CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti medal za dobre wyniki,u mnie tsh 3 wiec juz zwiekszona dawka bo przed punkcjà bylo 1,3...jutro ide upuscic krew na glukoze i inne,mam nadzieje ze w normie bedzie bo u mnie glukoza wariuje.Mnie zgaga przeszla,nawet te bóle brzucha przeszly ale od czasu do czasu mdli ale to znów nie codziennie,cisnienie bardzo wariuje przez te pogode,poza tym do przodu
Masz juz ustalony termin prenatalnych?
Jagienko, wizytancję u profci mam 15 grudnia, wtedy się wszystkiego dowiem;) ale jak ją znam to zapyta czy wiedza z prenatalnych jakkolwiek zmieni moją decyzję o ciąży;)
tja skończył się jeden stres staraniowy, teraz stres ciążowy;)
trzymam kciuki Jaguś!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Po moim usg dwa pęcherzyki (po jednym na każdym jajniku) wielkości 22 mm
Endometrium 13 mm! Powiedział, ze dobre i że ok też są pęcherzyki do ovitrelle, które mi osobiście wstrzyknął
Mamy codziennie
Super! dzialajcie! U mnie jeszcze chwila, poki co kończę juz @
Moge zapytac ktory to Twoj cykl z CLO? -
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti medal za dobre wyniki,u mnie tsh 3 wiec juz zwiekszona dawka bo przed punkcjà bylo 1,3...jutro ide upuscic krew na glukoze i inne,mam nadzieje ze w normie bedzie bo u mnie glukoza wariuje.Mnie zgaga przeszla,nawet te bóle brzucha przeszly ale od czasu do czasu mdli ale to znów nie codziennie,cisnienie bardzo wariuje przez te pogode,poza tym do przodu
Masz juz ustalony termin prenatalnych?
Wiesz co Jagna, to Twoje zwiększone TSH oznacza, że masz wysoką betę, bo mój endo tłumaczył mi wczoraj, że beta w 1/10 ma te same aminokwasy co tsh i dlatego nam rośnie miano ths w ciąży;)
starałam się ujawnić jasną stronę wysokiego tsh;)cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna jutro idę Upuscic krew na wynik tsh bo W ciąży podobno trzeba kontrolować. Czy coś jeszcze zalecacie sprawdzić? może progesteron?
-
nick nieaktualny
-
Mamakejti masz rację z ta relacja bety i tsh,ja zawsze miałam tsh w normie natomiast jak zaszłam w ciążę i miałam wysoka betę to tsh tez skończyło w górę
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Jagna jutro idę Upuscic krew na wynik tsh bo W ciąży podobno trzeba kontrolować. Czy coś jeszcze zalecacie sprawdzić? może progesteron?Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej Dziewczyny! ja dziś idę zbadać TSH ft4 i toxo, hiv i inne, które lekarz mi przepisał do sprawdzenia. Jestem ciekawa czy moje TSH sprzed dwóch tygodni spadło - miałam 2,92 i lekarz kazał brać jedynie pół tabletki euthoryxu 25. Mam nadzieję, że coś drgnęło. Co ciekawe, powiedział, że mam nie suplementować jodu póki nie powtórzę badań. We wtorek na 20.40 wizyta i oczywiście schiza już jest.
Susanna kciuki za Twoją hodowlą
Mamakejti, Jagna, jak tam wymioty czy mdłości? Pocieszcie, ze też nic Wam nie jest?...
SusannaDean lubi tę wiadomość