CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoja 1 wizyta w klinice trwała 1,5h... w tym konsultacja naprawdę wszystkich badań jakie ze sobą mieliśmy oraz usg. Po prostu trafiliśmy,nie słyszałam o tym aby czyjaś pierwsza wizyta trwała 5 minut.
co to za klinika? Spróbujcie może w innej klinice? -
Dziewczyny jest pecherzyk bez zarodka poki co. Wiek ciąży wg usg 5t1d, ale gin twierdzi, że wygląda wszystko ok i taki poślizg może się zdarzyć i jest w granicy normy.
ojejku, ana1122, moniaaa_1988, Kinga40, mamakejti, marzusiax, agnes87, Angie 31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Dziewczyny jest pecherzyk bez zarodka poki co. Wiek ciąży wg usg 5t1d, ale gin twierdzi, że wygląda wszystko ok i taki poślizg może się zdarzyć i jest w granicy normy.
kiedy kolejna wizyta?
ja w 5+5 miałam pęcherzyk 3mmcookiemonster lubi tę wiadomość
-
msmarmify wrote:Dziewczynki pomóżcie
Miałyście po clo+luteina mocne bóle po owulacji? Dzisiaj 12 dpo i mam bardzo silne napadowe bóle, skurcze, kłucia, nospa ledwo pomaga, potem przechodzi chwila spokoju i znowu nawrót.. i tak trzeci dzień, na teście brak drugiej kreseczki, już zaczynam się zastanawiać czy to nie torbiel.. pęcherzyk urósł ale nie wiem czy pękł... Wiecie coś może na ten temat?
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny jest pecherzyk bez zarodka poki co. Wiek ciąży wg usg 5t1d, ale gin twierdzi, że wygląda wszystko ok i taki poślizg może się zdarzyć i jest w granicy normy.
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
izabelkamodo wrote:To super
ja po wizycie w klinice odniosłam wrażenie że tylko pieniądze są dla nich ważne. A na naturalne sposoby to szkoda czasu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem 3 cykl z clo. Poprzednie cykle, faza lutealna 13-14 dni, 1-2 dni plamienia i @.
Teraz w 9 dpo plamienie. Czy to możliwe, że nagle mi się druga faza cyklu skróciła? -
nick nieaktualny
-
Sylvi83:) wrote:Witam Was Dziewczyny.
Podczytuje Was ale nie mialam odwagi cos napisac, dziś niechcacy polubilam to, co napisała Jagna, przepraszam, nie chcialam tego polubic, trzymam gorąco kciuki za Was wszystkie, bo wiem co to znaczy starac sie o maluszka dlugi czas, w moim przypadku to juz ponad 2 lata, w tym 1,5 roku z pomocą lekarzy. Jutro mam drugą inseminację na cyklu stymulowanym Clo.
Jagna przepraszam! Musi być dobrze, nie ma innnej opcji.trzymam kciuki za jutro,jestes po zastrzyku?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Olciaaa wrote:a ja dostałam w końcu okres
chyba pierwszy raz się z niego cieszę, bo mogłam umówić się na laparoskopię - będzie w następny czwartek.
Olciaaa - nowe rozdanie, trzymam kciuki za laparo! Będziesz spokojniejsza, jak powykluczasz jakieś dziwności;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
izabelkamodo wrote:To po prostu kwestia na kogo się trafi, idąc pierwszy raz nie wiesz czego się spodziewać, ale na pewno nie wizyty która trwa 5min,a badanie ginekologiczne to dosłownie włożenie głowicy od usg i jej wyjęcie. A na moje badania nawet nie spojrzał. Jeżeli będę musiała pójdę do tej samej kliniki, ale do innego lekarza. Mogłam na samym początku popytać do kogo warto się udać.Antoś IVF,Julisia natural