X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Dziewczyny jest pecherzyk bez zarodka poki co. Wiek ciąży wg usg 5t1d, ale gin twierdzi, że wygląda wszystko ok i taki poślizg może się zdarzyć i jest w granicy normy.
    No to trzymam kciuki za tego leniuszka,niech rosnie zdrowo..indywidualiste splodziliscie :-) kiedy kolejna wizyta?

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • izabelkamodo Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Decydujàc sie na klinike warto najpierw poszukac dobrego lekarza z dobrymi opiniami który pracuje w klinice,nie patrz na opinie kliniki a na opinie lekarzy.Oczywiscie nie znajdziesz idealu z samymi pozytywami ale wazne jego wyksztalcenie i jego kierunki,staz i jak najwiecej pozytywów.Nie wiem skąd jestes..
    Okolice Warszawy

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti bardzo sie ciesze z serduszka,ten gosc juz ma nawet powazne wymiary wow!Mam nadzieje ze bede mogla tez sie cieszyc w poniedzialek.
    Tez popoludniu zaczelam sie zle czuc,cisnienie wariowało.Pojechalam na msze za tate wieczorem a jak wrócilam to po kolacji jakos mnie zmulił.Dziwnie sie czuje,glowa nie swoja

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Mamakejti bardzo sie ciesze z serduszka,ten gosc juz ma nawet powazne wymiary wow!Mam nadzieje ze bede mogla tez sie cieszyc w poniedzialek.
    Tez popoludniu zaczelam sie zle czuc,cisnienie wariowało.Pojechalam na msze za tate wieczorem a jak wrócilam to po kolacji jakos mnie zmulił.Dziwnie sie czuje,glowa nie swoja

Jagna, to zamykaj kompa i znikaj w pościeli! po prostu poleż sobie, daj sobie stópki wymasować;) a sio sprzed ekranu!!!;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    a ja dostałam w końcu okres :-) chyba pierwszy raz się z niego cieszę, bo mogłam umówić się na laparoskopię - będzie w następny czwartek.
    No i oby nadal dobrze sie ukladalo :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Jagienko dziś ogólnie ciśnienie wariuje bo jest bardzo duży spadek ciśnienia wiec to można wytłumaczyć. Pewnie zaczynają sie u Ciebie mdłości... W pierwszej ciąży miałam właśnie wieczorne mdłości a teraz poranne wiec nie ma reguły. Ale to dobry znak ;)
    A ja sie pochwale moja dzidzia wazy już 2kilo :)

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelkamodo wrote:
    Okolice Warszawy

Słuchaj Iza, ja z czystym sumieniem mogę polecić Prof. Jakiela, ona długo przyjmował w Lublinie, skąd pochodzi i ja też i znam mega dużo pozytywnych opinii o nim, stolica go wciągnęła, wygooglaj go, on w którejś z klinik przyjmuje, to jest naprawdę dobry specjalista

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaZ88 wrote:
    Nie, nie mierzę temperatury. Też pomyślałam, że to implantacja, ale u mnie plamienie zawsze oznacza jedno ;/
    Mialam tak na dwóch cyklach ze plamilam lekko przez dwa trzy dni potem przerwa dwa dni i juz potem @ sie rozkrecala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:57

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • msmarmify Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 21:36

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelkamodo wrote:
    Okolice Warszawy
    Oj,to nie moje rejony ale moge popytac o jakiegos gina z dobrà metkà :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę;) obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jagna, to zamykaj kompa i znikaj w pościeli! po prostu poleż sobie, daj sobie stópki wymasować;) a sio sprzed ekranu!!!;)
    Oj jeszcze za wczesnie,potem sie wybudzam :-) choc i tak ostatnio zle sypiam

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę;) obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie
    To na wàtku IVF trzeba pytac albo inseminacja

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Jagienko dziś ogólnie ciśnienie wariuje bo jest bardzo duży spadek ciśnienia wiec to można wytłumaczyć. Pewnie zaczynają sie u Ciebie mdłości... W pierwszej ciąży miałam właśnie wieczorne mdłości a teraz poranne wiec nie ma reguły. Ale to dobry znak ;)
    A ja sie pochwale moja dzidzia wazy już 2kilo :)
    2kg szczescia... <3 super,juz niedlugo bedziesz tulic swojà slodycz do piersi..zdązysz jeszcze przed sylwestrem?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    To na wàtku IVF trzeba pytac albo inseminacja

dobry pomysł, dzięx;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Sylvi83:) Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Jagna juz po zastrzyku dziś rano. To był mój debiut jeśli chodzi o samodzielne zastrzyki, ostatnio miałam robiony w klinice.
    Powiem Wam że to forum podnosi na duchu. Dźięki Dziewczynom, którym się udało nieśmiało wierzę, że któregoś pięknego dnia mnie też
    się uda...

agnes87 lubi tę wiadomość

• Malowanka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    2kg szczescia... <3 super,juz niedlugo bedziesz tulic swojà slodycz do piersi..zdązysz jeszcze przed sylwestrem?
    Jagna ja nogi zaciskam żeby rodzic po sylwestrze. Moja pierwsza córka jest z 29grudnia dlatego licze ze Ta druga poczeka do nowego roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 23:01

agnes87 lubi tę wiadomość

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlazlam do was nareszcie!
    Dziewczyny jestem 5 dni po punkcji i dostałam rano @ a to mój 19dc no w sumie już 1dc.zanim podzwoniłam do kliniki bo ciężko się było dostać to już się uspokoiłam.
    Ale ale Jagna to mnie wystraszyłas!ale dobrze ze juz przeszło ☺ tak trzymać!
    Cookiemonster no pięknie jeszcze chwilka a kropus się ujawni❤cierpliwości ☺
    Mamakejti brawo! Chciałam napisać kawał chłopa ale tego jeszcze nie wiemy ☺
    Pozdrawiam was wszystkie i trochę mniej będę was podczytywac bo muszę czekać 1.5 miesiąca zanim zabiorę mojego bąbelka do domciu na dzień dzisiejszy jest ich 8 !!!! A kolejne 8 czekają do jutra.kurcze na pewno jest im teraz zimno a ja mam taki ciepły brzuszek:-(

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie jak to malo podczytywac,czy to moze przeszkodzic w czyms to podczytywanie i udzielanie sie?Chyba zartujesz ze chcesz zniknàc na 1,5 miesiąca? :-( :-(

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Tuuuuuucha Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki. czytam was juz dlugo. postanowilam ze opisze swoja sytuacje. otoz mam pco ( wszystkie hormony ok oprocz testosteronu troszke podwyzszony, na jajnikach pelno pecherzykow )to moj 24 cykl staran , z clo 4 cykl. niestety owulacja u mnie nie wystepuje. monitoring w 13 dniu pecherzyk 7-10mm, 17 dniu pecherzyk -9-12. Moje cykle sa 28-30 dniowe. przyjmuje duphaston oraz inofem. ginekolog na wczorajszej wizycie powiedziala ze zostaje mi tylko klinika nieplodnosci, zalamalam sie bo mam dopiero 22lata. i co tu dalej robic....

‹‹ 2172 2173 2174 2175 2176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ