CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:to moze gdzie razem fikniemy w posciel i tak az do piątku?Ja tez powtarzam w piątek i na tym koncze ,chyba ze doktorek zazyczy sobie trzecią ale wątpie,poprostu kaze zjawic sie za tydzien na wizyte by luknąc znów na moje skarby...mozliwe ze są dwa
i z tego powodu sie troche boje
-
MonaLiza wrote:Własnie najgorsze jest to, ze IVF nie daje gwarancji. Kiedys mi sie wydawalo inaczej. Poczekam do konca roku i zobaczymy.. Jagna jaki jest koszt IVF, mozesz mi na priva napisać. Przeszukiwalam dzis rozne storny i koszty wahaja sie od 5-25. Zdurnieć można.
Gyncentrum prowadzi fajne pakiety2+1,za dwa płacisz z góry i jesli przez dwie procedury sie nie uda trzecią masz gratis,jesli uda sie w pierwszej za drugą wracają kase.Antoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza wrote:Własnie najgorsze jest to, ze IVF nie daje gwarancji. Kiedys mi sie wydawalo inaczej. Poczekam do konca roku i zobaczymy.. Jagna jaki jest koszt IVF, mozesz mi na priva napisać. Przeszukiwalam dzis rozne storny i koszty wahaja sie od 5-25. Zdurnieć można.Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Jagna a ty brałas coś od punkcji do transferu? Acard i relanium bralas?Antoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza wrote:Żelazny pakiet czyli clexane i encorton ? Mi gin z kliniki wspominał o tym, ale zanim jak sie do niego dostane to zycia mi nie starczy by zajsc w ciaze.. A do kliniki dojezdzam, tu na miejscu w Koszalinie nie mam porzadnego ginaAntoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza wrote:Widocznie jestes osoba, ktora lubi wyzwania, nie poddaje sie i mysli pozytywnie. Zupelne przeciwienstwo mnie
Zazdroszcze Ci tego Jagna. Ja to mazgaj jestem, nie lubie wyzwan i szybko sie poddaje. Ja to w sumie wszystko resztkami sił ciągnę.
chyba zycie nauczyło mnie walczyc,dostawałam tak po tyłku i zostawałam z tym sama ze musiałam nauczyc sie walczyc i myslec twardo,inaczej dawno leczyłabym sie w zakładzie zamknietym..Mam tez swoje słabe dni,tez wszystko do czasu znosze i potem załamka ale daje sobie chwilke na płacz w samotnosci i znów biore sie do pionu.Szukam we wszystkim pozytywów bym miała te siłe walczyc i wierzyc przede wszystkim.Antoś IVF,Julisia natural
-
skarbenieq wrote:Jagna -GRATULACJE !!!!!
oby dzieciaczki rosły zdrowo !!
My niestety w niedziele wylądowaliśmy w szpitalu. Miałam krwawienie i ciąża jest zagrożona. Na usg widać pęcherzyk ale nie widać jeszcze zarodka i bardzo sie o to martwię (6 tydz i 2 dni). Stwierdzili krwiaka i niejednorodne endometrium. Nakaz leżenia. Dostajemy duphaston. Narazie rokowania to 50/50 ;(
Wierzę, że nasza fasolka jest na tyle silna, że da radę przez to wszystko ze mną przejść.
Proszę Was o modlitwę i kciuki ....Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Skarbenieq
Musisz naprawdę dużo leżeć. Na początku ciąży jak poszłam na usg to był krwiak wielkości pęcherzyka i bardzo blisko. Były dwie opcje albo się wchłonie albo wydali sam lub z pęcherzykiem. Był to 5+0. Dostałam leki przeciwkrwotoczne. Po tygodniu się wchlonał.
U mnie na majówkach 2017 za dwie dzieczyny które nadal mają krwawienia przez krwiaka a są już w 14tc. Musisz lezec i odpoczywać. Krwiak może się zrobić zawsze. Trzymam kciuki i myśl pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 05:25
-
Witam się tradycyjnie o brzasku;)
ide po 8 na betę, proszę o trzymanie kciuków, w drugiej części dnia tez się przydadzą, bo mam usg;)
dobrego dnia Dziewczęta!CzterolistnaKoniczyna, cookiemonster, agnes87 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti niech moc będzie z Tobą. Kciuki zaciśnięte kochana
Jagienko, dzięki! Będę walczyć o miejsce
Milego dnia!
mamakejti lubi tę wiadomość
-
Mamakejti trzymam mocno kciuki ❤
Miłego dnia dziewczyny ☺mamakejti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dziś biorę się za siebie . Idę mierzyc cukier na czczo i idę do rodzinnego żeby mnie skierował do endokrynologia żeby hormony ustabilizować i może doradzi co robić z pco. Mąż idzie na badania końcem listopada i spontan bo niema sensu monitoring . Raz było zaplodnienie więc z tym nie ma problemu tylko coś blokuje
Biedronka7 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki:)trzymam kciuki za betujace i mające wizyty:))
Miłego dnia!!!! Hah zastanawiałam się jaka byłaby beta teraz u mnie:))))