CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny jest pecherzyk bez zarodka poki co. Wiek ciąży wg usg 5t1d, ale gin twierdzi, że wygląda wszystko ok i taki poślizg może się zdarzyć i jest w granicy normy.
kiedy kolejna wizyta?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Decydujàc sie na klinike warto najpierw poszukac dobrego lekarza z dobrymi opiniami który pracuje w klinice,nie patrz na opinie kliniki a na opinie lekarzy.Oczywiscie nie znajdziesz idealu z samymi pozytywami ale wazne jego wyksztalcenie i jego kierunki,staz i jak najwiecej pozytywów.Nie wiem skąd jestes..
-
Mamakejti bardzo sie ciesze z serduszka,ten gosc juz ma nawet powazne wymiary wow!Mam nadzieje ze bede mogla tez sie cieszyc w poniedzialek.
Tez popoludniu zaczelam sie zle czuc,cisnienie wariowało.Pojechalam na msze za tate wieczorem a jak wrócilam to po kolacji jakos mnie zmulił.Dziwnie sie czuje,glowa nie swojaAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti bardzo sie ciesze z serduszka,ten gosc juz ma nawet powazne wymiary wow!Mam nadzieje ze bede mogla tez sie cieszyc w poniedzialek.
Tez popoludniu zaczelam sie zle czuc,cisnienie wariowało.Pojechalam na msze za tate wieczorem a jak wrócilam to po kolacji jakos mnie zmulił.Dziwnie sie czuje,glowa nie swoja
Jagna, to zamykaj kompa i znikaj w pościeli! po prostu poleż sobie, daj sobie stópki wymasowaća sio sprzed ekranu!!!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti bardzo sie ciesze z serduszka,ten gosc juz ma nawet powazne wymiary wow!Mam nadzieje ze bede mogla tez sie cieszyc w poniedzialek.
Tez popoludniu zaczelam sie zle czuc,cisnienie wariowało.Pojechalam na msze za tate wieczorem a jak wrócilam to po kolacji jakos mnie zmulił.Dziwnie sie czuje,glowa nie swoja
A ja sie pochwale moja dzidzia wazy już 2kilo1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
izabelkamodo wrote:Okolice Warszawy
Słuchaj Iza, ja z czystym sumieniem mogę polecić Prof. Jakiela, ona długo przyjmował w Lublinie, skąd pochodzi i ja też i znam mega dużo pozytywnych opinii o nim, stolica go wciągnęła, wygooglaj go, on w którejś z klinik przyjmuje, to jest naprawdę dobry specjalista"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
MisiaZ88 wrote:Nie, nie mierzę temperatury. Też pomyślałam, że to implantacja, ale u mnie plamienie zawsze oznacza jedno ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:57
-
AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę
obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę
obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie
-
Malowanka wrote:Jagienko dziś ogólnie ciśnienie wariuje bo jest bardzo duży spadek ciśnienia wiec to można wytłumaczyć. Pewnie zaczynają sie u Ciebie mdłości... W pierwszej ciąży miałam właśnie wieczorne mdłości a teraz poranne wiec nie ma reguły. Ale to dobry znak
A ja sie pochwale moja dzidzia wazy już 2kilosuper,juz niedlugo bedziesz tulic swojà slodycz do piersi..zdązysz jeszcze przed sylwestrem?
-
Tak Jagna juz po zastrzyku dziś rano. To był mój debiut jeśli chodzi o samodzielne zastrzyki, ostatnio miałam robiony w klinice.
Powiem Wam że to forum podnosi na duchu. Dźięki Dziewczynom, którym się udało nieśmiało wierzę, że któregoś pięknego dnia mnie też
się uda...agnes87 lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:2kg szczescia...
super,juz niedlugo bedziesz tulic swojà slodycz do piersi..zdązysz jeszcze przed sylwestrem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 23:01
agnes87 lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Wlazlam do was nareszcie!
Dziewczyny jestem 5 dni po punkcji i dostałam rano @ a to mój 19dc no w sumie już 1dc.zanim podzwoniłam do kliniki bo ciężko się było dostać to już się uspokoiłam.
Ale ale Jagna to mnie wystraszyłas!ale dobrze ze juz przeszło ☺ tak trzymać!
Cookiemonster no pięknie jeszcze chwilka a kropus się ujawni❤cierpliwości ☺
Mamakejti brawo! Chciałam napisać kawał chłopa ale tego jeszcze nie wiemy ☺
Pozdrawiam was wszystkie i trochę mniej będę was podczytywac bo muszę czekać 1.5 miesiąca zanim zabiorę mojego bąbelka do domciu na dzień dzisiejszy jest ich 8 !!!! A kolejne 8 czekają do jutra.kurcze na pewno jest im teraz zimno a ja mam taki ciepły brzuszek:-(
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Hej kobietki. czytam was juz dlugo. postanowilam ze opisze swoja sytuacje. otoz mam pco ( wszystkie hormony ok oprocz testosteronu troszke podwyzszony, na jajnikach pelno pecherzykow )to moj 24 cykl staran , z clo 4 cykl. niestety owulacja u mnie nie wystepuje. monitoring w 13 dniu pecherzyk 7-10mm, 17 dniu pecherzyk -9-12. Moje cykle sa 28-30 dniowe. przyjmuje duphaston oraz inofem. ginekolog na wczorajszej wizycie powiedziala ze zostaje mi tylko klinika nieplodnosci, zalamalam sie bo mam dopiero 22lata. i co tu dalej robic....