym chyba poczekala. Tyle dni po owu juz raczej na teście powinno być coś widać.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
lola1 wrote:Po tylu cyklach staran mam cierpliwość i ze spokojem do tego podchodzę, ale od wczoraj jestem kłębkiem nerwów. Pojechałabym na betę tylko mam daleko. Nie wiem czy czekać czy jechac. Co radzicie?
-
Katka80 wrote:Witam z rana.
Aniu ciesze się że u malucha wszystko dobrze,ja mam wizytę w środę i już trzęsę portami. Zwłaszcza że kompletnie nic mi nie jest, no może raz mnie zemdliło.
Lola ja bym chyba poczekala. Tyle dni po owu juz raczej na teście powinno być coś widać. -
Słuchajcie. Pojechalam na badania ( prawie 30 km) wchodzę do laboratorium a tam pani uprzejmie mi mowi ze o tej godzinie nie ma juz możliwości zrobienia badan. Tak to jest wrócić na weekend do rodziców. Wlasnie siedzę w aucie na parkingu obok laboratorium. Taki mój los
czekam do poniedziałku. Badania zrobie juz w Krakowie.
-
lola1 wrote:Słuchajcie. Pojechalam na badania ( prawie 30 km) wchodzę do laboratorium a tam pani uprzejmie mi mowi ze o tej godzinie nie ma juz możliwości zrobienia badan. Tak to jest wrócić na weekend do rodziców. Wlasnie siedzę w aucie na parkingu obok laboratorium. Taki mój los
czekam do poniedziałku. Badania zrobie juz w Krakowie.
))) No proszę!
-
ana1122 wrote:Tak Musi być czysto przed ivf. Co można powiedziec. Mam niskie amh Więc będę szła krótkim protokołem. Myślę że W listopadzie będziemy już podchodzić do punkcji. Narazie kupiłam witaminy dla męża I siebie I bierzemy. A jak tam twój wynik amh??
Jesli ty w listopadzie punkcja to ja jakos tez podobnieAntoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Witam z rana.
Lola ja bym chyba poczekala. Tyle dni po owu juz raczej na teście powinno być coś widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 16:32
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny